מממ

IפרנקI

New member
dookie ../images/Emo41.gif

1.burnot 2.havimg a blast 3.chump 4.longview 5.welcom to paradise 6.pulling teeth 7.basket case 8.she 9.sassafras roots 10.when i come around 11.coming clean 12.emenius sleepus 13.im the end 14.f.o.d זהו D:

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|../images/Emo45.gif.

אינטרנשיונל סופרהיטס הוא אוסף הלהיטים, בגלל זה אתה רואה שהרוב פה ממליצים לך עליו, כדי שתראה מאיזה דיסק אתה הכי אוהב את השירים ותתחיל לאהוב אותם באמת. דוקי, מצד שני, הוא לא אוסף, אלא דיסק רגיל. ההבדל הוא שדוקי הוא הדיסק הכי מצליח שלהם (כן, כן, יותר מאמריקן אידיוט!) והשירים בו קליטים, יפים ולדעתי גם מעולים. דוקי הכי זול כי הוא מהמומלצים של כל חנות. את אמריקן אידיוט, אני לא הייתי ממליצה לקנות, כי אמנם הוא קליט- אבל קליט מדי, אחרי מינימום שבועיים חרישה הוא נמאס, והמחיר שלו עדיין לא יורד מה-80 ש"ח. בגלל זה אני ממליצה להתחיל מדוקי או א"ס. בקיצור, תחליט לבד מה לקנות.

skirt9

New member
אמריקן אידיוט זה חרא דיסק

לפחות השירים שיצאו לגלגלץ (כמו כל שיר אחר שגלגלצ חורשים והורסים ודופקים וכו...). הכי טוב זה דוקי או אינטרנשיונל סופרהיטס... רק לא את אמריקן אידיוט!!!!

shaharr53

New member
יונתן?

אתה יודע באיזה חנויות בירשולים מוכרים את הדיסק החדש של גרין דיי?

סיכום/סקר.

בגלל שבילבלתם אותי כל כך הרבה נעשה בינכם סקר: וכל אחד יבחר את הדיסק שהוא הכי אוהב. הדיסק שיזכה בתוצאה הגבוהה ביותר ככל הנראה אקנה אותו. אז:
International Superhits
american idiot
dookie בהצלחה[?]

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|חיידק יקר,

הטעם של כל אחד פה שונה מהאחר. אני רואה שאתה מנסה לראות מה טוב יותר לפי דעת חברי הפורום, אבל ההחלטה צריכה להיות שלך בלבד. אתה רואה שעל דוקי ואינטרנשיונל ממליצים יותר מעל אמריקן אידיוט. מפה כבר הרבה יותר קל, אתה רק צריך להחליט בעצמך אם לקנות אלבום רגיל או אלבום אוסף. אם אתה עדיין רוצה ממני לבחור, אז לך על דוקי. חוץ ממה שיש באינטרנישיונל סופרהיטס יש להיטים הרבה יותר טובים והרבה יותר מעולים. זה השיקול שלך, ואני מאחלת לך בהצלחה יותר מבהצלחה לי.

אינטרנשיונל סופרהיטס.

זה הדיסק הבא שאני קונה.[אם אני אמצא והוא לא יהיה יקר מדי.]

למעלה