מממ....שאלה

DAN1EL

New member
מממ....שאלה

מה אתם חושבים על שני השירים החדשים שבאוסף? אני יודע שהיה כבר סקר על "Fortune Faded" אבל כאן תוכלו גם לפרט :) וגם לכתוב על השיר השני החדש - "Save The Population" שאותו שמעתי לראשונה רק השבוע, כשקניתי את האוסף. בכל אופן - בהתחלה חשבתי ש"פורצ'ון.." די סתמי, נחמד ולא יותר , אבל משמיעה לשמיעה אני מחבב אותו יותר ויותר
ולגבי השני - הוא ממש טוב לדעתי! אז מה דעתכם?

On drugs

New member
Save The Population

שיר פשוט מצויין לפי דעתי שיר חזק וטוב מזכיר לי קצת את הסגנון של קליפורניה . לגבי Fortune Faded שיר יפה אהבתי את הקליפ שלו.

hellrazor1

New member
דעתי

save the population שיר יותר טוב מ-fortune faded(אני כותב באנגלית כדי לא לעצבן את רייג')

חחחחחחחח

לפי דעתי שניהם מסריחים טוב לא מסריחים אבל לא ברמה של רד הוט המשך לדיסק הגרוע by the way

איחוד

New member
הגזמת

זה שהם משתנים זה לא אומר שהם גרועים או אפילו יורדים ברמה גם אני מעדיף את החמור הישן יותר שלהם מone hot minute ומטה אבל להגיד שהם עושים עכשיו מוסיקה רגועה זאת הגזמה פראית אבל מה לעשות הם מזדקנים

Keep It Real

New member
שירים טובים מאוד

אבל עדיין לא ברמה של להיכנס ל-GREATEST HITS (למרות שבארה"ב מקובל להכניס לכל דיסק להיטים שיר אחד או שניים חדשים) בכל מקרה, לא ממש אהבתי את בחירת השירים ב-GREATEST HITS ידוע שזה דיסק שנועד לשקף את התקופה שלהם עד עכשיו ב"וורנר ברדרס", אבל עדיין, לדעתי הם החמיצו כמה שירים שחייבים להיות שם כמו Around The World, My Lovely Man, This Velvet Glove, Apache Rose Peacock, Coffe Shop, ועוד... ואם כבר 2 שירים מ-BTW, למה Universally Speaking?! Can't Stop ו-Minor Thing שירים הרבה יותר טובים, לפחות אחד מהם חייב להיות שם

DAN1EL

New member
צודק לגבי האוסף.

הוא חביב מאוד, ונחמד לשמוע אותו, אבל הוא עדיין לא משקף את הלהקה כמו שצריך. הוא לא חזק מספיק... היה רצוי להכניס לדעתי את Around The World המצוין, אולי במקום רוד טריפין, שאני אוהב מאוד, אבל הוא קצת... לא יודע..."מחליש" את האוסף. וכן , בהחלט להכניס את Can't Stop - השיר הכי טוב ב-BTW.

MOMMYs

New member
כמה דברים שאני חושב על האוסף

דבר ראשון מי שאמר שroad trippin הורס הוא צודק כי זה שיר לסוף דיסק! וככה זה גם יצא בסינגלים (אני בטוח שלא במיקרה) 2.WTF? פרלל יוניברס עושה באוסף? מי תקע אותו שם? במקומו עדיף לשים את הכפפה (this velvet glove) או את "הם אדומים חמים" או את "my lovely man" האדיר או כל שיר דפוק אחר רק לא את פרלל כי זה השיר שאיכשהוא אני הכי שונא באלבום (לאדע למה) 3.חסר פאנק באלבום 4. אני משוגע! 5.הפפרז לא אמרו שהם עובדים על דיסק חדש? 6. save the population שיר חזק אבל לא הבנתי מה אנתוני רוצה ממני! היסטוריה כלכך חזקה?

MOMMYs

New member
המשך...

7.חסר שירים מהוט מינט אני דורש שיעשו שוב את האוסף רק עם איירופליין!!! 8.אני הולך לטוואר רקורדס לקנות את הדיוידי וגם את הדיוידי של פאנקי מונקס

Keep It Real

New member
כן, בתכל'ס, האוסף מכיל את השירים

הכי פופולארים ומוכרים של הלהקה, לווא דווקא את השירים הכי טובים.

DAN1EL

New member
אם ככה...

מה פרלל יוניברס עושה באוסף? הוא לא יכול להיות פופולרי - הוא אפילו לא יצא כסינגל! (או לפחות לא באירופה עד כמה שידוע לי). מה רוד טריפין עושה שם? הוא לא היה כ-ז-ה הצלחה... לעומתם יכלו לשם את אראונד דה וורלד, קאנט סטופ... בקיצור - להמעיט בשירים שקטים יותר...בשביל זה יש את אנדר דה ברידג' שעושה את העבודה מצוין! לא היו חייבים לשים עוד איזה 4 בלדות נוספות...

MOMMYs

New member
אתה חושב שרוד טריפין לא היה הצלחה

אוליי בגלל השיר הזה אירופה גילו את הפפרז! וכתוצאה מאותו שיר יצא ביי דה וואי עם השירים הנחמדים יותר מקלי' אתה בטח יודע שביי דה ווי זה אלבום שיצרו הפפרז כדי שהאירופאים ידעו מיהם ומה ההצלחה שלהם. ורוד טריפין הגיע לא פעם במצעדים למקום 1 וניטחן באמ טי וי מקווה שהבנתה והסברתי נכון

DAN1EL

New member
אבל אבל אבל...

חרשו על כל השירים של הפפרז באם.טי.וי אירופה! לא רק על רוד טריפין! וכולם הגיעו למקומות גבוהים במצעדים! ואני זוכר שאם.טי.וי שידרו עוד הרבה לפני רוד טריפין הופעות של הפפרז במוסקבה ובפריז והן נראו מוצלחות ביותר! וביצעו שם בעיקר שירים מ-bssm וקליפורניקיישן. בנוסף, הרבה הרבה לפני שיצא האלבום BTW הייתי נמצא קבוע בצ'ט של הלהקה באתר הרשמי, והוא תמיד היה מוצף במעריצים אירופאים. אז לא נראה לי שהאירופאים גילו את הפפרז רק עם יציאת BTW.

Keep It Real

New member
אולי לא גילו...

אבל בוא נגיד שאחרי BTW רד הוט הגדילו בכמה אפסים את כמות המעריצים שלהם באירופה

On drugs

New member
אני לא מסכים עם זה שהם עשו את bty

רק כדי להגיע לקהל חדש בכל זאת אפשר לחזור על הדיון שכבר עשינו על הדיסק bty אמרו כבר שהוא פופיסטי מדי ושהוא בא להגיע לקהל יותר פתוח אבל ני לא חושב שזה נכון כי כל להקה משנה סגנון ומנסה דברים חדשים ועובדה שזה נראה במחירות של bty שהיו גבוהות

לדעתי

קנט סטופ פופיסטי מדי לאווריה של האוסף. אהבתי את הקליפ של פורצ'ן פיידד ממש נחמד... אבל לדעתי סייב דה פפליישן נדפק בגלל הליווי...

לגבי האוסף

לדעת זה ממש פשע שלא שמו שם את fight like a brave !!!!!!!!!!!!!!!!!! אחד השירים הגדולים של הלהקה!!!!

למעלה