"מלחמת המילים"

spuf

New member
מיקו למה אתה סתם זורק נתונים

בלי להצדיק אותם. המקומות שבהם ארמסטרונג מתאמן, לא רק שידועים (לכל מי שרוצה לדעת), אלא גם מתפרסמים לעתים באינטרנט. לך באופן אישי אין מושג איפה הוא מתאמן וגם לי, אבל את שנינו זה גם לא כל כך מעניין ואני בטוח שאתה לא יודע גם יותר מדי על תכנית האימונים של אולריך, קונאגו, ולוורדה או כל רוכב מוביל אחר. באשר לבדיקות הסמים, עד כמה שאני יודע ארמסטרונג הוא אחד הספורטאים הכי "מוטרדים" בעולם ע"י בדיקות פתע, פשיטות ובדיקות תקופתיות תכופות.

טיראן מ

New member
אכן כך ...

ארמסטרונג, בניגוד למרבית מתחריו, מתאמן רוב הזמן ב.... במסלולים של הטור עצמו. לא דומים, לא בערך, לא כמו. המסלולים עצמם. אם תרצו, זה חלק מההתמקצעות. אם יש TT באלפ'-דואז' אז הוא מתאמן שם. מכיר כל אבן, יודע בכל נקודה מה יהיה הדופק, הקאדנס, הכל. הוא גם אומר את זה כל הזמן, ועיתונאים ואוהדים עוקבים אחריו לשם. כשהתפרסם המסלול של הטור האחרון, זה שאמרו עליו שהוא נגד ארמסטרונג, ריאיינו אותו על המסלול. תשובתו הייתה פשוטה - "הם קובעים את המסלול, אנחנו נתאמן לכל מה שייקבעו". האיש יסודי להחריד ברמת ההכנה שלו ושל קבוצתו לתחרות. אבל, יש כאלו שכלום לא ישכנע אותם. הם יודעים !

miko1810

New member
נמאס לי להתווכח בנושא הזה.

הרי כפי שאני בעמדה שלי, גם אתה בעמדה שלך, ושנינו לא נזוז מעמדתינו. אני רוצה להעתיק כתבה שפורסמה בפורום שאינו קשור כלל לאופניים, מישהו שם כתב משהו על ארמסטרונג והאימונים שלו. משם אגב לקחתי את המושג הרי אורל. ישנה כתבה מקורית, תגובות, תגובות נגד וכולי. מן שרשור כזה.

miko1810

New member
נמאס לי להתווכח בנושא הזה.

הרי כפי שאני בעמדה שלי, גם אתה בעמדה שלך, ושנינו לא נזוז מעמדתינו. אני רוצה להעתיק כתבה שפורסמה בפורום שאינו קשור כלל לאופניים, מישהו שם כתב משהו על ארמסטרונג והאימונים שלו. משם אגב לקחתי את המושג הרי אורל.

natyh

New member
שאלות מצוינות

מאד מענינת התשובה גם לזו : איך נקראת הקבוצה שהפסיקה את עבודתו של הדוקטור פירארי אצלה עיקב הרשעתו במשפט סמים . אם הקפטיין שלה אומר שפירארי הוא חבר וישאר כזה אך לא ימשיך לעבוד בקבוצה מה הדבר אומר על הקפטיין , או על הקבוצה . נתי

קונאגו הוא הרוכב הצעיר ביותר

אי פעם שמדורג במקום הראשון בדרוג העולמי (דרוג שקיים משנת 89). 15/5/1989: Charly Mottet (Fra), 26 years old 23/7/1989: Laurent Fignon (Fra), 28 years old 6/6/1990: Gianni Bugno (Ita), 26 years old 16/6/1991: Claudio Chiappucci (Ita), 28 years old 14/6/1992: Miguel Indurain (Spa), 27 years old 12/6/1994: Tony Rominger (Swi), 33 years old 25/9/1995: Laurent Jalabert (Fra), 26 years old 10/10/1996: Alex Zülle (Swi), 28 years old 10/10/1998: Michele Bartoli (Ita), 28 years old 4/6/2000: Francesco Casagrande (Ita), 29 years old 20/8/2000: Jan Ullrich (Ger), 26 years old 10/6/2001: Davide Rebellin (Ita/Arg), 29 years old 1/7/2001: Lance Armstrong (US), 29 years old 30/9/2001: Erik Zabel (Ger), 31 years old 24/3/2002: Erik Dekker (Ned), 31 years old 23/3/2003: Paolo Bettini (Ita), 28 years old 17/10/2004: Damiano Cunego (Ita), 23 years old (הנתונים מתוך cyclingnews)

ואם כבר רוכבים צעירים

אלחנדרו ואלוורדה אמר היום לאס (ככה מדווחים ב-cyclingnews), שהוא קרוב מאוד לחתימה בבנסטו, ונשארו רק כמה פרטים קטנים שצריכים להיסגר בין הצדדים. החוזה המדובר הוא לשלוש שנים.

למעלה