ממי מושפעים הגדולים ביותר ?!

electricGirl

New member
אני מניחה שכן

לצערי אין לי פלויד רוז בגיטרה

meandmeandme

New member
גם לי אין ../images/Emo10.gif זה מבאס

ודרך אגב טעיתי... אין לשם שום קשר לפינק פלויד פשוט לאדם שהמציא את זה קראו פלויד רוז.

זה לא נורא

לי יש פלויד רוז בשתיהן וזה נורא מעצבן כשמשנים כיוונים הרבה, אז באחת ביטלתי אותו. חוץ מזה שלהחליף מיתרים כשיש פלויד זה קצת מעצבן.

Mr Jack

New member
אז רגע, לא קוראים לזה גם ויברטו ?!

או שויברטו זה הצליל שזה מפיק ? משום מה החברים שלי צוחקים שאני אומר להם ת´שם הזה

אמממ

זה הצליל שזה מפיק - ויברטו זה משחק בצליל שאתה יכול להשיג או מהרעדה של המיתר או מהזזה של הגשר (רגיל או פלויד רוז), הגשר עצמו לא נקרא ויברטו.

Nir of GondoliN

New member
ללללללאאא זה נקרא ואמי באר

פלויד רוז גשר צף. שזה גם בגיטרה ורק בגיטרות שיש בהם גשר צף אפשר לעשות ווי ווי

Chocoholic

New member
השפעות מוסיקליות

עוד סיבה לגדולתה של פינק פלויד היא היצירתיות, כמעט סגנון משל עצמם. לכן כשמחפשים השפעות לאורך דרכם קשה להצביע על אמנים מסוימים. פינק אנדרסון ופלויד קאונסל היוו השפעה על סיד בתחילת דרכם, עוד לפני שהם נקראו פינק פלויד. בתקופה ההיא הם ביצעו בעיקר קאברים של בלוז ולכן אני מניח שהם הושפעו מאמני R&B כמו צ´אק ברי ומאדי וואטרס. הביטלס החדירו את ההרמוניה והמלודיה כמעט בכל להקה שהיתה קיימת אז, וזה השתקף אצל פינק פלויד בעיקר בשנים הראשונות. מאוחר יותר אני מאמין שהם קיבלו השראות מהרוק המתקדם והם גם נמנים עם להקות רוק מתקדם במידה מסוימת.

meandmeandme

New member
הנה ציתות ישר של גילומר

הוא נשאל פה על ידי מעריץ לאיזה להקה הייתה את ההשפעה הכי גדולה על פינק פלויד, והוא ענה: I´m not really a big band sort of person. There are a lot of individual artists I prefer more. Everything I´ve ever listened to has had an influence on what I play. Its hard to be specific about that sort of thing

למעלה