ממצב אני חדשה

shalehet

New member
ברוכה הבאה../images/Emo58.gif

לא ידעתי שיש עוד פורומים לאיידל בארץ. קארי מלכה, גם מיתרי הקול שלי יצאו בחמש לפנות בוקר, הרמתי את כל השכונה על הרגליים... והייתי מחליפה את בו עם קונס.... אבל מה זה חשוב העיקר שקארי זכתה

לא, לא, כן!!!!!../images/Emo6.gif

לא לכלכתי על בו, זה פשוט מצחיק איך שדיוויד אומר את זה- פילט'י... תחייכו בחזרה
אני לא בעוד פורומים מתפוז אני חדשה דנדשה פה, וכן יש עוד פורומים- הפורום פה הוא הכי שווה יש בוואלה 6 פורומים [ יש כמה 2 או3 פורומים של מוזיקה אבל הם מוזרים לאאלה
] ועוד כמה נסתרים, אז אני באחד מהם
ואסור לי לדבר על זה... או שאני אאלץ להרוג מישהו.... זה כמו כת סודית.... הם עוקבים אחרי לכל מקום.... ואם עסקנינו בפורומים, אז כנסו לאתרים הלא רשמיים שהקימו מעריצים , הם הכי הכי שווים!!!!

Fairywitch

New member
ברוכית../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

לא ציפיתי לכ"כ הרבה חדשים דווקא בסוף העונה
זה מעולה
חנה.

זה ישמע כמו התחנפות, וזה ממש לא../images/Emo140.gif

אבל חנה, יש לי סוד לגלות לך! זה הפורום הכי טוב של אמריקן בארץ, לוואלה אין פורום לנענע גם אין פורום וכמדומני גם ליאהוו אין, וגם אם היה אחד כזה אין מצב שהוא יעמוד בסטנדרטים הגבוהים פה.... רוצה שאני אהפוך למסיונרית איידולית ואגייס עוד אנשים לפה? תחשבי על זה טוב כי זה המון עבודה בשבילך...

Fairywitch

New member
וואי, ../images/Emo51.gif *מסמיקה*../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אחת הסיבות שרציתי להקים פורום הייתה שלא מצאתי פורום נורמלי...
ואת בהחלט בהחלט מוזמנת לגייס איידוליסטים (חחח... חלקי להם צווי התייצבות
)- זאת לא תהיה המון עבודה אם הם יהיו נחמדים (או לפחות יקשיבו לתקנון...
)

shirstan

New member
לא ידעתי שיש פורום לאמריקן איידול..

וגם לא ידעתי מה אני אמורה לעשות פה... אבל נכנסתי, ראיתי תמונה של קונסטנטין וחשבתי "רע זה לא יכול להיות!" תודה!

חנה...............

אל תסמיקי כיאז אני אסמיק ואז את תסמיקי עוד יותר ושתינו נהיה סמוקות וכשאני אדומה קשה לי לנשום.... כל הריאות שלי קורסות...... וכן הלאה....

למעלה