מממ שאלה...

simple day1

New member
זה בדיוק אתו דבר..

אני שואל אם הוא היה חלוצה של נאצי עדין היית אוהבת אותו??

צאיג

New member
והיא ענתה לך.../images/Emo110.gif

והדעות של האמן לא משנות את השירים. כל עוד הוא לא ישיר שירים נאציים אז לא תהיה לי בעיה לשמוע את הלהקה.

בעע אוי פאק../images/Emo110.gif

בטעות הגבתי מהמשתמש הישן.. זה מחשב תיפש..

נאציזם לא קשור ממש לדעות שמאלניות

זה ששניהם "נגד יהודים" (ונגיד שלהזדהות עם לבנון זה לשנוא יהודים) זה לא אומר שזה קשור

a fix for Nix

New member
יו, סופרשיט

תראי, ללבוש דגל של ארה"ב או בריטניה זה מאוד שונה מללבוש חולצה של מדינה מוסלמית שנמצאת במלחמה. ארה"ב ובריטניה הן מדיניות די נייטרליות שמייצגות את המודל והשאיפה של העולם המערבי, מדינות רבות נושאות אליהן את עיניהן. אז אפשר להתווכח עד כמה האמריקניזציה טובה, אבל זה כבר נושא אחר. ללכת עם חולצה של מדינה בזמן שהיא במלחמה, מהווה תמיכה בגלוי, ובואי נשאיר את התמימות בצד. למזלנו הרב, לבנון נפגעה יותר מישראל. אבל אם תחשבי את מספר הקורבנות הישראליים שכוחות טרור שמקורם גם בלבנון גבו אל מול סך הקורבנות הלבנוניים במלחמה הזאת, נראה שזה די משתווה. וזה רק על פגיעה בנפש, אני לא מדברת על החיים של יישובים בצפון שכבר שנים רבות חיים בצל קטיושות. אוהבים אותנו פחות, הרבה לפני המלחמה הזאת, זה ממש לא קשור. האהדה האירופאית למדינות ערב נובעת מאינטרסים פוליטיים וכלכליים, כמו עסקאות נפט וריבוי משמעותי של אוכלוסיה מוסלמית באירופה ביובל האחרון. האקט המיותר מאוד הזה, שנראה די תמים ואולי לא הסתתר מאחוריו שום מסר (מאוד מוטל בספק), כן יכול להביא לתוצאות הרסניות. תחשבי על ילדים בני 12, שגרין דיי הם כל עולם (גם אנחנו היינו כאלה או עדיין כאלה), שרואים את החולצה ויכולים לפרש את זה במלא דרכים. כי מי כמוך יודע שאמנים, ולרב מוזיקאים, יכולים להשפיע בצורה דרסטית על אנשים, לטוב ולרע, ולשנות אותם ואת התפיסות שלהם. ולהציג את סיד וישס (שהלך גם עם בוקסרים עם צלבי קרס) כדוגמה למוזיקאי שאפשר להתעלם מהמסר שלו ולאהוב את המוזיקה היא דבילית. למה? א. סיד וישס לא היה מוזיקאי, הוא לא באמת ניגן על שום דבר. ב. המוזיקה בכלל לא שלו, כידוע הוא צורף אחרי סיום האלבום. ג. סיד וישס היה מסומם 25 שעות ביממה ד. בפעם היחידה שהוא בטעות היה פיכח ונקי, הוא החליט את ההחלטה הכי חכמה בחיים שלו, לקח מנת יתר, והתאבד. חפרתי. אבל הכעסת אותי. אני בעצבים באופן כללי עכשיו.

יו, רודי! ../images/Emo163.gif

אני מסכימה לגבי סיד וישס-ולא עליו דיברתי, האמת. אבל אפשר לקחת את זה לכל מיני מקומות.. העובדה שפתאום גרין דיי במיינסטרים וכל העולם מכיר אותם באמת צריכה לגרום להם לעשות סוויץ' במחשבה, מאחר והם באמת יכולים לגרום למאות ואלפי נערים/נערות לחקות אותם, לטוב ולרע. בעיקר לרע. הקטע הוא שבסופו של דבר, זה נראה כאילו בילי ג'ו צריך ללבוש רק בגדים מהוגנים ולהתנהג כראוי רק בגלל שהוא מפורסם. יש כאלה שעושים כך, ויש כאלה.. שלא. אני חושבת שהקטע של גרין דיי בתור 'הזקנים המופרעים' (אחרי גאנזאנרוזס כמובן) של עולם המוזיקה די תופס עכשיו, ולכן הם בוחרים כביכול לעשות דווקא. אבל היי, אולי לבילינק'ה לא היה מה ללבוש? אי אפשר לדעת. ובנוגע למוזיקאים-סתמי.

a fix for Nix

New member
יו, סופרשיט - 2

דעתי על גאנז אנד רוזס מגובשת מאוד, ומכיוון שיש בי כבוד לחברי הפורום שכן אוהבים אותם, אני לא אפרסם אותה כאן. אבל כל השוואה בין גאנז אנד רוזס לגרין דיי אינה במקום (למרות שגייז אנד רוזס וגרין גיי נשמע טוב ביחד). זה שאקסל רוז, הוא חתיכת פתטי שעבר זמנו עוד לפני שהוא נולד בכלל וזה שהוא בנה קריירה על להשתין בקשת על המעריצים שלו ולעשות מהומות לא אומר שגרין דיי צריכים ללכת בתלם. יש להקות אחרות לקחת דוגמה מהן. בילי, שמאה אחוז יש לו סטייליסט/ית וצוות שלם מאחוריו, מספיק נבון כדי להבין את הכוח שטמון בידיו הקטנות והמעוותות ולשים לב למה שהוא לובש. ולא חסר לו. הרי יש לו ליין שלם של בגדים, לא? אז שיבחר משהו פחות פרובוקטיבי, כי פרסום זה כח/השפעה, או שיחליט להשתמש בכח הזה כדי לעביר איזשהו מסר, שיעשה את זה בגלוי כמו גבר. שיצא ויגיד מה הוא חושב, ולא יסתתר מאחורי רמזים מעורפלים. זה דווקא פאנק :) ולגבי המוזיקאים, את באמת רוצה לסתום לאמת את הפה?

האמת מעולם לא הייתה ../images/Emo163.gif

נכונה יותר, בתכלס. כן, כולנו מושפעים מאמנים. אני פשוט חשבתי שאת רומזת לגבי מישהו מסויים שאת שמו לא נעלה פה מפאת צניעות הפרט (למרות שאת יודעת מי). גרין דיי לדעתי לא חושבים מה 'פאנק', אחרת הם לא היו מתמודדים על מיליון ואחד פרסים מטופשים, שבתכלס לא הוסיפו להם כלום (אולי עוד איזה מעריץ או שניים, אבל אני בספק). לגבי הסטייליסטיות-הוא צריך לפטר אותן ולהשיג לעצמו חדשות.

a fix for Nix

New member
יו, ליעוז

אתה צוחק? סיד וישס צורף ללהקה מפני שהיה חבר של ג'וני רוטן וגם "מעריץ הסקס פיסטולס האולטימטיבי". הצטרפות סיד וישס סימנה את סוף דרכה של הלהקה מבחינה מוזיקלית ותחילתו של המותג, סיד היה גימיק ולא יותר. הוא למד לנגן בס תוך כדי היותו חבר בלהקה, והאמת, לא ממש הלך לו. כדי לסיים את הקלטת האלבום, התבקש הבסיסט המקורי של הלהקה, גלן מטאלוק לחזור (הוא עזב עקב מריבה עם ג'וני רוטן וחילוקי דעות מקצועיים לגבי הכיוון המוזיקלי של הלהקה). למה? כי סיד לא ידע לנגן בשיט.

hermaioni

New member
אני גם ראיתי את זה!!

ורציתי לשאול על זה 10000000 אלף פעם! למה? למה? למה?

למעלה