ממיקל וג'ין בפרמייר של הסרט החדש שלה. חלק מהאנשים אומרים שמייקל חולה לכן הוא נראה על הפנים.
V varty New member 16/4/04 #1 ממיקל וג'ין בפרמייר של הסרט החדש שלה. חלק מהאנשים אומרים שמייקל חולה לכן הוא נראה על הפנים.
R rifkin1 New member 16/4/04 #4 13 /30 פריימרה ג'ניפר נראתה פשוט מהממם כהרגלה, נכון מייקל נראה קצת חולה אבל לפחות הוא הגיע. הנה תמונה בה הוא נראה כבר יותר טוב. יש עוד תמונות בגלריות של ג'ן ומייקל.
13 /30 פריימרה ג'ניפר נראתה פשוט מהממם כהרגלה, נכון מייקל נראה קצת חולה אבל לפחות הוא הגיע. הנה תמונה בה הוא נראה כבר יותר טוב. יש עוד תמונות בגלריות של ג'ן ומייקל.
ק קרלוצה New member 16/4/04 #5 |אייקון של דנה משפשפת עיניים|../images/Emo12.gif אני ממש רואה אותם באותה תמונה?? וואי זה שיא חחח....... נראה כאילו הם ניהלו שיחה רצינית אה? והוא באמת נראה חולה מסכנצ'יק תודה V
|אייקון של דנה משפשפת עיניים|../images/Emo12.gif אני ממש רואה אותם באותה תמונה?? וואי זה שיא חחח....... נראה כאילו הם ניהלו שיחה רצינית אה? והוא באמת נראה חולה מסכנצ'יק תודה V
M me myself N MichaL New member 16/4/04 #6 מצטרפת לדנה... באמת נראה שהייתה שיחה רצינית ובתמונה השלישית לי זה היה נראה כאילו היא מבקשת ממנו משהו.. איזה חמודים שרואים אותם ביחד..
מצטרפת לדנה... באמת נראה שהייתה שיחה רצינית ובתמונה השלישית לי זה היה נראה כאילו היא מבקשת ממנו משהו.. איזה חמודים שרואים אותם ביחד..
ק קרלוצה New member 16/4/04 #8 ../images/Emo63.gifהנה דיבוב לתמונות: תמונה 1: מייקל: ג'ן, סורי להגיד לך אבל הסרט גרוע ג'ן: הוא לא גרוע.... תמונה 2: מייקל: הוא גרוע ג'ן: הוא לא גרוע! זה בגלל שאתה חולה.... תמונה 3: מייקל: טוווב נשמה הוא לא גרוע ג'ן: גוד!
../images/Emo63.gifהנה דיבוב לתמונות: תמונה 1: מייקל: ג'ן, סורי להגיד לך אבל הסרט גרוע ג'ן: הוא לא גרוע.... תמונה 2: מייקל: הוא גרוע ג'ן: הוא לא גרוע! זה בגלל שאתה חולה.... תמונה 3: מייקל: טוווב נשמה הוא לא גרוע ג'ן: גוד!
V varty New member 16/4/04 #9 בבקשה אנשים. ני טיים ../images/Emo8.gif אהבתי את הדיאלוג דנה...חחחחחחחח טוב נשמה...