מלי!!!!!!

RomiVais

New member
תודה תודה!! ../images/Emo13.gif

היי גל, אני רוצה להודות לך על שהרחבת את הידע הכללי שלי לגבי הניתוח בהרבה!!! גם אני מקווה שעלית עכשיו על דרך המלך... ניפגש כולנו שם!!!
אמרת שירדת 40 קילו - כל הכבוד!!!!!!! את רוצה / צריכה להוריד עוד? בהצלחה ושיהיה לך יום נפלא, רומי

gal33

New member
רומי, בבקשה, לזה נועד הפורום

הלוואי והייתי מגלה אותו (את הקודם) טרום הניתוח. כן אני צריכה עוד 40, 50. תודה, וביי.

אופק.

New member
גל מה נשמע? ../images/Emo12.gif

וואו מופתעת לראות אותך כאן. נשמח אם תבואי ותגידי שלום גם בוואלה. אנחנו עוד שם ואת עולה לא פעם בשיחות שלנו. לילך

gal33

New member
הי, גם אני מופתעת לראות עצמי פה ../images/Emo13.gif

אני חדשה כאן. שמחה לשמוע שאת אחרי. מקווה ששלומך טוב. איך את מרגישה?

נלי.

New member
היי גל ../images/Emo22.gif

כן אני אחרי כואב אבל יהיה בסדר. אז מתי את באה לבקר שם כדי שנשוחח? מה קרה למייל שלך השתנה? ניסיתי לשלוח לך מייל וקיבלתי הודעה חזרה. להשתמע לילך

נלי.

New member
היי רוייקו

אצלי בסדר אני אחרי ניתוח תיקון השבוע אצל ד"ר סובחי שהוא מקסים. מרגישה יותר טוב. לשמחתי הוא סגר לי את הטבעת 2 CC ועכשיו נתחיל להוריד בקצב יותר מהיר אני מאמינה. חוץ מזה הכל טוב. לילך

רוייקו

New member
נלי, כבר תיקון ? עוד רק נותחת לפני

חצי שנה או קצת יותר.. מה היה אצלך ?? הטבעת נפלה ? או התנתק הפורט ?

רוייקו

New member
הפורט היה הפוך ? מזתומרת לא היה

מחובר למקום המתאים ?? אז המתנתק לך הפורט ? או שסובחי רק ביצע היפוך ותפר ?

נלי.

New member
היי

הפורט חובר לדופן השריר החיצוני במקום לדופן הפנימי וזה יצר כאבים עזים ורוב הזמן הוא היה בחוץ. גם מבחינה ויזואלית זה היה מגעיל וגם מבחינת הרגשה זה כל הזמן זז וקפץ הייתי צריכה להזיז אותה כל פעם שהיא הפריעה לי. עכשיו אני מאמינה שהכל הולך להיות הרבה יותר טוב וקל. לילך

m1

New member
היי גלו´ש

מצטערת שלא הייתי הרבה ימים המחשב שלי לא עובד ועשכיו אני מתחברת ממחשב של חבר.גל-אני שמחה שההיסטריה שלך עברה.אם את צריכה אפשר לארגן עוד שיחת טלפון יום לפני... JUST SAY THE WORD . חוץ מזה מה שלום כולם?מקווה שכולם בסדר גמור!!

gal33

New member
אהלן מלי ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

ההיסטריה עוד לא עברה. אני מעבירה אותה
מצד שני, זה שאני בלחץ גורם לי לאכול ממש ממש לאט. נשומה! תודה!! יום טוב, אחלה סופ"ש.

m1

New member
שכחתי משהו...

לרועי ולכל המתעניינים-אלו הן הבדיקות שיש לעשות לפני ניתוח LAP BAND : 1. סוג דם RH. 2.אלקטרוליטים. 3.חלבונים בדם. 4.שקיעת דם. 5.א.ק.ג. 6.זמן דימום, זמן קרישה, תפקודי קרישה. 7. קלציום בדם, פוספור בדם. 8.ספירת דם שלמה. 9.שתן כללית, שתן תרבית. 10. אוריאה בדם. 11.סוכר בדם. 12.צילום חזה. וכמובן בדיקה פסיכיאטרית, ואישורים מנהלתיים שונים. אם יש עוד שאלות אשמח לענות.

רוייקו

New member
מלי, ומה עם הבדיקות והחוות דעת של

האנדוקרינולוג ? לא דורשים יותר דו"ח השולל מחלה אנדוקרינית ?

למעלה