מממ....שאלה

Keep It Real

New member
קשה להבין שזה אוסף של WARNER BROS.?

fight like a brave יצא בתקופת EMI ובאלבום תחת חסותם, ככה שמין הסתם הוא לא יופיע בדיסק להיטים של WARNER BROS. (Higher Ground הוא חריג, וזה מין מחווה של EMI על What Hits?! ששם וורנר איפשרו להם להוסיף את Under The Bridge)

אני יודע

אבל בכל זאת זה אמור להיות הלהיטים הכי גדולים ולא הלהיטים הכי גדולים בתקופת וורנר ברודרס וfight like a brave הרבה יותר טוב מ higher ground אז למה לא שמו אותו??????

lollapalooza

New member
לדעתי

שני השירים החדשים טובים, בטח טובים יותר מהרבה שירים ב- BTW גם אני לא מבינה מה universally speaking עושה שם, אני די שונאת אותו. חבל שלא נכנס לפחות עוד שיר אחד (עם כל אהבתי לג'ון, זה בטח באשמתו שיש רק שיר אחד משם) אבל אני לא הייתי הולכת על aeroplane אלא דווקא על warped. גם לגבי סדר השירים יש לי הרבה מה להגיד אבל אין לי כח. אני גמורה.

DAN1EL

New member
universally speaking שיר נחמד מאוד

אבל הוא לא מספיק "חזק" כדי להיכנס לאוסף כזה, שמסכם את 13 השנה האחרונות... וממש לא מפריע לי ש-Warped לא נמצא בדיסק...להפך :)

MOMMYs

New member
איירופליין נחשב בזמנו להיט

אבל איכשהוא הדיסק לא מכר! חוצמזה נכון בשנת 2000 היה את מצעד העשור עם גיא פינס ועוד כמה? רד הוט זכו להיות במקום כלשהו?

גיל מ

New member
האוסף האולטימטבי של רד הוט (לדעתי)

1) all around the world 2) aeroplane 3) scar tissue 4) breaking the girl 5) suck my kiss 6) my friends 7) cant stop 8) otherside 9) give it away 10) californication 11) under the bridge 12) by the way 13) road trippin' 14) soul to squeeze 15) fortune faded יש עוד הרבה שירים שרציתי להכניס אבל אין מקום!!! וכמו שכבר כתבתי פעם הייתי מעדיף שהם היו מוציאים אלבום אוסף בהופעה חיה - אפילו אלבום כפול כי עדיין הם לא הוציאו אלבום הופעה חיה ואני אישית מעדיף גירסאות הופעות חיות

.....

את Save The Population לא שמעתי עדיין. בקשר ל-Fortune Faded, גם אני אוהבת אותו יותר משמיעה לשמיעה. אני מאוד אוהבת את המוזיקה שם (גיטרות, תופים, בס, הכל שם נשמע מאוד טוב), אנטוני שר נחמד. המילים, כמו בחצי מהשירים של רד הוט, ברורות לי כמו סינית, אם למישהו יש הצעות ניתוח ספרותי, אני אשמח לשמוע. הקליפ גם מאוד חמוד ובעיקר אני נהנית לשמוע את השיר הזה לעומת השירים של BTW, כי זה נשמע לי כמו שיפור גדול.

ייי

אם קנית את הדיסק מקורי אז יש לך תמילים בדיסק אם לא יש אתרים של מילים לשירים...

זה לא העניין,

קראתי את המילים, הן פשוט ממש לא ברורות לי (כאילו, המשמעות שלהן, מה הם ניסו להגיד וכו')

הפפרית

New member
שניהם טובים

אבל יותר התחברתי לפורצ'ון פיידד, למרות שאחרי שאני שומעת הוא לא יוצא לי מהראש...

למעלה