מלי!!!!!!

gal33

New member
מלי!!!!!! ../images/Emo24.gif

תודה רבה על התמיכה אתמול!
היום ההיסטריה שלי במצב יותר טוב, ואני עובדת על להקטין אותה.

רוייקו

New member
היי gal33 חדשה ? את מוזמנת לספר

על ההיסטריה שלך... יתכן שנוכל לעזור להקטין אותה עוד יותר
רוייקו

gal33

New member
הי רוייקו, חדשה כאן, אך לא חדשה לך

זאת אני, גל
למרות הנסיון העגום שלי בפעם הקודמת, החלטתי לנסות שוב לקחת חלק פעיל יותר, כי אני חושבת ששיתוף מידע הוא חיוני ביותר. ההיסטריה שלי נובעת מכל ההסתבכויות שהיו לי בחצי השנה האחרונה ובייחוד בחודש האחרון (ניתוח. 2 אשפוזים ויום בחדר מיון בחודש זה יותר מדי אפילו בשבילי). אתמול הלכתי לניפוח ראשון אחרי הניתוח השני, ומאחר וכל הצרות של הניתוח הראשון החלו עם הניפוחים, הייתי אתמול בהיסטריה קלה. היום אני בשליטה, מחר בטח ההיסטריה תתגבר עם תחילת האכילה מחדש. יקח לי עוד קצת זמן עד שארגע. נראה לי שרק עוד חצי שנה עם אראה שהכל בסדר, אוכל להירגע לחלוטין. אני מקווה שהפעם הכל ילך לפי הספר. ביי בינתיים.

רוייקו

New member
גל, שני ניתוחים ?? למה ? התנתק לך

הפורט ? או שמא הטבעת החליקה למטה ?

gal33

New member
והטבעת נפלה...

הטבעת החליקה וזה היה מאוד מכוער. מסתבר שמההתחלה היא מוקמה כמה מילימטרים נמוך מדי, מה שהוביל ל- 8 חודשים, בהם אחת ל- 3 שבועות הגעתי לבית החולים, התייבשויות, אשפוזים וכו´. ששת החודשים האחרונים היו ממש מזוויעים עם הקאות וכו´. לא נוצר כיס, פשוט הלחץ מהטבעת הוביל לחסימות כל פעם מספר ימים מועט אחרי ניפוח, והקאות מרובות (חסימות אפילו מקוטג´ לעוסה), ההקאות מנגד לחצו על הטבעת לרדת עוד קצת, וכך מחול השדים הזה נמשך עד שהטבעת החליקה, וכפי שציינתי, זה היה מאוד מכוער.

שלגיה**

New member
מה,לא רואים את הטבעת בניפוח הראשון?

הרי עושים צילום רנטגן,הכירורג רואה את הטבעת או רק את הפורט? זה ממש מפחיד..מה שאמר עדי נכון,כשמתחילים לנפח מתחילים הסיבוכים !
אז אני כבר לא יודעת מה לעשות נכון שלכל מנותח יש סיפור אחר אבל אף אחד לא מבטיח שמה שקרה לך לא יקרה לי...?

gal33

New member
הייתי נמנעת מהכללות של מתי מתחילים

הסיבוכים. לידיעה, אצל כ- 30% מהמנותחים הטבעת ממוקמת נמוך מדי. רק אצל 4% זה נגמר בהחלקת טבעת וניתוח חוזר. 26% האחרים לא יודעים מזה בכלל. 1 מתוך כל 25, זו עדיין לא סיבה מספקת להיכנס ללחץ O-: עשו לי ים צילומים ובכולם ראו את הטבעת הפוטוגנית שלי (היא כבר לוקחת מחירים של סופר מודל הגברת, יש לה אחלה book), ובכולם הכל היה טוב ויפה ולא היה רמז לכיס, עד הרגע האחרון. יש שלושה דברים שכל מנותח יכול לעשות כדי לנסות להבטיח שזה לא יקרה לו: 1) הייתי נמנעת מניפוח כל עוד יש ירידה יפה במשקל - קילו בשבוע. ולא למדוד את זה ברמה שבועית, אלא בממוצע חודשי. לזכור שבכל דיאטה יש עצירות. כמובן שזה אחרי שהיינו כנים עם עצמנו, האם באמת הגיע לנו לרדת קילו בשבוע?! 2) לזכור וליישם שהניתוח (לפחות ה- Lap Band) בא לתת מענה על דבר אחד: לגרום לנו להיות שבעים מכמויות קטנות. זהו. כל יתר העבודה שלנו. באופן חד משמעי, בכל פעם אין לאכול יותר מהכמות הקטנה אשר גורמת לשובע, ואין לאכול כאשר לא רעבים. חד וחלק!! כל מי שעושה זאת לאורך זמן שיכניס לו לראש כי הוא במו פיו וידיו מחבל בניתוח שלו. אם המצב אינו בשליטה, ללכת להוריד את הניפוח, לחזור לשלוט בעצמך, ואז לנפח שוב. 3) בהקאה הראשונה, ללכת לבית חולים להוריד מהניפוח. טבעת בקיבה, ראש לא אמור להיות באסלה. הקאות זה האויב הכי גדול שלנו היום. כך אני רואה את הדברים היום, מקווה שזה יעזור. במקרה שלי זה לא היה עוזר, אולי קצת דוחה את הניתוח בעוד כמה חודשים. בכל מקרה, אלו הלקחים המיידים שאני הפקתי. מקווה שיהיו לעזר, בהצלחה.

רוייקו

New member
יש שיר כזה של ק. אלאל: הטבעת נפלה

מכירה ?? קורה שהטבעת נידחסת למטה, כשהמנותח מקיא הרבה כתוצאה מחסימות ולחץ יתר שנוצר... את לא במיעוט בעניין זה של הלאפ-בנד. אז כמה רזית עד כה ? אני זוכר שאמרת שיש לך מישקל עודף גדול עוד לפניך .. היכן זה עומד ?

רוייקו

New member
יש שיר כזה של ק. אלאל: הטבעת נפלה

מכירה ?? קורה שהטבעת נידחסת למטה, כשהמנותח מקיא הרבה כתוצאה מחסימות ולחץ יתר שנוצר... את לא במיעוט בעניין זה של הלאפ-בנד. אז כמה רזית עד כה ? אני זוכר שאמרת שיש לך מישקל עודף גדול עוד לפניך .. היכן זה עומד ?

מירי,

New member
ייייוווו גל ! שמחה שהיגעת...

ספרי קצת על ההיסתבכות... (כדי שאדע איך להמנע ולהזהר..) אני עשיתי צילום שאותו ראה סובחי והכל תקין אצלי... כמה ירדת עד עכשיו??

רוייקו

New member
מירי, נותחת על ידי חרוזי.. אז איך

הגעת לסובחי ?? יווו, איזה איילה את. שדה.

מירי,

New member
מה זאת אומרת איך? ברכבת....

(מה הישתגעתי להגיע עם רכב לת"א??) , פשוט קבעתי תור למחלקה להשמנת יתר... וזהו! נו לא כל כך זהו , עכשיו יש לי בעיה עם ההתחייבות...

מירי,

New member
??????????

לא קיבלתי ממך דואל - וגם לא שלחתי... בכל מיקרה אם יש לך שאלה - בכייף , גם כאן וגם בדואל ...

gal33

New member
הי מירי! ורוייקו התשובה לך גם בפנים

אהלן!!! מה שלומך??? שמחה לשמוע שהכל תקין, שכך ימשיך, את אחלה דוגמא לכולנו!! האמת שאין לי מה להוסיף מעבר למה שסיפרתי עד כה ותראי גם את דואל התשובה לשלגיה 2 למעלה. ירדתי עד כה 40.

מירי,

New member
כל הכבוד לירידה...

אם אני לא טועה גם את שנה מהניתוח (אני זוכרת נכון?) איך גילית שמשהו לא בסדר? האם היקאת הרבה? האם את עדין מקיאה? הטבעת שלך עכשיו - באיזה מצב היא? פתוחה\מוצרת קצת\הרבה? הרבה שאלות יש לי אה? טוב את לא חייבת לענות סתם סקרנות...

gal33

New member
10.5 חודשים. כמו הילדים הקטנים

שאומרים שהם בני 7 ושלושת רבעי... במשך 8 חודשים הגעתי בממוצע, אחת ל- 3 שבועות לחדר מיון/ למחלקה, עם התייבשויות, חסימות, והקאות של מים ושאר נוזלים מלהיבים. חלק מהפעמים זה נגמר באשפוזים. למותר לציין, שכל פעם כעסו עלי והוציאו אותי אשמה לחלוטין. עד אותה פעם שהטבעת החליקה והודו בפני שהטבעת מוקמה נמוך מדי. אחרי ההחלקה, עשו לי ניתוח של מיקום מחדש ומאז אני לא מקיאה, למעט הפעמים של ההתקפים של כיס המרה. בדיוק שלשום הצרתי ב- 1.5 סמ"ק וכולי חיל ורעדה. זהו, תשאלי חופשי. בכיף.

RomiVais

New member
היי גל - ברוכה הבאה לפורום!!! ../images/Emo13.gif

לא כל כך הבנתי את מהלך העניינים אצלך... למה עברת שני ניתוחים? ומה שלומך היום? כל טוב והמון בריאות, רומי

gal33

New member
רומי, תודה ובהצלחה גם לך.

ניתוח ראשון היה רגיל. שני היה למיקום מחדש של הטבעת (Reposition) עקב החלקה (slippage) (בכוונה שמתי את המונחים בהם הרופאים משתמשים). כעת שלומי בסדר. אני מתאוששת. זו ממש לא גל, אבל אני עובדת על זה. מקווה שעליתי על דרך המלך. תודה, ביי.

למעלה