מלכת הפלקט ב-
אנשים

../images/Emo67.gif ../images/Emo67.gif|מה יש לך נגד כריס ג'אד?? ../images/Emo67.gif

ולמה לוזר??
הוא היה הבנזוג נראה לי שג'ני הכי אהבה הם תמיד נראו סופר מאושרים ביחד והוא היה רקדן מצויין ותמיד היה שקט ונתן לה את הבמה שהיא צריכה! הם היו הזוג המושלםםםםם!! (והיא עוד הייתה יותר עשירה ממנו פי מיליון שזה אומר שהיא אהבה אותו ממש לא בגלל כוח) ויופי זה כן הכל בחיים

West Doll

New member
"הבנזוג שג'ני הכי אהבה"

בגלל זה היא היתה איתו הכי קצת מכל הבני זוג שלה
והוא לוזר! זה כמו בריטני ספירס וקווין פדרליין. פשוט כלומניק שלימד אותה כמה צעדים וניסה לזכות בשתי דקות התהילה שלו על חשבונה. [ועדיין ממשיך לנסות
].

Lopezit

New member
../images/Emo31.gif בולשיט!

כריס הוא ממש ממש לא כזה ואי אפשר להשוות אותו לקווין! הוא תמיד עמד לצידה בהכל ואף פעם הוא לא ניסה לזכות בשום תהילה.. בטח שלא על חשבונה

אהההה וויפיייייי

ועוד בן ובת, כמו שרציתי
בלי עין הרע!!!
אה וזה גם מחזק את הטענה שהם עשו טיפולי הפריה. חמודייים

NoWords

New member
וואווווו!! תאומים לג'ניפר!! ../images/Emo12.gif

חיכתה כ"כ (!!!) הרבה זמן להריון וילדים, דיברה על זה בלי סוף במשך שנים, בסוף יש לה תאומים. שניים בבת אחת אין מגניב מזה.
איזה גורל מגניב. כל הכבוד לה. שיהיה לה המון בהצלחה
זו עבודה פאקינג קשה!

Lopezit

New member
אישרה? לחדשות E בישראל?

היא לא אישרה שום דבר רק סמנתה המגודלת אמרה שיש תאומים

Dandushit 24

New member
אהמ.. היא לא אישרה את זה רשמית../images/Emo201.gif

כמה שקשורים E ישראל לחו"ל בעיני מוטל בספק. הרי שאין להם קשרים מי יודע מה עם ארה"ב ולכן כל עוד זה לא מעודכן ב E האמיתי זה לא בהכרח נכון. אני אישית חושבת שהיא גדלה ככה בגלל תאומים אבל לפי Eonline היא עדיין לא אישרה זאת רשמית.

ברור שיש לה תאומים

היא נעזרה בטיפולים, לא?
יותר סיכויים שיהיו לה תאומים או אפילו שלישייה... תנחומיי לה.

Lopezit

New member
היה טקס נחמד לשם שינוי

לעומת כל הטקסים הזועתיים שהיו השנה

אם הוא הצליח במצעדים

מבלי שבכלל יצא רשמית כסינגל, אני מאמין שלאחר היציאה הרשמית הוא יהיה להיט. אם הקליפ יהיה ברמה גבוהה החגיגה תהיה כפולה
וכמובן שהוא רק יוסיף להצלחה במצעדים...

במצעד החרישות שלי היומיות של BRAVE

מקום 1- MITS נראה לי המחשב+המערכת התפוצצו מרוב ששמעתי אותו בלופיםםםםם חעעע וזה גם הטרוטון החדש שלי במקום BRAVE
מקום 2- BE MINE מדהים מדהים מקום 3- ST+ BRAVE

למעלה