מלחמה מלחמה

Cobe Anan

New member
לא לפירוט בפורום..

בכ"ז, שנינו דמויות מוכרות בפרדס, חוצמיזה שגם החבר`ה שלי כאן.. אבל בואי רק נאמר שכל המתנות שלנו מושקעות אחת-אחת..

Zoharrr

New member
המממ אני לא יודעת אם זה נחשב

האקס שלי(שנשאר ידיד שלי אחרי הפרידה) הגיע ליומולדת שלי והממ עשה לי הפתעה והרבה שמח...

זכוכיות

New member
המתנה הכי אהובה שקיבלתי מהחבר..

יצור פרוותי וקטן לפני שנה
חוץ מזה, הוא צייר אותי פעם, ציור מדהים.

Piren

New member
הממ

ציירתי ידידה ליום הולדת.. מכיוון ואני מצייר בעזרת המחשב רציתי להוציא את זה בהדפסה איכותית, אבל לא הספקתי בזמן.. היא הסתפקה בתמונה הדיגיטלית
עכשיו ליום הולדת של החברה רציתי להפתיע אותה בסופ"ש בטורקיה, אבל בגלל שפתאום ההורים שלה רצו שהיא תבוא איתם לאילת הייתי צריך לספר לה על זה.. בסופו של דבר מסתבר שהיא לא רוצה טורקיה, אז במקום זה אני לוקח אותה לשבוע בצימר בצפון
וגם הבאתי לה שובר מתנה לקניית ספר, כי היא אמרה שתמיד קונים לה ספרים שהיא לא רוצה, והיא בעצמה לא החליטה מה היא רוצה... ושיהיה לה בהצלחה, לי יש יום הולדת החודש

ה פ ת ע ה

משהו שהאקס עשה לי: בית לבד, נרות, מוזיקה, אוירה.. זה היה ממש מפתיע בייחוד בגלל שזה היה כשאני והוא רבנו על משהו שתמיד היה תלוי באויר ביננו.. כמובן כשהגעתי עליו הבייתה וראיתי את כל המאמץ וכמה שהוא השקיע וטרח למעני הכל נשכח.. משהו שאני עשיתי: גם משהו דומה... היה לי בית לבד (וזה דבר די נדיר).. הכנתי לו ארוחת ערב פיזרתי נרות בכל הבית שמתי כמה שמיכות על הריצפה מוזיקה טובה ממש כמו פיקניק בחוץ.. רק שזה היה בבית, כי היה חורף וגשוווום אבל היה ממש רומנטי!

אני חייב לשאול משהו.

רק אני לא מבין את הצורך בנרות? זה סתם עושה ריח של שרוף בכל הבית. אני בעד אותו דבר רק עם אור חלש...או לשים זכוכית כחולה או משהו על המנורה ככה זה יעשה אור חלש וכחול טרור. רק לא נרות. יכול להיות שזה רק אני.

זכוכיות

New member
אני בכלל לא מבינה,

את כל ההפקות האלה. אני יושבת איתו על ספסל בפארק ואני מרוצה.. ערב כזה היה בטח נורא משעמם אותי.

זכוכיות

New member
כי זה נראה לי טיפשי ומיותר?

כי אני יודעת לאהוב גם בלי לבבות משוקולד?

למעלה