מלווים את שירי בגמר

PunK RocK 1o1

New member
אפשר

להגיד שהוא הפך להיות גם גרמני וגם ישראלי כי יש שם כמה בנות שהתנחלו והתחילו להתכתב בגרמנית..

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo10.gif

זה לא פייר... הוא מעלים לי אותיות!! אני ממשיכה להתנחל בתפוז, מה צריך יותר מזה?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gifבעע

עזבו אתכן... סעמק [יו ארבעה ימים עם ערסים לא עשו לי טוב
], אני לא מסתדרת עם השרת שלהם... ליודעת מה הוא רוצה מהחיים שלי

T a l14

New member
../images/Emo168.gif

דאגי מרים את הידיים באיזה שהוא קטע של ג'אז באיזה שהוא שיר.

DesertRose7

New member
אוי את מצחיקה..

כשאת אומרת אנשים.. וזה בעצם בן אדם אחד.. זה לא באמת אנשים! אני דווקא קראתי הרבה דברים של אנשים בסטריט טים שאמרו שהיה להם מעולה תלוי מי מספר זה הכל. ודרך אגב.. זאת ההופעה השניה מתוך 2 שצילמו לסרט. אחת הייתה אתמול בהאמרסמית' והראשונה הייתה ביום שלישי בוולבו.. קיצר.. יש סקוטים של תמונות משתי ההופעות. פשוט ברגע שאני אסיים עם המגן הזה אני אשב ואעלה את כולן.

T a l14

New member
אשכרה!

קוראים לו בנג'י משו... האתר שנתתי הוא משאיפה שלקחתי את כל התמונות ויש שם גם קטעים שהוא צילם מההופעה ושחר-אני רגילה לדבר ש=בלשון רבים...לא יודעת למה

DesertRose7

New member
כן הבנתי את זה..

ברגע שקראתי מה שאמרת שה"אנשים" אמרו.. הבנתי שזה מהאתר שלו. בגלל זה נורא צחקתי..חח.. אני אחפש תגובות להופעה..אחרות.. טובות!!

DesertRose7

New member
משהו שמצאתי..

1. The whole night was rather random like for 10mins dougies bass wouldnt work so danny just played around on his guitar, harry played on his drums and tom was like whats your name...and dougie single handedly held up the concert lol!! Was a great night though they sang two new tracks which were wicked! In the film harry gets lost under the stage?!!? Shall be interesting lol!! זה בנתיים..חח..

למעלה