ממליצה לקרוא את הספר של שוש

sarit29

New member
ממליצה לקרוא את הספר של שוש

"סודות ושקרים" אני התחלתי לקרוא את הספר לפני יומיים אני בעמוד 108 ודרך הספר אני לומדת על הילדות של גלי. אמנם הספר אינו מוגדר כאוטוביוגרפיה אבל אם אתם שואלים אותי ואני מוכנה להתערב על כך, שמות הדמויות הוחלפו, אך ללא ספק שהמשפחה והחיים האישיים הם אלה שנתנו לשוש את ההשראה לדמויות בספרה. יש המון דברים חופפים... מלבד זאת הספר כתוב בשנינות ובהומור ועם הרבה תיאורים קולחים. מה שכן אני מוכרחה לציין הוא חייב להיות מצונזר מתחת לגיל 18...

sarit29

New member
משום מה לא ניתן לפתוח את הקובץ

לא יודעת למה מילא ניסיתי.

hilali1

New member
זה פשוט בגלל הסוג של הקובץ

תמיד שאת שומרת תמונה תקפידי שהיא מסוג jpeg ואם את לא מצליחה את תעתיקי ל- power point ותשמרי משם לאחר דחיסה. שם גם התמונה תהיה במשקל דיגיטלי קטן יותר. ואם עדיין לא הצלחת, וגם אלירן לא כאן, אשמח מאוד לעזור.

שרית7

New member
המון תודה אני באמת בורה בנושא מחשב

בדברים הטכניים אני ממש מכה אבל אני לומדת אני מודה שצריך להסביר לי פעם אחת ואני דווקא קולטת מהר להוציא כל מה שקשור במתמטיקה אז המח שלי מתוכנת להודעה הבאה: המנוי אינו זמין כעת...

שרית7

New member
קודם כל אני כבר ילדה גדולה חוץ מזה

שגם אם הספר משופע בתיאורים מיניים, הרי שלא בזאת עסקינן אלא התיאורים הללו באים ללמד על קוים באופיה של הגיבורה הראשית. אני מוצאת את הספר מאוד מעניין ולגמרי ללא קשר לתיאורים המיניים. בגלל שאנו חיים במדינה שמרנית, נושא המין תופס פוקוס מאוד רחב. ברור שתיאורים מיניים תופסים תשומת לב (בפירסומות, בסרטים וגם בספרים) אבל יש להתייחס אליהם בפרופורציה הנכונה גם אם הם בוטים כי כאמור במקרה הזה התיאורים האלה באים לשרת מטרה מסויימת. חוץ מזה ששוש לא "המציאה" את זה אני יודעת על ספרים רבים שבהם תיאורים מיניים בין היתר בפרה האחרון של שלי יחימוביץ שזכה לפרסום נרחב בגלל התיאורים הללו.

hilali1

New member
מצחיקה...

אחלה. אני אשמח לעזור. אני אשלח לך את המייל שלי במסר כך שאם לא תסתדרי בהעלאת תמונה או משהו אני אעזור. כמעט כל יום יוצא לי לשבת מול המחשב. באשר למתמטיקה... אויש זה נושא כאוב.. אני משפרת עכשיו את הבגרות שלי. זה הדבר הכי נורא בעולם... ועוד 5 יח"ל... אבל בקטנה. יעבור. היתה למוח שלי כזו הודעה במשך השנתייים האחרונות, בעצם יותר, שבהן הייתי בצבא ובתיכון.. אבל עכשיו המוח שלי משלם על זה! עונש...

שרית7

New member
איפה את לומדת אצל יואל גבע במקרה?

אני לא ניגשתי לבגרות במתמטיקה בתיכון ולמעט המקצוע המחליא וחבריו (פיזיקה וכיו"ב) הייתי תלמידה מצטיינת. אחרי הצבא השלמתי את הבגרות עשיתי סה"כ 3 יחידות ועברתי בקושי אבל אני מכירה אישית שתי נפילות רציניות במתמטיקה (מה לעשות אף אחד אינו מושלם) שהיה להם ציון שלילי (קצת מעל קו המשווה) במתמטיקה ברמת 3 יחידות והצליחו להוציא 90 ב5 יחידות!!!! אצל יואל גבע (אני עושה לו עכשיו פרסומת טובה אין לי שום קשר אליו ושום אינטרס פשוט סיפורים אמיתיים עדות חיה) אני למדתי במקום אחר בדיעבד הצטערתי שלא פניתי ליואל גבע אבל מילא גם בלעדיו הוצאתי תואר ראשון בתקשורת...

hilali1

New member
לא כי אין יואל גבע בירושלים ...באסה

וזה קשה לאנשים ירושלמים שכמותי ליסוע 3-4 פעמים בשבוע לת"א וחזרה. אני לומדת באנקורי...

שרית7

New member
טוב העיקר שהולך לך טוב אני למדתי

במכון שחר (אין לי מושג אם הם קיימים עדיין)

hilali1

New member
תודה

הם לא קיימים. אורה שחר נחשדה בהעלמת מס ונכנסה לחובות וכל זה אז הם סגרו את כל הסניפים. מזלך שסיימת ללמוד לפני. אני מכירה אנשים ששילמו להם, לא למדו ולא קיבלו שום החזר.

sarit29

New member
מה את אומרת...

אני כבר קשישה סיימתי ללמוד במכון שחר לפני כ10 שנים לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל זו האמת... לצערי...

רינה7

New member
אחלה ספר!!!!

אני קראתי את הספר כבר בראש השנה ונהנתי מכל מילה. קראתי אותו בנשימה אחת מצד אחד כל-כך הייתי סקרנית להמיך לקרוא ומצד שני, לא רציתי שיגמר. אחלה ספר מחכה בקוצר רוח לספר הבא. רובי, חוץ מתאורי סקס ישנה עלילה נהדרת לספר מ ו מ ל ץ !!!!!!

אני בכלל לא עשיתי בגרות במתמטיקה! :

באותה תקופה (שהיינו עושים 10000 יחידות ואולי 12 בגרויות), היתה קיימת אפשרות שרק מעטים ידעו עליה. היה איזה חוק שאמר שאם אתה עושה בשני נושאים 5 יחידות ומקבל 15, דהיינו באחד 70 ובשני 80 לפחות (די קל) אז אתה צריך רק שיהיה כתוב שנבחנת במתמטיקה או משהו כזה. בגלל שלמדתי בבית ספר פרטי, המנהלת שלנו היתה סופר תחמנית שהכירה את כל החוקים האלה שבכלל לא צריך להכיר ולמרות שהיא לא השתגעה עלי משהו, היא פלטה (אני עד היום חושבת שבטעות)את עניין החוק הזה וככה עד היום יש לי 14 נקודות בבגרות במתמטיקה. למותר לציין שלא למדתי שנתיים ובקושי הצלחתי להגיע ל 14 נקודות (הוצאתי נתונים בגאומטריה זה הספיק כנראה
). תודה לאל שהיה לי ממוצע גבוה גם ככה ואפילו לא הייתי צריכה פסיכומטרי לאוניברסיטה, למרות 14 הנקודות המבריקות שלי!!
וכל השאר יכתב על דברי הימים שלי
. שרית, אני בטוחה שאם היו מלמדים אותך מתמטיקה כמו שצריך בתיכון לא היית צריכה את ההשלמות האלה. פשוט שיטת הלימוד בארץ נוראית ובלתי ניתנת לעיכול. ואגב, גם אני שמעתי נסים ונפלאות על יואל גבע. וכן אורה שיינרמן "פשטה את הרגל". לפחות ככה היא אומרת...
בשמחות...

שרית7

New member
הו שלום לום לום גם לך

את ההוכחה שאפשר להיות גאון גם בלי מתמטיקה. ואגב אני מסכימה איתך שהכל תלוי במורה. בבי"ס יסודי דווקא היתה לי מורה מעולה לחשבון שקוראים לה דינה קורן אשה מדהימה היא מאוד האמינה בי ושמה אותי בהקבצה א' האמת שלא היה לי ביטחון במתמטיקה ובכלל סבלתי מחרדת מבחנים. כשהייתי מסיימת את הבחינה אחרי שכבר נתתי אותה למורה, הייתי נזכרת בעוד דברים והייתי מגלה טעויות שעשיתי לבד. הכל היה מלחץ מפזיזות ולא מחוסר ידע או חוסר הבנה. מילא לצרות הכל הייתי חוזרת לגיל הזה.

למעלה