זה שדיויד גילמור למד גיטרה מערכת לימוד של פיט סיגר (בין השאר), אני גם יודע שלרייט יש הרבה השפעות קלאסיות, חוץ מזה, אין לי מושג, מישהו? שאלה ממש מעניינת.
או שפשוט לא היה לו שם יותר טוב? הכי מצחיק זה האנשים שמנסים שעוווווווות להבין ת´משמעות של השם. "פלויד ורוד? ורוד... ורוד... מה זה פלויד? אוף, לעזאזל" "זה שמות של זמרים שסיד בארט נורא אהב, פינק אנדרסון ופלויד קאונסל." "מההה?! מה הקטע? מה מסתתר מאחורי זה?" "כלום." "מה כלום!?!?!??" "כלום." "אהההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!" וכאן הם נכנסים להיסטריה מטורפת...
הבעיה היא שבשביל ההורים שלי אין תירוץ לקנות לי כי לא למדתי סדיר עם מורה, אבל לפני כמה זמן מסתבר שכשניגנתי בחדר ושרתי (כן, שרתי
) והדלת הייתה פתוחה ואמא שלי עמדה שם ושמעה ונורא התלהבה משומה, ואז הלכתי לכלי זמר לקנות כמה דברים פשוטים ואבא שלי אמר "בואי תסתכלי על חשמליות" אבל כנראה שאני אקנה חשמלית פושטית (איזה מילת גן
) כי נורא חשוב לי לקנות מערכת תופים של MAPEX שזה איזה 4700 שקל.. אז שההורים שלי לא יתפלצו.
אבל הצעה שלי, אל תקני חשמלית לפני שאת חצי שנה לפחות על קלאסית ואת בקיאה בזה...כי תמיד חשוב לדעת את הבסיס, לדעת לנגן על קלאסית ! ורק אז, הסולואים והבלאגן :] אוף, כמה סולמות המורה שלי לימד אותי כבר, שיגע אותי..
לא יודעת בסיס... רק אקורדים בסיסיים, אבל למשל תווים אני לא יודעת לקרוא ואין סיכוי שאני אצליח. הסתבכתי עם זה לאללה. בעיקרון נפגשתי לפני כמה זמן עם חברים שישבו לנגן וניגנתי איתם פעם בגיטרה פעם בתופים. וזה היה הכי כיף בעולם, אבל החלטתי שגיטרה אני אקנה אחת פשוטה, איזה חיקוי של פנדר או משהו בסביבות ה1000 שקל ובתופים אני אשקיע.
אממ..את יכולה לנסות לשכנע אותם לקנות ממני את החשמלית, כי אני די הזנחתי את זה. למרות שתמיד תמיד אני מתה לחזור לזה ולהשקיע ולהצליח.. אבל כנראה שזה פשוט לא יילך.. =/ אז אני יכולה למכור לך אותה, היא לא כלכך טובה, אבל היא מספיק טובה בשביל רמה של מתחילים. והיא גם די זולה.
אוקי... אחרי שהשכלתי קצת הגעתי למסקנה ש: פלויד רוז זה מערכת נעילה של המיתרים בגשר שמאפשרת שימוש בטרמלו גם כלפי מטה וגם כלפי מעלה בלי להוציא את הגיטרה מכיוון. יש הסכמה?