ממצב אני חדשה

ממצב אני חדשה../images/Emo163.gif

ומצאתי לי זמן להכנס לפורום... לזכותי יאמר שאני חברה בפורמים של נענע ובצ'ט של יאההו{ בחדר אמריקן איידול, כשיש אנשים...} קונס המלך!
קרעתי את מיתקי הקול שלי כשקרי זכתה, הגיע לה!!!!!!! למרות שהייתי שמחה לראות את קונס ואת קרי בגמר מאשר את בו...
#* סקר *# מי רצית שינצח- קרי או בו? ואת מי הייתם מחליפים מבין השניים שהגיעו לגמר, ובמי? רציתי שקרי תנצח- כי יש לה קול סופסופסוף הדרךך, והיא פשוט נשמה! וכאמור הייתי מחליפה את בו- שדייויד .ל. קורא לו היפי מטונף ביי דה וואי בקונסי

שלומלום../images/Emo13.gif

אמממ האמת שכבר יש לנו סקר על מי רצינו שינצח אבל לגבי הפינאלה מאוד רציתי שם את בו וקונסטנטין

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gif מעליי- וברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif

מי זה דייויד? כי אני היפית
בכל אופן, אני חנה
לא מאוחר להצטרף- התכנית נגמרה, אבל הפורום לא...
ופורום איידול שלנו הוא הכי-הכי
(ואני אובייקטיבית...
) כנסי לגלריות- הן מצויינות, ולא פחות חשוב- התקנון

ברוכה הבאה!

את מעריצה של קונס? מעולה! ככה זה רוב האנשים פה.. כל מעריצה של קונס תתקבל פה בברכה! השלבות נעימה!

Juliann

New member
את לא היחידה שרצתה ש ../images/Emo58.gif

זה יהיה קארי וקונסי... יש כאן מלא מעריצי קונס
וגם אני צרחתי [אבל בשקט כי זה היה 5 לפנות בוקר] שקארי ניצחה
!!!

MoGanC

New member
למה צרחת?

כי את אוהבת את קארי (אני זוכר ששנאת אותה בכלל),או כי את שונאת את בו?

Juliann

New member
שונאת זאת מילה חזקה מדי...

בתחילת התחרות לא כל כך אהבתי אותה אבל היא "גדלה עלי" יותר מאוחר. חוץ מזה שממש לא רציתי שבו ינצח כי לקארי יש קול פי אלף יותר יפה משלו. אם כבר העדפתי את הקול של קארי על ההופעות של בו. מבין?

purple rain2

New member
אני גם חדשה../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

זו העונה הראשונה שראיתי, ולמען האמת עדיין רואה כי אני רואה בערוץ 33 ויש שם עוד שלושה פרקים לגמר...
ונורא רציתי תמיד להיות בפורום אבל פחדתי שיהרסו לי כי בטח כולם כאן ראו בסטאר וורלד, ואין דבר שאני יותר שונאת מאנשים רעים חסרי טקט והתחשבות שכותבים בכותרות "המנצח הוא שמוליק, סליחה שגיליתי"
(אתם לא מבינים כמה גמרים של סדרות ריאליטי כבר הרסו לי
) אז עכשיו כבר אחרי שכל העולם הרס לי, הרשיתי לעצמי להצטרף
ואיזה כיף שקארי זכתה!!! היא הייתה הפייבוריטית שלי מההתחלה!

14מתן

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ואל תקראי את ההודעה שלי על לה טויה

קודם כל תודות לכל המברכים../images/Emo25.gif

סוויט- אני חווווווווווולה עליך!!!!!!!!!!!!!!!! זה הרקע החדש למחשב שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!! אגב, דיוויד זה דיוויד לטרמן מחה הלייט שואו של CBS, בכל מקרה שוב תודה ומצטערת שאני עונה כ"כ מאוחר פשוט הייתה לי מתכונת בצרפתית ב7 בערב כי המורה חזר משנת שבתון.... הרצליה פיתוח, לכו תבינו
...

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

שמי עדי, השתלבות נעימה
הכינוי שלך נשמע לי מוכר... באיזה עוד פורומים את?

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

מעריצות קונסי תמיד מוזמנות
אבל למה ללכלך על בו
אני רציתי גמר בו קונסי... אבל גם קארי טובה... בכל מקרה השתלבות נעימה לך

למעלה