מממ... תקשיבו

Tinkerbell3

New member
מיין !!

שם: מעיין מקום מגורים: ראשון עיר הפשע והרשע גיל: 16 ושלוש חודשי שנה איזה הגברות (אם יש): ביולוגיה כימיה שיר אהוב:אהבנו של אביב גפן

n o r t h

New member
אני...

שם: חן מקום מגורים:אילת גיל: 20 הגברות: חה חה חה כבר סיימתי שיר אהוב: יש המווווון אבל בוא נסכם על שירי להקת SOMTHING CORPORATE

Nitzan122

New member
עונה

שם: ניצן מקום מגורים: רעות גיל: עוד מעט 15 איזה הגברות (אם יש): שנה הבאה פיזיקה ומחשבים שיר אהוב: אין

ayala65

New member
גם אני מגבירה את זה

איזה פצצה... חבל שאת גרה ברעות...

איכס, למה שמישהו יעשה את זה לעצמו?

חבר שלי עושה 10 יחידות מחשבים וגם פיזיקה.... (לא 10 יחידות בפיזיקה).

../images/Emo125.gif

שם: שי מקום מגורים: קיבוץ בצפון גיל: 17 איזה הגברות (אם יש): פסיכולוגיה/סוציולוגיה + גרפיקה שיר אהוב: Lifehouse - Everything

אנוכי ../images/Emo3.gif

שם: אפרת מקום מגורים:חור בדרום גיל: 15 עוד שלושה ימים!
איזה הגברות (אם יש): שנה הבאה אני מתחילה...מד"ח(מדעי החברה,פסיכולוגיה סוציולוגיה) וביולוגיה.בלעכ. שיר אהוב: אחד?אחד?אחד?! חחח סתם אם אחד, אז אני אכתוב שיר ששמעתי אתמול אחרי הרבה מאוד זמן,שלא שמעתי אותו וזה היה כיף ונוסטלגי.(למה אני מדברת או שמא,כותבת)כ"כ הרבה? Oasis-dont look back in anger

OrB15

New member
אתם ממש לא יודעת מה

מה אתם לוקחים מדעי החברה? יש לכם מושג איזה שיעמום טוטאלי זה? זה יותר גרוע מלראות פסוקו של יום עם אבשלום קור !!!!! אם אין לכם תחת ענק ועסיסי כמו קירסטי אלי כדי לשבת עליו ולחרוש , אל תלכו לשם, מילה שלי

r o n c h i

New member
לא נכון!!

אני לא יודעת איך מלמדים את זה אצלך בבצפר.. אבל בבצפר שלי זה ממש מעניין!! ואני ממש נהנית... מפסיכו לפחות... סוציו זה יותר משעמם...

f10

New member
גם בבית ספר שלי זה היה מעניין

בכיתה י'. בחרתי את זה בי"א וזה הנהיה ממש משעמם.ף אולי רק הכלכלה נשארה בסדר. הסוציולוגיה ממש משעממת.

אתה כל כך טועה

אני במדעי החברה כל השנה כבר, ואני נהנית. זה המקצועות היחידים (פסיכולוגיה סוציולוגיה) שאני אוהבת.

dalida1988

New member
../images/Emo140.gif

שם: דלית מקום מגורים: חולון גיל:16 וחציי איזה הגברות: מה זה??? שיר אהוב: כרגע..: hallback girl של גווין סטפני..

dht160

New member
אני

שם: גיל מקום מגורים: כפר סבא גיל: 20 איזה הגברות (אם יש): מה ? מזה לימודים ? (אבל לאביעד יש רשיון !) שיר אהוב: יש מליון. של השבועות האחרונים זה 'ביום שמש יפה' של עברי. גיא

mikmik000

New member
טחחח (כל הזכויות שמורות לאיילה../images/Emo3.gif)

קרעת אותי עם ה"אבל לאביעד יש רישיון" פחחחח איזה קרועע..

mikmik000

New member
אני.. ../images/Emo13.gif

שם:מיכל מקום מגורים: אשדוד גיל: 14 איזה הגברות (אם יש): איזה הגברות..? אני בחטיבה..
שיר אהוב: אממ.. אין לי אחד..! ממ.. כול השירים של לינקין פארק! [בלי JAY Z בעע.. הוא הרס אותםםם! =\]

KaUrO DoNo

New member
יש לי שאלנות

אם את אוהבת את לינקין למה את לא באה לבקר בפורום?
את מוזמנת אם תרצי

למעלה