אז צריך לחכות שנקבל תגובות על ההודעה.
ד דנה 20 האחת New member 9/2/05 #23 תעדכן אותי מה קורה../images/Emo8.gif אם לא, אפשר ללכת שנינו......
ד דנה 20 האחת New member 9/2/05 #24 תעדכן אותי מה קורה עם זה../images/Emo8.gif אם לא, אולי נלך שנינו?......
D duduamar New member 9/2/05 #25 אני לא חירש, מספיק פעם אחת... 2 זה תמיד ביחד את אומרת? אני מאמין ומקווה שתהיה היענות יפה לזה...
D duduamar New member 10/2/05 #30 עדכון קצר... אנחנו בודקים אפשרות עם הנהלת פורום יאיר לפיד, לגבי זה שנארגן קבוצה משותפת ונלך ביחד. גם ככה חלק גדול מהגולשים שגולשים כאן, גולשים גם שם...
עדכון קצר... אנחנו בודקים אפשרות עם הנהלת פורום יאיר לפיד, לגבי זה שנארגן קבוצה משותפת ונלך ביחד. גם ככה חלק גדול מהגולשים שגולשים כאן, גולשים גם שם...
ד דנה 20 האחת New member 10/2/05 #31 זה טוב רגע, מה, אתם נכנסתם לפורום של התוכנית שלו? אולי גם אני אכנס לראות מה הולך שם.
V vitamin P New member 10/2/05 #34 לא.... לא שהפורום זה דבר רע פשוט אני לא מוצא את עצמי נכנס לשם אבל כשעלה הרעיון אני ודוד דיברנו אז חשבנו לדבר גם עם הנהלת הפורום השני
לא.... לא שהפורום זה דבר רע פשוט אני לא מוצא את עצמי נכנס לשם אבל כשעלה הרעיון אני ודוד דיברנו אז חשבנו לדבר גם עם הנהלת הפורום השני
ד דנה 20 האחת New member 10/2/05 #35 זה מצויין מכיוון שלא נראה לי שאני אכנס לפורום השני, אז מי שיידע מה קורה עם זה שיודיע לי, ואם לא הצלחתם, אולי אני אוכל להשיג כרטיסים.
זה מצויין מכיוון שלא נראה לי שאני אכנס לפורום השני, אז מי שיידע מה קורה עם זה שיודיע לי, ואם לא הצלחתם, אולי אני אוכל להשיג כרטיסים.
D duduamar New member 10/2/05 #36 אין לך מה לדאוג דנה ../images/Emo13.gif כמובן שכזה יצא לפועל, נשים כאן הודעה גדולה ובולטת.
ד דנה 20 האחת New member 10/2/05 #39 אני לא ממש מחכה לזה פשוט, אמרו בהרבה תוכניות שהוא יהיה. אז רק רציתי לדעת למה הוא לא שם.