ממוצע בגרויות

Julia307

New member
ממוצע בגרויות

יש לי ממוצע 11 בירושלים ו-110 בתל אביב. כמה פסיכומטרי אני צריך כדי להתקבל?

HawkEmpire

New member
מעניין

שיש ממוצעים שונים בין ירושלים ות"א - אף פעם לא שמתי לב. בכל מקרה: http://www.ims.tau.ac.il/md/ זה של ת"א - סיכויי קבלה בימין למעלה, בחירת הפקולטה והזנת הנתונים הניסיוניים אמורים לתת לך הערכה טובה. http://info.huji.ac.il/inner.asp זה של ירושלים - כנסי ל "תנאי קבלה וסיכויים" ובתוך זה ל "חישוב סיכויי קבלה". להערכתי, פסיכומטרי של 730 יביא אותך לסף התחתון, כשעדיף, כמובן, להגיע מעליו. בהצלחה.

johngalt2

New member
../images/Emo6.gif הפורום הזה מתחיל

להיות בלונדיני למדי... "יבנה זה עיר הבנות, כל בנאדם שני ברחוב זה בחורה..." "יש לי ממוצע 11 ו- 110." "וואו, לא שמתי לב שיש הבדל בין הממוצעים..."
יהיה שמח במפגש...

johngalt2

New member
צוחקים, אחי...

תפתח את ההודעות שלי, תראה כמה טעויות אני עושה. עכשיו אמרתי לבנאדם משהו לא נכון לגמרי לגבי הבגרות במתמטיקה... זה הרבה יותר גרוע.

HawkEmpire

New member
אל דאגה

התפוז עם הלשון בחוץ זה האישור למצב רוח מבודח. ובאתי על החתום, יו"ר האגודה לקידום נואנסים ואינטונציה באינטרנט

וכמו שידידי הטוב אמר לפני הראיונות

קונגונדה - אולי אני אצבע לבלונד? ידיד-טוב - את משוגעת? לא יקבלו אותך! בלונדיניות - אני מחכה להפגזה!

מה? כל בנות ובני הפורום

כהי שיער? או שבלונדיניות הפורום הן בעלות שיער פישתן או הגדרות נוספות? גזענות! גם לבלונדיניות מגיע!

johngalt2

New member
../images/Emo6.gif שיער פשתן...

האם בנות הפורום הבלונדיניות יכולות להוות השראה למלחינים צרפתים אימפרסיוניסטיים?

arnon101

New member
אני בת

התכוונתי כמה אני צריכה בתכל'ס (קראתי את הלינק) . כאילו, מה סביר שאני צריכה (הפסיכומטרי ). ברור שזה לא מדוייק אבל בערך. על סמך אנשים אחרים שהתקבלו ומידע שיש לכם. תודה

טוב

כדי שיהיה לך סיכוי סביר עם ממוצע 110, את צריכה פסיכומטרי של 750 לפחות, אם לא 760. אבל קחי בחשבון שבתל אביב 50% מהסכם הסופי זה הציון של המיונים ובירושלים ציון המיונים מהווה 75% מהסכם הסופי, שלפיו מחליטים אם את מתקבלת או לא. בקשר לכימיה, לוקחים את הסכם הגבוה, אבל לא מומלץ להיכנס למקצוע אחר כדי להיכנס לרפואה, במיוחד לא כשיש לך ממוצע בגרויות 110, שעם עוד קצת שיפורים ייתן לך סכם מאוד גבוה. בנוסף, תקראי את זה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1523&QID=16825

Julia307

New member
הבעיה שאין לי מה לשפר

כל הבגרויות שלי מעל 90, ועשיתי 5 יח"ל במתמטיקה (99), פיזיקה(96), מחשבים(95) ואנגלית(92).הסיבה ששאלתי היא שבירושלים נניח לפני חודשיים שבדקתי היה כתוב (עם הממוצע 11 שלי בבגרויות שם) שאני צריכה 745, עכשיו כתוב שאני צריכה 737. אני לא מבינה , למה זה השתנה? בטכניון הבגרויות יוצאות לי יותר גבוה אבל אני לא רוצה ללכת לשם...ובתל אביב לא ברורה לי שיטת החישוב.

זה ירד כי זו תקופת קבלה

הסף מתחיל מגבוה וככל שמזמנים יותר אנשים למיונים וגם מקבלים סופית יותר אנשים, כך יורד הסף. שיטת החישוב בתל אביב דומה לזו של ירושלים, מה בדיוק לא הבנת

Julia307

New member
על פניו

בתל אביב זה נראה הפוך. מזמינים אנשים עם סכ"ם 714 ומעלה, עושים להם מבדקים, זה מקפיץ להם את הציון לאנשהו, ואז יוצא שהסכ"ם (המשוכלל) קבלה עולה ורק 730 ומעלה נכנסים. בירושלים לפני חודשיים עבורי הייתי צריכה 745 עכשיו אני 'צריכה' 737. אה וסתם שאלה אליך, לטינית זה בגלל הלטינית ברפואה או בגלל מוסיקה לטינית? :)

למעלה