ממה צריך להיזהר? / למה לשים לב?

Evishiko

New member
ממה צריך להיזהר? / למה לשים לב?

שלום לכם, אני חדש כאן ואני רוצה לבקש את עזרתכן (ועזרתכם!)
אני רוצה להיכנס לתחום של עיצוב עוגות ונראה לי שכאן זה המקום הנכון לשאול
אני בטוח שיש המון דברים שמאוד קל ליפול בהם..
השאלה שלי בעצם היא מהם? מניסיונם הרב, למה צריך לשים לב?
לדוגמה: עוגה יכולה ליפול באפיה, איך להימנע מכך
וכדומה..
בנוסף, אם זה חשוב, איזה ציוד הכרחי ומה טוב שיהיה?
אני מבין שאני מבקש הרבה ואני ממש אודה לכל טיפ!

*אם זה לא המקום, או שהשאלה שלי כבר נענתה אני אשמח לקבל הפניה.


בקצרה: מתחיל מבקש טיפים, למה לשים לב בכל הנוגע לאפיה בצק סוכר וזילוף


תודה רבה רבה!
 

Miss Cake1

New member
היי ברוך הבא


יש המון המון טיפים ונושאים שחשוב שתדע בתור התחלה ובכלל, אני מפנה אותך להיכנס ולהתחיל לקרוא בקטגוריה של כלים ומידע, משם תיכנס למאמרים ומשם למאמריי הדרכה יש שם המון המון נושאים. מציעה לך גם לשוטט בפורום עצמו אחורה אחורה, דרך אגב כך גם אני התחלתי ולא יכולתי לעצור ;). אם יש לך שאלות נקודתיות יותר בהמשך נשמח מאוד לעזור
 
למעלה