מלחמת הנפט-סיפור בן שנתיים

lilush42

New member
מלחמת הנפט-סיפור בן שנתיים

לפני כשנתיים רכשתי תנור נפט,אז וגם היום מוכרים אותם בכל מקום אפשרי,אהבתי,נזכרתי בילדות ורכשתי לא ידעתי עוד איזה " קריז" אחטוף עקב רכישת התנור. מאז ועד היום,התנור עומד לו מבריק ומצוחצח ולא בגלל שאני שומרת על נקיונו,הוא פשוט מובטל מעבודה?למה? אין להשיג בראשון לציון נפט. את עצבי השנה שעברה זכרתי טוב וחשבתי שאולי השנה,עקב המשך מכירת התנורים בחנויות משהו ישתנה,לא דובים ולא נפט. לכל תחנה ברדיוס של ראשל"צ צילצלתי לחפש נפט,לא משתלם לנו ,נאמר לי וכך נגמרה השיחה. לא התעצלתי,ישבתי וכתבתי מיילים לכל חב' שמספקת נפט בארץ. אז.ככה,מחב' סונול התקשרה,אורלי,שנתנה לי רשימה של תחנות דלק שהיא הוציאה מהמחשב,שם מוכרים דלק היא אמרה לי,סעי, אז קמתי היום בבוקר ונסעתי,לרחובות,נס ציונה,אזור,חולון,בית דגן,כלום,נאדה.אפילו צדיק אחד לא מצאתי שמוכר נפט. תודה אורלי. חזרתי הבייתה וישר שלחתי שוב מיילים לחב' הדלק אבל הפעם שלחתי להם את המכתב 8 פעמים רצוף,עד שמישהו יתייחס אלי וזה קרה.היום,בשעה 17:00 צלצל הפלאפון שלי,בעברו השני היה דרור,מנהל תחנת דלק ראשונים בראשון לציון (הכח למי שלא יודע) והוא אמר לי,שעקב תלונתי,מיום א' 16/12/07 התחנה שלו תמכור נפט. אז לכל מי שחיפש או מחפש ,מצאנו נפטבראשון לציון סופ"ש נעים וחמים לכוווולם

Guy Schlesnar

New member
מוזר

לנו יש קמין שפועל על נפט וכל שנה מגיעים אלינו למלא את המיכל. לא היית צריכה לחפש בתחנות דלק דווקא.

liors72

New member
לילוש...

הבנת הנקרא הבעייתית היא שלך. גם קמין עובד על נפט. אני מניח שבתחנת הדלק הפיראטית (אני חושב)באזור התעשיה ליד יינות ביתן תמצאי נפט בהצלחה

lilush42

New member
הנה הסבר מפורט ביותר ,אולי תבין

20 ליטר כל שבועיים = 100 ליטר בעשרה שבועות. עשרה שבועות זה בערך החורף הקשה שלנו (פלוס-מינוס) קח עוד 20 ליטר על החשבון ותגיע ל120 ליטר. עבור תנור נפט קטן - אין צורך במיכל של 500 ליטר בגינה עם משאבה חשמלית עם התקנה של צינור עד לבית! בוא ונבין - מחיר של המיכל עצמו 500 ש"ח (משומש! לא כולל התקנה והובלה), תוסיף לזה משאבה עם תשתית של חשמל וצנרת לנפט עד לבית + לקנות תנור שיכול לקבל את ההזנה ישר מהצנרת הזאת - ותגיע לאלפי שקלים רק על זה - עוד לפני שאתה משלם 500 ליטר נפט. אפילו אם תאמר שהיא רק תשים מיכל נפט בחצר ותמלא ממנו כל פעם - עדיין היא תצטרך לסחוב את הנפט עם ג'ריקנים כבדים ומסריחים... וזה עוד לפני שנכנסנו לבעיות כמו ועד בית שלא מסכים למיקום המיכל, ואולי השואלת גרה בדירה שכורה ועוד ועוד...

Guy Schlesnar

New member
אם היית מחפשת מים מזוקקים

למכונית ולא מצאת בסופרים,והייתי אומר לך שמצאתי מישהו שמוכר מים מזוקקים כי אני צריך למגהץ,גם היית אומרת שזה לא עוזר לך כי את רוצה מים מזוקקים למכונית ולא למגהץ? מים מזוקקים הם מים מזוקקים,אפשר להשתמש בהם למספר דברים. אותו דבר בקשר לנפט. תנור שעובד על נפט,קמין שעובד על נפט,זה ממש לא משנה. הנפט הוא אותו הנפט. אז כדי לעזוב את הבנת הנקרא החלקית שהפכה לדיון ולחזור לנפט,יש ספקים שבאים אליך הביתה וממלאים לך את מיכל הנפט.

lilush42

New member
בית משותף,לך תוציא אישורים

ועלות? אתה בטח יודע כמה זה עולה מייכל כזה הוא בגודל 500 ליטר מה אני צריכה,אז אם לא הבנת הניקרא,אז קצת פרופורציה,התנור מכיל 7.5 ליטר בלבד (מיכל) זה לא כמו קמין שהנפט מוזרם ישירות לקמין . אז בבקשה,פרופורציה?

liors72

New member
מה לא לעיניין ב..

"אולי תמצאי בתחנה הפיראטית ליד יינות ביתן?" בכל מקרה את לא ראויה לעזרה. שיהיה לך חורף קר.

על לא דבר:)

יש פה אנשים שמחפשים להביע את חוכמתם ולא מוכנים להסביר בצורה פשוטה ומנומסת על שאלה פשוטה.

liors72

New member
תפקח עניים יא מסטול

ןתתחיל לקרוא את השרשור מההתחלה. ואז תכתוב ותקבל שתובות הגיוניות

liors72

New member
בוא נחשוב...

ילד שיושב על המחשב כל הזמן...... לעומת גבר בן 35 שעובד במחשבים קיבלת תשובה.? אני מניח שכן.... אז מה אתה הולך לעשות עם עצמך חוץ מלהתלונן כל היום?

גבר בן 35 שעובד במחשבים ?!

אז אם במשך היום אתה עובד, למה בלילה אתה לא עם אישתך או הילדים ? או שאין ? את מעשיי אני אשמור לעצמי, תודה בכל זאת על השאלה.

liors72

New member
מעשייך גלויים לכל

אתה לא ממש יכול להסתיר. בקשר אלי... אם אני נשוי או לא זה עיניני.. ואני לא חושב שבטלן ..ממורמר....וחסר חיים יכול לתת אעת הדעת על כך.

למעלה