מלחמה מלחמה

מיטללל

New member
מלחמה מלחמה

עד שאוהבים מזמן לא היה לנו שרשור שכזה... אנא שתפו בהפתעות / מתנות הכי מושקעות שארגנתם לבן זוג שהיה/שיש לכם שהבן זוג ארגן לכם..

המממ

לא יצא לי לעשות משהו מיוחד עד עכשיו... אבל בא לי שתהיה אחת שאני יוכל לשלוח לה איזה זר פרחים ולהוסיף איזה דיסק נחמד עם תמונה שלי ושלה ועם שיר אחד.. מי אוהב אותך יותר.. אני בטוח שמי שזאת לא תהיה היא תאהב את זה... בנתיים התוכנית בהשהיה.. עד שתבוא אחת שנעשה לה את זה.. נכון שזה נחמד..?..?

כמעט25

New member
טוב אתה יודע שאני פה

בשביל פרחים וכאלה נכון?

Cobe Anan

New member
חחחח...

העיקר שהיא תהייה מישהי מאד מיוחדת, האחת והיחידה שלך... ("מי שהיא לא תהייה... מי לא תאהב את זה?...") חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...........

liontamer

New member
הממממ

כשעוד הייתי צעיר מת, תוך כדי שמירה, התקשרתי והזמנתי זר ורדים עצוווום לילדה אל בית הספר לאון שלום לתמימות

כמעט25

New member
צעיר מת?

והיום? צעיר חי?...חחחחח (הייתי חיייבבבתתת להגיב)

Cobe Anan

New member
עזוב, אחי.. היא כולה זקנה מתה...

כן, אני עדיין ממורמר על סבתא שחתכה ל****רת (רואה? אני עדיין מקפיד על פרטיות בפורום..) במקום לבוא ולהאכיל אותי בעבודה..

כמעט25

New member
יאללה....בכיין

בשביל מה הייתי באה? הא יא אגואיסט! לראות אותך ואת דקלהלוש מת***נים (גם אני שומרת על שפה יפה חחח) ולמות משעמום וייסורים?!?!?!? באמת! אחותך זקנה מתה!!! אני נשמה צעירה ותוססת עם ניסיון חיים של זקן חכם......

liontamer

New member
נתי, כנסי לפה רגע... ../images/Emo123.gif

יא פרידג'ית!!!
אפילו לבוא לבקר אותו כשהוא כולו מתייבש כמו איזה צימוק בשמש, לא יכולת. חוכמת חיים של זקן סיני? זה שיש לך עצירות כמו לזקן סיני
לא אומר שיש לך את החוכמת חיים שלו!!! איפה? איפה הבושה? כבר ראיתי בקבוקים של אר סי קולה שנפלו ממשאית שיותר תוססים ממך.
הכל מאהבה
לאון האזרח לאון

כמעט25

New member
סבבה! בוא נעשה בדיקה!!!!

מי יותר צעיר! אתה אוהב הפתעות? שינויים? דברים חדשים? אתה ספונטני? בעל ראש פתוח? מלא רעיונות? מסוגל לרקוד לילה שלם ואח"כ עוד לחתוך לים? או לבלות בים, ולאחר גיחה קטנה של מקלחת בבית לצאת לבלות שוב? אתה אוהב רעש? אנשים? מוזיקה? ויש עוד המוווון דברים..... אם ענית רק לחלק כן, סימן שאני צעירה אפילו ממך בנפש....

white raven

New member
אז ככה...

הפתעות: במקום הפירה בבית אבות את מקבלת דייסה? שינויים: הפיג'מה שם החולפה סוף כל סוף באחת בלי כתמי שתן? דברים חדשים: נולד עוד נכד שלא תזכי לראות? ספונטני: אין כמו תחרות קלנועיות... מלא רעיונות: לקחת קודם את הכדור הסגול ואז את הצהוב ולא להיפך? קל לרקוד לילה שלם שהלילה נגמר ב5 (בערב...) שנמשיך?... עודד שכבודו של לאון יקר לו אפילו יותר מחייו...

כמעט25

New member
ליאון!!!!

ככה אתה נותן לחברים שלך להקניט אותי?!?!!? חשבתי שיש ביננו משהו מיוחד!!!

כמעט25

New member
אהלן עוד בשש...../images/Emo6.gif

קודם תיגמל מחיתולים...... זה אלף! וב- אתה סתם פחדן מידי בכדי לענות...עובדה שהפכת את התשובות עליי במקום על עצמך (צי'קןןןןן) אז קודם בא נתקן ת'טעויות שלך... אני חולת הפתעות, שינויים..השינוי האחרון שעשיתי היה לעזוב אונ' אחרי שנה ראשונה ולטוס מהארץ לשנה, להפוך את כל הארון שלי לצבעוני ולצבוע את הקיר שלי שהיה אדום לכתומ! טוב האמת כמעט כל יום אני עושה שינוי כלשהו... דברים חדשים?....משתדלת שיהיו כל הזמן...בגדים חדשים, חברים חדשים, ידע חדש, מקום חדש... אתה ספונטני?---בהחלט, אבל הכל במסגרת הכיס- חייבים להיות ריאליסטים בעל ראש פתוח?-- ועוד איך מלא רעיונות?---לא יודעת מאיפה להתחיל.. מסוגל לרקוד לילה שלם ואח"כ עוד לחתוך לים?... רק כשיש חופש או לבלות בים, ולאחר גיחה קטנה של מקלחת בבית לצאת לבלות שוב? ברור! כמו כל יום שישי-שבת אתה אוהב רעש?---תלוי מתי, בדר"כ כן...זה אומר שיש חיים סביבך. אנשים? אנשים מעניינים אותי תמיד! מוזיקה? יום בלי מוזיקה וכואב לי הראש! חייבת מוזיקה. עכשיו תורך! גבר(????)

liontamer

New member
זה נורא נשמע כאילו את מנסה כל הזמן

להוכיח כמה את ספונטנית וצעירה וחיה... וזה משו שאנחנו פשוט לא צריכים לעשות כל הזמן, יש לנו את הדברים שלנו שאנחנו אוהבים לעשות, את האנשים שאכפת לנו מהם, הדברים שחשובים לנו... אמנם אני המטען היוזם הראשי בחבורה, ולרוב דדה וקוצ' סתם מתנהגים כמו זוג פרידג'יות... אבל עדיין... מה גם שאני לא חושב שבזה נמדדת גבריות, בהתאם לסיכומך בהודעה הקודמת... מתי פעם אחרונה עשית בנג'י? מקסיקן סנואובורדינג? איזה גיל התחלת לעשות סנפלינג? טרקטורונים? כמה מטר נמרחת על הכתף הימנית שלך עם אופנוע? איפה המקום הכי נועז שעשית את זה? מה הדבר הכי מרגש שעשית? מתי פעם אחרונה צחקת שעה כמו ילדה קטנה עד שלא יכלת לנשום בכלל? נתי נתי נתי, עם כל הכבוד לגילך המופלג, ולעצירות של הזקן הסיני שפיתחת, נראה לי שיש לך חסכים, ושכל אחד מהחוליגנים לוקח אותך בהליכה לאחור. אל תעלבי, זה לא יפתור את זה. אם תבקשי מספיקה יפה, אני מוכן לעזור לך.
לאון
כן. זה נורא להיות פרידג'ית. כן. צריך לאשר צייד של פרידג'יות. כן. הייתי קונה לעצמי כוונת של M24 בשביל זה.

למעלה