מממ... תקשיבו

איימיס

New member
מממ... תקשיבו

אני לא ממש יודעת מי זה מי כאן כי נכנסתי לפה רק לפני כמה ימים וגם יש םה יותר מידיי אנשים אז פשוט שכל אחד ירשום את הפרטים הבאים! שם: מקום מגורים: גיל: איזה הגברות (אם יש): שיר אהוב:

hen 10

New member
טוב...

שם: חן מקום מגורים: .ק. אתא גיל: 14 וחצי איזה הגברות (אם יש): לא הבנתי את השאלה הזאת תסבירי ואני יענה! שיר אהוב: "נכנע לך" של ברי סחרוף

איימיס

New member
אני יתחיל../images/Emo9.gif

שם: עמית כהן מקום מגורים: חור נידח שקוראים לו קורנית והוא אחד מהיישובים במשגב שבגליל התחתון שבצפון
... גיל: ב-20/6 אני יהיה בת 16! איזה הגברות (אם יש): תיאטרון+ביולוגיה שיר אהוב: Smile like you mean it/The killers

f10

New member
טוב

שם: f10. מקום מגורים: גבעתיים. גיל 16. איזה הגברות: פיזיקה, מחשבים. שיר אהוב: כל מיני. בנושא ה OC בעיקר California ן Hallelujah.

idanmeirson

New member
פרטים

שם:עידן מקון מגורים: תל אביב- מקום שקט ורגוע במרכז הארץ. הגברות:קולנוע צרפתית וביולוגיה שיר אהוב: כל השירים האחרונים של פינק! אני חדש אז שלום אבריבאדי!

idanmeirson

New member
וואלה ציוץ אין פה!

כי אין פה ציפורים!! אפילו הם לא רוצות לגור פה!! הדבר היחיד שמעיר אותי בבוקר זה האוטובוסים !!!!!!!!!! אבל בסך הכל אני מת על תל אביב !!! לא רוצה לזוז מפה!!

Tinty

New member
חבל שבמודיעין יש ציפורים..

לפעמים הן מעירות אותי ב4:00AM, או אפילו מוקדם יותר
אני הייתי מת לגור בתל אביב

Tinty

New member
סחתיין על הפירוט

והתשובה המלאה-נראה לי שיש לך יותר נקודות מתווים אחרים במשפט

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

אבי בן 16 וחצי קרית אתא שיר אהוב - כל השירים של קולדפליי

Riot Boy

New member
לה לה לה לה לה לה לה לה../images/Emo168.gif

שם: גלעד מקום מגורים: אתם לא מכירים אניוויי גיל: 14 וחצי איזה הגברות (אם יש): הא? שיר אהוב: subject to change של sum 41

OrB15

New member
אני..

שם: אור מקום מגורים:קרית שמונה גיל:16 איזה הגברות (אם יש):רק תיאטרון שיר אהוב:גסולינה

r o n c h i

New member
ME ME ME

שם: רוני מקום מגורים:איזור הצפון גיל:17 איזה הגברות:תיאטרון ופסיכו-סוציו שיר אהוב:של השירים של KEANE בערך.... להקה ענקית!!

:|

מקום מגורים: ת"א גיל: 17 עוד חודש פחות יום. הגברות: מדעי החברה (פסיכולוגיה סוציולוגיה). שיר אהוב: היהודים - you've got to believe me, פורטיסחרוף - ניצוצות, Reamon - super girl

Lorly

New member
מחמחמח

שם: סתם מקום מגורים: ב"ש גיל: 15 איזה הגברות (אם יש): שנה הסבאה מגבירה מחשבים ומד"ח שיר אהוב: oasis - stop crying your heart out

למעלה