מלווים את שירי בגמר

מלווים את שירי בגמר../images/Emo70.gif ../images/Emo79.gif

בואו לתמוך ולעודד את נציגתנו בגמר האירוויזון בשידור הישיר מקייב שיתקיים ב-Blog Tv. האירוע, בהנחיית שי ברק, ישודר בחדר Live from Kiev היום בשעה 17:00.

T a l14

New member
ההופעה ל-Just My Luck

אתמול צולמה ההופעה לסרט בהאמארסמית' אפולו. מקפליי הופיעו שני שירים חדשים-I`m OK, I`ve got you אנשים שהיו שם סיפרו שההופעה לא היתה מה שהם ציפו- לא היתה כניסה ויציאה גדולות (מהבמה), מקפליי לא ביצעו את That Girl, Not Alone לפי דעתם מקפליי נשמעו יותר כמו בלינק\באסטד מאשר כמו מקפליי, בקשר לזה אני ממש מקווה שהם טועות ושמקפליי לא יפנו לכיוון חדש באלבום החדש. בכל זאת, צריך להתחשב בעובדה שזה הופעה לסרט... ולא ממש הופעה בשביל המעריצים... הנה כמה תמונות

T a l14

New member
../images/Emo168.gif

דני ודאגי. דרך אגב-הצוות של הסרט שאל את כל קהל מי הכי חמוד ממקפליי נחשו מי זכה... דאגי! (באמת!...)

PunK RocK 1o1

New member
אני

מורידה ואני מורידה את השירים ייייייייאאאאאאאאיייייייי
תודה על התמונות

T a l14

New member
בקשה!

בינתיים הורדתי את ה-קיוטאסט ואני מורידה את כל השאר עכשיו הנה קישור לאתר הזהלאלה שגם רוצות להוריד כאן

PunK RocK 1o1

New member
פאקינג שיט

!%$@#^%$&%*&^&)_)*&%##$%#^$%&^*&^)&&*(*)__)* השיר הראשון נעצר באמצע !^%#^%^*&**&)&)%^$$#@@ פאקינג מחשב מטומטם@!@#$#%$&^^*%&&))^

DesertRose7

New member
גם אני ../images/Emo99.gif

טוב זה השיר היחיד שבאמת הבנתי מה הם שרו.. דרך אגב.. אם את כל כך הרבה בסטריט טים.. אולי תצטרפי?!

PunK RocK 1o1

New member
אני רשומה..

אני punk rock 101 אבל אני לא כותבת.. בפעם האחרונה שאמרתי שאני רשומה את אמרת לי שאת לא כותבת..=/

DesertRose7

New member
אז עכשי ואני כותבת..

מדי פעם.. עכשיו קצת עמוס.. אז יש לי רק 50 הודעות..חחח... אבל תצטרפי.. יהיה לי עוד!!

DesertRose7

New member
אמרתי לך! ..אני לא מקורית!

אם את רואה איפשהו דסרט רוז. .זה כנראה אני! וכןם.. בואו נעשה אשכול ישראל.. עשינו פעם ברמשי והוא לא ממש זז..

PunK RocK 1o1

New member
גם אני לא

גם שם קוראים לי PUNK ROCK 101, פה, ברשמי של באסטד וברשמי של מקפליי

למעלה