מלחמת הנפט-סיפור בן שנתיים

liors72

New member
שניה...

חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סורי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

liors72

New member
באמת סליחה

חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סורי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

liors72

New member
תרשה לי לומר

שאמא שלך מסכנה. היא האדם היחידי שנפגע כאן. יצא לה ילד מושתן ומושפרץ. אבל זה טוב... זה תורם לאיזון הגלובלי יום אחד נצטרך להחליטאם לתרום צעצועים לקופים או לך. יאללה ילד קטן ומושתן.....מתחיל לשעמם אותי.

התחלת לערב הורים..

סימן שנפגעת כי אולי אתה באמת מסכן. רויטל, אני מבקש ממך למחוק ת'הודעה של ליאור כי זה לא לעניין שהוא מערב הורים, מחפש לרדת לפסים אישיים ולהקניט. אם את יכולה להזהיר אותו, כי יש להתווכח ויש לחפש לריב ולהקניט וזה לא לעניין.. ואתה באמת מסכן אם אתה בן 35 ורושם בצורה כזאת מגעילה.. תתבגר גבר.

liors72

New member
אולי

כדאי שתקרא שוב את השרשור מההתחלה. כולל את השרשור של הקופים. ואז אולי תבין שסוף שוף הגבתי לירידות האישיות שלך. רויטל לא תמחוק שום הודעה....כי אחרת היא תצטרך למחוק כל תגובה שניה שלך. אני אקניט....ארד....אריב....בדיוק ברמה שלך....כי אף אחד לא ראה פה שום דבר אחר ממך. וכן.... התחלתי לערב הורים. אני מסכן (כי יצא לי לשמוע מה ומי אתה..וזה דיי מיותר מבחינתי) וגם הוריך. תראה מה יצא להם. קצת מצחיק אותי העיניין של "נפגעת" חחחחחחחחחחחחחחחח (יש לך מזל ענק שאני לא עסוק בעבודה היום...) אולי באמת כדאי שתקרא הכל מההתחלה. מה שסביר להניח שלא תעשה. סימבה...אתה פשוט איש קטן. וכך גם חייך. זו התגובה האחרונה שלי אליך.... כי באמת אתה ילד משעמם וחסר תכלית בחיים הנוכחיים...

Guy Schlesnar

New member
פרופורציה? דפי זהב

היית חוסכת לעצמך את הטרטור אם היית נכנסת לאתר שלהם ומחפשת ספקי נפט. יש כמה כאלו באיזור ראשון עם קישור לאתר שלהם,ומשם הדרך הייתה הרבה יותר פשוטה. אני באמת לא מבין למה את תוקפת את כל מי שמנסה לעזור לך,ועוד כשאת העלת את הבעיה.

lilush42

New member
אוי מכה מכה מכה

חבל שאי אפשר להגדיל את האותיות אין לי מייכל,לא רוצה לקנות מייכל של 500 ליטר רוצה ג'ריקן פעם בשבוע,יש לך בעייה אם זה לך ללמוד ליקרוא,לא רוצה ספק,לא קוצה ספק רוצה תחנת דלק קפיש?

liors72

New member
אני אכתוב לך ממש ממש לאט וברור כדי שתביני..

לכי ליינות ביתן באיזור תעשיה ישן ליד יש תחנת דלק קטנה ותשאלי אם יש להם נפט. אז את לא צריכה מיכל של 500 ליטר

למעלה