ממליץ על פיצ'ר "שנאתי"

דנטל

New member
נדמה לי שהמגמה היא לעודד כתיבה (בדרך כלל)

פיצ'ר כזה עשוי לעשות את ההפך. ברור לי שבעולם ורוד פיצ'ר כזה היה יכול לעודד כותבים לשפר את כתיבתם, אבל זה לא עולם ורוד וגולשים אף ישתמשו בפיצ'ר הזה לרעה סתם בגלל סכסוכים, כמו שכתבו לפני. אגב, אם הפיצ'ר אמור להיות מוקדש גם לרשומות שכתובות רע, אז - כידוע לך - אני אקליק על "שנאתי" כשאראה את האות י' מופיעה במלים שהיא לא אמורה להופיע בהן ו/או כשאראה את המלה "אהבתה", אבל כמו שאור ציין - כשאנחנו לא אוהבים כתיבה כלשהי אנחנו במילא נוטים לא לחזור אל אותו בלוג. בשורה התחתונה - אני לא בעד פיצ'ר כזה ועדיף פשוט לכתוב לבלוגר מה לא אהבת (כן, ככה כותבים את המלה הזו) ולתת לו ביקורת בונה ולקוות שהוא ישים קצוץ על הנסיון שלך לעזור לו. בנוסף, גם סתם לפזר רעל עדיף לעשות בטקסטים שיש בחובם סיבה ולא סתם באמצעות אייקון ללא הסברים.

goldy

New member
../images/Emo6.gif

אני מיתכוון לתוכן, לרושם הכללי. לא על קטנוניות. האים תילחצי על אהבתי ביגלל שמישהוא יכתוב "שזור כחוט השני"?

דנטל

New member
גם אני מתכוונת לרושם הכללי

יקירי, ציינת "כתובות רע" - זה הרושם הכללי. מצטערת.
אני לא מעונינת שיכתבו כמו ביאליק (האמת היא, שאני מעונינת שלא יכתבו כמו ביאליק...). מאידך, אני גם לא מעונינת שיכתבו באופן עלג. אז לא אקליק על "אהבתי" בגלל מלים גבוהות, אבל גם לא אשרוד מעבר לפסקה אחת שהאיות בה מזכיר לי קשקושי לורדים של פרחות על מושבים של אוטובוס בסגנון (יש להגות במילעיל) "גילעד + דיקלה = לנצח". מה יותר חשוב - שיקליקו על "אהבתי" או "שנאתי", או שיקראו עד הסוף?

חהמן

New member
לא נראה לנו רעיון טוב

אותנו לימדו שאם אין לנו משהו טוב או מועיל להגיד, עדיף שלא נגיד כבר כלום. בניגוד לכפתור "אהבתי", שהוא גורם חיובי (מעצם הקונוטציה החיובית שלו), כפתור שנאתי יוריד מערך הבלוגיה. כשאנחנו קוראים רשומה שאנחנו לא אוהבים, או רשומה שאנחנו נפגעים ממנה או רשומה שאנחנו לא מסכימים עם מה שנכתב בה (אגב, אף פעם לא הגענו לרמה של שנאה כלפי רשומה או בלוגר), אנחנו מעדיפים לבחור באחת משתי דרכי פעולה: הראשונה, פשוט לעבור למקום אחר. כן, הבלוגר הזה קיבל כניסה אחת שלנו, אבל הוא לא יקבל עוד כאלה. השנייה, להגיב. להסביר מה הפריע לנו / פגע בנו/ עם מה לא הסכמנו. אפשר לקרוא לזה ביקורת בונה (נגיד במקרה של בלוג שכתוב בצורה מזעזעת) אפשר לקרוא לזה דיון, אבל אנחנו אף פעם לא פשוט נכתוב "שנאתי" ונעבור הלאה. זה פשוט לא יקרה. מצד שני, אנחנו גם לא אוהבים פשוט לכתוב "אהבתי" ולעבור הלאה, ככה שאולי זה רק אנחנו. אנחנו מציעים שתפתח הודעה חדשה בפורום הזה, תנסח את ההצעה שלך בתור סקר, ותראה מה התוצאות. אנשי חה!

goldy

New member
1) חשבתי שבצלאל יערוך את הסקר../images/Emo91.gif

היות ואני רוצה משהו מחייב. 2) אים שנאתי כ"כ רע לכם, אולי נעשה משהו שאני נגד, ונחליש אותו? נגיד ניקבע סולם במילים כאשר אהבתי יהיה הציון הכי גבוה ושנאתי יהיה הכי נמוך? באמצע יהיה בסדר, לא משהו, נחמד כאשר הציון שיוצג יהיה ממוצע\משוקלל?

חהמן

New member
קצת כמו בבמה חדשה?

שם הגולשים מדרגים בין 1 ל 5 (1 זה גרוע, 3 זה בסדר, 5 זה טוב) אנחנו לא בטוחים אם זה יכול לעבוד במבנה התוכן שקיים בבלוגיה (הגיוון והטווח פה רחבים מידי) מנסיון שלנו, הבעיה היא בעצם הדירוג, כי אין דבר יותר מתסכל מדירוג נמוך בלי הסבר. אין סיבה שתחכה לבצלאל, מה גם שבדרך כלל הוא לא פותח דברים כאלה. אתה יכול לעשות את זה בעצמך באותה מידה. אנשי חה!

goldy

New member
השירשור הזה יכולהיות הסקר?

אים לא, איך פותחים סקר?

חהמן

New member
עדיף שלא.

השרשור הזה כבר מאוד ארוך גם ככה. פשוט תפתח הודעה חדשה, ותנסח אותה בסגנון של: האם אתם בעד או נגד הוספת כפתור "שנאתי" לצד כפתור "אהבתי" שקיים כבר בבלוגים? אם אתם בעד הכפתור החדש רישמו תגובה עם הכותרת
אם אתם נגד הכפתור החדש רישמו תגובה עם הכותרת
ואז כל מה שצריך לעשות זה לחכות לתגובות. אנחנו היינו פותחים אותה גם בפורום "בלוגים" (יש לינק בקישורים מצד שמאל) כי זה רלוונטי גם לשם. אנשי חה!

goldy

New member
אבל ככה פתחתי את השירשור הזה../images/Emo178.gif

והיתכוונתי לסקר שמגיעים אליו ע"י לחיצה על "סקר" למעלה. ניתן לבצלאל להחליט וזהו. יום טוב

יש דברים שלא צריך לעשות עליהם סקרים

כי לא צריכה לעניין דעת הרוב וזה אחד מהם. כפתור כזה הוא מיותר, כל ניסיון לדרג כל רשומה עלול לגרום להפסקת כתיבה של בלוגרים שמדורגים נמוך. זה ההפך מהאינטרס של תפוז ואני מקווה שהם מספיק חכמים לראות את זה.

Bezalel P

New member
הפיצ'ר שאתה מציע אינו ראוי בעיני

אנחנו רוצים לקדם את מה שאנשים אוהבים לקרוא, לא את מה שהם שונאים לקרוא.

למעלה