ממה צריך להיזהר? / למה לשים לב?
שלום לכם, אני חדש כאן ואני רוצה לבקש את עזרתכן (ועזרתכם!)
אני רוצה להיכנס לתחום של עיצוב עוגות ונראה לי שכאן זה המקום הנכון לשאול
אני בטוח שיש המון דברים שמאוד קל ליפול בהם..
השאלה שלי בעצם היא מהם? מניסיונם הרב, למה צריך לשים לב?
לדוגמה: עוגה יכולה ליפול באפיה, איך להימנע מכך
וכדומה..
בנוסף, אם זה חשוב, איזה ציוד הכרחי ומה טוב שיהיה?
אני מבין שאני מבקש הרבה ואני ממש אודה לכל טיפ!
*אם זה לא המקום, או שהשאלה שלי כבר נענתה אני אשמח לקבל הפניה.
בקצרה: מתחיל מבקש טיפים, למה לשים לב בכל הנוגע לאפיה בצק סוכר וזילוף
תודה רבה רבה!
שלום לכם, אני חדש כאן ואני רוצה לבקש את עזרתכן (ועזרתכם!)
אני רוצה להיכנס לתחום של עיצוב עוגות ונראה לי שכאן זה המקום הנכון לשאול
אני בטוח שיש המון דברים שמאוד קל ליפול בהם..
השאלה שלי בעצם היא מהם? מניסיונם הרב, למה צריך לשים לב?
לדוגמה: עוגה יכולה ליפול באפיה, איך להימנע מכך
וכדומה..
בנוסף, אם זה חשוב, איזה ציוד הכרחי ומה טוב שיהיה?
אני מבין שאני מבקש הרבה ואני ממש אודה לכל טיפ!
*אם זה לא המקום, או שהשאלה שלי כבר נענתה אני אשמח לקבל הפניה.
בקצרה: מתחיל מבקש טיפים, למה לשים לב בכל הנוגע לאפיה בצק סוכר וזילוף
תודה רבה רבה!