מלחמת המינים

ואיך בדיוק זה קשור אלי?
לכי תתלונני אצל מי שעיצב אותו

אני בסך הכל משתמש בו כדי לבאס אותך
כי אני יודע שאת לא אוהבת אותו

puma141

New member
אתה

בחיים לא לוקח אחריות, אה?

מי לחץ על האייקונים, מי בחר...? :)
ידעתי שהמטרה שלך היא לבאס אותי.....מה חדש? חחח
יאללה בסדר! התגברתי.....

ה כ ל

New member
״תִּהְיֶה מִלְחָמָה בֵּין הַתַּאֲוָה וְהַשֵּׂכֶל כָּל הימים״

קלייטון.ש

Well-known member
אין שום מאבק כוח בין המינים אלא בדיוק להפך

מאבקי הכוח הם בתוך המין, גברים (בעיקר) נלחמים בגברים אחרים, ונשים בנשים אחרות. ובדרך כלל המאבקים בין הגברים נסובים על טובתן של הנשים שלהם ולא על טובתם האישית, אם לגבר יש בכלל מושג על טובתו האישית.
לא סתם יחידת האינטרסים הבסיסית בחברה האנושית - כלומר המשפחה - מורכבת כמעט תמיד מגבר ואשה.

big ass blue

New member
כי מבחינה פיזית המינים שונים, בגלל זה.

ומבחינה גברית, הגברים תחרותיים תמיד, בגלל דארווין וכלהתאוריות שלו, גברים מנסים לשרוד ופשוט להילחם בכולם, בתוך עצמם, בין עצמם, ובתוך כל זה יש נשים שפשוט נמצאות באמצע. המלחמה לא קיימת בין נשים לגברים, פשוט הגברים כמעט אף פעם לא נתנו את הכבוד הראוי לנשיות, בגלל שהן היום ופעם היו בובות למטרת הצורך האגואיסטי לגמור ולהביא ילדים. נשים התחילו לגדל שכל ולחשוב על עצמן כי מתישהו צריך לשים סוף, ולגברים זה נמאס ומפחיד, אז כתוצאה יש מלחמות, כי בינינו אין באמת שוויון, למרות שצריך להיות.

La Milagrosa

New member
אין שום "מלחמת מינים".

מה שיש זה כל מיני דראמה קווינס שאוהבות לעשות רוח עם שנאת הגברים שלהן. אם לא היה אינטרנט, בקושי היית שומע עליהן.

La Milagrosa

New member
אני חיה בדירה מקסימה, לא במערה.

תתחיל להסתובב בחברת אנשים נורמליים.

זה לא בדיוק מלחמת מינים.

עוד לא ראיתי גייסות של נשים נלחמים בגיוסות גברים.
נשים וגברים משתפים פעולה כדי להביא צאצאים. יש שיתוף פעולה למרות שזה מאינטרסים של שני הצדדים. אם צד אחד ירגיש שהוא לא מעוניין להמשיך בשיתוף פעולה אז החבילה תתפרק. נשים מתחרות על גברים יפים ועומדות בתור בשבילו
ומקנאות בנשים אחרות שמצליחות עם גברים יפים. כלומר הנשים עסוקות בצרות עין אחת כלפי השניה מכדי להתאחד ולהילחם בגברים.
בחברה מסורתית המצב שונה כי הנשים צריכות לציית לגברים או לחמולה והאישה חייבת להתחתן עם גבר.

אין חברה שיש בה רק גברים או רק נשים. ואם תהיה חברה כזו לא תחזיק הרבה זמן כי אין ילודה.

puma141

New member
אהההה אז תגיד. :)

האמת שבכלל לא בא לי לנסות להתגרש פעם, לפחות לא בשלב הזה...

בכל מקרה? אני חושבת עדיין שאין מאבק בין המינים.
1. כי גם בין שניים או שתיים יכול להיות מאבק, כשהסיטואציה מסויימת בכיוון שלילי.
2.אני חושבת שכל הקטע של מקרי הגירושים הרבים, הם בגלל שני מרכיבי האדם שמעורבים בזה, באופן אישי.
זו תפיסה שלהם את עצמם, את העולם...לא רואה שום קשר למאבק מינים.
3. חלילה אם אצטרך להתגרש אי פעם, לא אנהל את עצמי, לכיוון מאבק-בשום פנים, גם לא בפן כספי. חד משמעית.

puma141

New member
די! תרשום טלפון שלך.

כבשת!

מנין לך אם אני נשואה או לא......? :)

איך אתה יכול לעשות מישהי מאושרת?
3 דברים עיקריים, מנחים.

ה כ ל

New member
תשלחי לי את המספר שלך לפרטי

אין לי מושג מה הסטטוס שלך, סתם ניחשתי לפי איזו הודעה שזכרתי שכתבת... :)

את רוצה שלושה דברים עיקריים, מנחים.. אוקי

1. סקס
2. אוכל
3. בירה/ג׳ויינט

puma141

New member
לא אני

לא מתכוונת ברצינות......:)

סקס......אוכל....שמור במערכת.......

לא מקבלת, סורי..................................................................

ה כ ל

New member
אני לא סורי, אני חצי בולגרי

את נהנית לשחק עם אנשים האא... :) אני לא אוהב את ההתנהגות הזאת :)

למעלה