"מלחמת הכוכבים" והקשר לאחרית הימים:

סקריץ

New member
הנה שירשור מעניין

בנושא חוצנים בקבלה. גשו לפורום קבלה ומיסטיקה יהודית בעידן הדלי. הקישו העמוד הקודם עד שתגיעו לעמוד 34 שם תמצאו שירשור בנושא . זו ההודעה השישית מלמעלה מתאריך 15.8.2003 וכוללת כ-56 תגובות שמתגלגלות גם לנושאים אחרים. השירשור נפתח על ידי רחל קארסטאד שהייתה זמנו מנהלת פורום חוצנים שם. מעניין. גם נחמד לראות איך השירשור נפתח בדוחק ופתאום נפרצים הסכרים והדברים זורמים. אנסה גם להכניס קישור ארוך מהגלות

סקריץ

New member
נסיון נוסף

לקישור- אם לא ילך פשוט תגשו לפורום קבלה עמ"34 בעידן הדלי.

Gilliana

New member
תודה על הקישור

קראתי, אבל אני חייבת להגיד שזו לא הגישה הקונבציונלית של הדתיים, בטח ובטח שלא של החרדים - תאמין לי שניהלתי שיחות עם הרבה מאד אנשים דתיים, כולל כמה רבנים ולא היה אחד מהם ששלל קיום חיים מחוץ לכדור הארץ על הסף ואף טרח להסביר לי באריכות למה ולהפריך לכאורה כל ראיה לכך בתנ"ך תוך מתן הסברים דתיים לכל תופעה ותופעה. יש מן הסתם זרמים מסויימים מצומצמים בדת שאינם מקבלים את הגישה הקונבציונלית, ועל כך יבורכו, אולם באופן כללי - הדת היהודית שוללת קיום חיים תבוניים מחוץ לפלנטה שלנו.

סקריץ

New member
צודקת-

זה היה פורום קבלה ומיסטיקה יהודית ואת בוודאי יודעת שהדתיים בחלקם הגדול מעדיפים להתרחק מקבלה. לפני כמה שבועות שוחחתי עם מישהי דתייה.חוזרת בתשובה וסיפרתי לה על בחור דתי שרואה את מה שהוא רואה והיא בלי להתבלבל אמרה לי "אבל אסור להם". מי שרואה גם אם הוא דתי כבר יודע.

למעלה