מלמדים את הילד לאכול נכון ב-

james p

New member
מעולה! אני מקווה שתשימי.

וגם בלי קשר לתמונת שבוע הייתי שמח לראות תמונות מהאירוע.
בכלל הצריך להעלות תמונות.
שחקנית ראשית מהקאסט מקבלת כוכב. אין זה עניין של מה בכך

james p

New member
שיו איזו שאפה!!!

ואיזה יופי שמרשה וונסה באו לפרגן שתהיינה בריאות!
זה כל כך מרגש לראות שהם מקבלים יחד!

מעניין שביל קיבל על קולנוע והיא קיבלה על טלוויזיה.
בס"ה לא היה לה המון טלוויזיה חוץ הסדרה של אהרון סורקין ועקרות
מעניין שדוקא אותה לקחו למדרכת הכוכבים...
עדי, זה סוג של תעודת איכות לפליסיטי שכנראה מאוד בלטה באיכות והצליחה ליצור את אחת האמהות הטלוויזיוניות הטובות והאהובות של כל הזמנים.
הידד!

adii1201

New member
כן חמודות

בגלל זה אמרתי לך שהכל שטויות וקשקושים מה שהם מלכלכים על זה שהן לא מסתדרות. אני לא אומרת שהן בהכרח החברות הכי טובות אבל בגדול אם הן לא היו מסתדרות הן לא היו מגיעות.

וכן, אני תהיתי על זה. גם ביל היה בטלוויזיה ופליסיטי הייתה בקולנוע, אני חושבת שהם שניהם היו צריכים לקבל גם וגם, זה קצת מפתיע.
וזה לא דווקא אותה, סליחה מגיע לה
היא בעסק כבר מספיק זמן ויש לה רזומה עצום והיא שחקנית אדירה. אל תשכח שמבין כולן היא היחידה עם מועמדות לאוסקר.

james p

New member
תקשיבי היו דברים מעולם

אני שפכתי המון על המקלדת בזמנו כמה וכמה פעמים בהיסטוריה על פרשת ואניטי פייר. הסט תכלס מנוהל ומאוד רוצים שלא תהיה שום תחרות ובלגן.
עם פליסיטי כולם מסתדרים אז ברור שכולם יגיעו לאירוע שלה.
לדעתי יש קצת סיבוכים כמו מרשה וטרי. יש יחסים נאותים וחביבים בין חברות לעבודה ויש חברות יותר חמה.
אי אפשר לדעת מה קורה שם אבל תכלס אני חושב שבשנים האחרונות המצב שם מאוד שקט אבל לא יודע אם שוררת שם אהבה וידידות מוחלטת בין כולן. חלקן כן אבל לא כולן.

בנוגע לפליקה- אני הראשון שיפרגן לה. אני לגמרי חושב שמגיע לה. ציינתי אבל שיש כאן דבר מיוחד.
ובנוגע לתחומים- אני חושב שמבחינת כוכבות או כיכוב או איך שתרצי לקרוא לזה -שזה הפואנטה של שדרת הכוכבים ולאו דווקא כמות הפרסים- הכוכבות והפרסום של ביל הגיעו לו רובם מכיוון הקולנוע ולפליסיטי מהטלוויזיה. אבל כמובן שזה לא מוחלט והם מגוונים למדי.

adii1201

New member
אמרת את זה יפה: יש קצת סיבוכים כמו

מרשה וטרי. ואווה וטרי, וניקולט וטרי ובקיצור אף אחת לא סובלת את טרי

אני גם לא חושבת שהן כולן החברות הכי טובות, אבל יש ביניהן לפחות כבוד אחת לשנייה.

כן, אני יודעת, אני מבינה גם את הבחירה, זה סתם פשוט מקומם כי זה כאילו פרס מפעל חיים, והוא לא באמת "מפעל חיים". מכפת לי העיקר הם קיבלו וביחד

james p

New member
לא יודע אם כולם לא מסתדרים עם טרי

את אומרת את זה כי את לא סובלת אותה.
אני חושב אבל שהיא בהחלט הייתה צד או מקור לקונפליקטים על הסט. אבל בפועל זה לא שכולם שונאים אותה. פליסיטי וטרי ידידות טובות למשל!
כן זה נשמע לך הזוי אבל זה נכון.

לא יודע אם זה פרס מפעל חיים למרות שיש בזה משהו שקשור למפעל חיים בסופו של דבר אנשים מקבלים את הכוכב שלהם בגיל צעיר יחסית שנות ה30 וה40 לחייהם.
פליסיטי עשתה לא מעט והיא עבדה הרבה בחייה אבל עבודות שאפשר לומר עליהן שהיא כיכבה בהן אין הרבה ומה שיש זה בעיקר בטלוויזיה.
צריך להתייחס למאורע הזה בהקשר הנכון והראוי.

X יו יו S

New member
שמעי קטע

בערוץ E הישראלי
תמיד שמתחיל תוכנית למטה עוברת כתובה עם כל מיני ידיעות מהעולם הבידור

אז השבוע ראיתי ופתאום כתוב פליסטי הופמן (עקרות בית נואשות) ובעלה ב15 שנה האחרונות ויליאם ה' מייסי
וזה עובר ככה לאט שלא רואים את כל המשפט עד שהוא מגיע לסוף
אז הייתי בטוחה שיכתבו שהם מתגרשים כי לא הבנתי מה עוד יכול להיות כתוב עליהם באותו הקשר

adii1201

New member
שמע ישראל השם ירחם שלא תעיזי לחשוב

אפילו דברים כאלה
טפו טפו טפו
הזוג הכי קסום בעולם, אם הם מתגרשים אין תקווה לנו האנשים הפשוטים. כמו שמישהי אמרה לי "העולם הוא מאפמן. אנחנו מסתובבים סביבם". SO TRUE.
ואגב, אמרו לי על זה, היה כתוב (ואני אומרת את זה כי זה היה קורע מצחוק
) וויליאם הייץ' מייסי

למעלה