מלים מלים מלים

poldi

New member
מלים מלים מלים

אני קוראת, מתבוננת בהשתאות ונזכרת שיהודי אחד אמר נפלאות. בין היתר הוא אמר אין נביא בעירו ויצא את נצרת.

Nizzan Cohen

New member
אוף. ../images/Emo163.gif אני טמבל../images/Emo163.gif

לא הבנתי
. אחרי חשיבה מרובה הגעתי למסקנה שזה ישו, ושהכותבת כתבה משו ברמיזה, ושאני צריך ליקרוא את הברית החדשה בכדי להבין. המממממ... כשאני אסיים את הספר שלי. ואת אייקון.
בינתיים מישו כבר יסביר.

suki da yo

New member
היית באיקון?

ולא ידעתי? גם אני הייתי שם:) פגשת את אורסון סקוט קארד המשעשע להחריד?

היי! גם אני הייתי באייקון!

ואפילו התנדבתי! זה ממש פשע נגד האנושות שכולנו היינו שם בלי לדעת, אז אם מישהו מגיע לפנטזי.קון בפסח - תודיעו, טוב?

Nizzan Cohen

New member
אוקי... זה מתחיל להציק לי....

כולנו היינו שם ? ולא ידעתי ?
אוקי כמה דברים. מי היה שם ביגלל : א. מישחקי תפקידים. ב. פנטזיה ומדע בדיוני. ג. סרטים ד. "מופע האימים של רוקי". אני רוצה לדעת באילו ארועים עתידיים כדאי לחפש אותכם

אני בעיקר בגלל אנשים...

אני חובב מד"ב ופנטסיה, וחבר אגודה, אבל באתי והתנדבתי בעיקר כדי לפגוש את האנשים הנהדרים שאני בד"כ פוגש בכנסים האלה. אה, ואני *כן* ראיתי את אורסון. וגם שמעתי. אבל אנחנו מתחילים לסטות מנושא הפורום, אז בואו נסכם שאם מישהו מאיתנו יזכור, נפרסם הודעת "מי מגיע לפנטזי.קון ומה מספר הטלפון הסלולרי שלו?" כמה ימים לפני הכנס. מוסכם? לילה טוב, -רובין עוטה המגבת.

gwizard

New member
וואלה, גם אני חבר אגודה ../images/Emo13.gif

ושחקן תפקידים כבר 7 שנים. וזה לא כל כך מפתיע שהרבה שחקני תפקידים פונים למאגיה ולפאגאניזם אם תחשוב על זה. אלון.

L e s t a t

New member
האמת שזה די מטריד לעיתים

כי אצל חלק מהנערים בני ה15-13 שפונים פתאום לפאגאניזם בצורה "חובבנית" זה נראה כמו טרנד חדש כמו המטאל והפריקיזם\פאנקיזם אצל חלק אחר..

gwizard

New member
בדיוק !

זה מאוד מטריד. זוכר על מה דיברנו בשרשור על הגדרות ? אז זה חלק מזה.

L e s t a t

New member
זה מעלה משהו

שמתי לב שלא מעט פגנים, לא רק שעוסקים במאגיה\מיסטיקה, אלא גם חובבים מד"ב, פנטסיה ומשחקי תפקידים.

suki da yo

New member
אטני כן ואני כן

אפילו דיברתי איתו באופן אישי, והצלחתי להשיג כרטיסים לאחת ההרצאות שלו והוא מקסים, מצחיק, וןנראה ממש טוב לגילו. ידעתם ששני הילדים שלו מתו?

לא, כי זה לא נכון. אחד מת בגיל כמה

ימים. שניים, בן ובת, עדיין בחיים. הבת הגדולה של אחיו מתה בגיל 16 או משהו כזה, אם אינני טועה.

suki da yo

New member
טוב אז תספר את זה לו

הוא אמר ששני ילדים שלו מתו. אני מבינה מספק אנגלית כדי להבין את זה, וזה בדיוק מה שהוא אמר. והיו לו דמעות בעיניים.

למעלה