ממליצה לקרוא את הספר של שוש

hilali1

New member
איך זה קרה?

מעניין אם החוק הזה קיים גם היום? היו מורים נחמדים אבל לא יותר מזה בתיכון.. אין מה לעשות החינוך הוא על הפנים מכל בחינה שהיא. יש דברים נורא נורא בסיסיים שלא מלמדים ותלמידים לא יודעים. ואז הם מגיעים אליך לצבא והם לא יודעים כלום כלום כלום. זה נורא עצוב.. בכל אופן אין מה לעשות וכרגע אני לומדת את זה שיפור משמעותי בציון יביא לשיפור משמעותי בממוצע של הבגוריות ואז יהיה שיפור משמעותי בממוצע פסיכומטרי-בגרויות, ואז, אולי, יהיה סיכוי שאני אתקבל לתקשורת בעברית. תחזיקו לי אצבעות!

שרב כ

New member
../images/Emo132.gifאין לי מושג האמת

לפי ההשקפה שלי מדובר בנס
תמיד יש חוקים שרק המקורבים יודעים עליהם, אבל היום עם כל השינויים במבנה הבגרויות קשה לי להאמין שזה קיים אבל צריך לבדוק. בכל מקרה אני מאחלת לך הצלחה היללי. וגם קורצת לשרית על המחמאות
אפרת (שוב הפסקה- מה אני לא עושה בשביל הפורום הזה...)

hilali1

New member
אפרת?

אויש פאדיחה... לא הכרתי את השםמשתמש הזה שלך וחדבתי שאת מישהו חדש... חחח אל תתיחסי להודעה למעלה. תודה רבה על האיחולים! הילה

../images/Emo12.gif

פתאום עברנו למתמטיקה?! אז ככה, אל תסכלו אותי, אבל זה היה המקצוע האהוב עליי בבהי"ס... ובאמת, בלי להשתחצן זה היה בין המקצועות היחידים שהייתי מעולה בהם(מת' + מחשבים). אני עשיתי 5 יח"ל וקיבלתי מעל 90...לעומת זאת הסטוריה
, ספרות
, ותנך
לא סבלתי!!! איכססססססססססס

willo1

New member
מה?? איך אפשר לא אהוב ספרות?

זה מקצוע ממש מעניין , אותי לפחות.. וגם... ( וכאן הולכים לסקול אותי...) היסטוריה הוא אחד המעניינים שיש.

sarit29

New member
גם עלי ספרות היה המקצוע האהוב ביותר

הייתי אלופה באנסין אף אחד לא היה יכול עליי המורה היתה מתעלמת ממני טוטאלית כשהייתי מצביעה בכיתה כי כשהיא היתה מבקשת לנתח שיר הייתי מנתחת אותו ברמה כזאת שלא היה נשאר לה יותר על מה לדבר בשיעור לעומת זאת במקצועות הריאליים אני מעדיפה להמנע מלפרט...

willo1

New member
חחחח

ספרות זה מקצוע שאפשר למרוח בו. לא משמן היה לי בוחן בספרות ( כן עוד יש דבר כזה) ובקושי למדתי, ידעתי רק נקודות חשובות ומזה פיתחתי רעיונות וכו' ומילאתי 2 דפי פוליו שלמים על שתיים וחצי שאלות.. קיבלתי 90

sarit29

New member
מזכיר לי אותי בתיכון...

היסטוריה דווקא היה קצת יותר בעייתי מבחינתי כי צריך נורא לדייק בתאריכים (תאריכים מספרים כאילו דא... לא בשבילי) אבל ספרות ותנ"ך ממש בובה'לה של מקצועות. אני יודעת שאלירן (הריאלי) וגם עודד הריאלי השני ודאי מקיאים עכשיו...

:)

חחח.. אני ממש לא סובל את המקצועות האלה.. אבל אני סובל בהם בשקט ומוציא ציונים נחמדים :) טפו טפו טפו

hilali1

New member
מסכימה לגבי ההיסטוריה

אני מאוד אוהבת מור"קים!! באמת! ולגבי ספרות, זה מקצוע נחמד גם כן.. במבחנים אפשר להתפלסף המון המון

למעלה