גם לנעמה כל הזמן קוראים מטאליסטית
ת תולעת אינדונזית New member 5/9/05 #31 אין לי ממש בעיה עם זה..../images/Emo12.gif כל עוד זה נית' שקורא לי מטאליסטית
G greenday girl New member 5/9/05 #32 כע גם לי אין... בעיה שהוא קורא לך מטאליסטית אבל שאלה מזה מטאליסטית??
B BlueBeIl New member 5/9/05 #30 ../images/Emo2.gif איזו העלבה! גרין דיי זה פאנק, אז מי שחושב שמי שמקשיב לגרין דיי הוא פריק הוא ממש מטומטם.... מצד שני, אנשים ששומעים "רוק" MTV ומתים על לינקין פארק שומעים עכשיו גרין דיי אז אולי יש בזה משהו...
../images/Emo2.gif איזו העלבה! גרין דיי זה פאנק, אז מי שחושב שמי שמקשיב לגרין דיי הוא פריק הוא ממש מטומטם.... מצד שני, אנשים ששומעים "רוק" MTV ומתים על לינקין פארק שומעים עכשיו גרין דיי אז אולי יש בזה משהו...
י יאצוק New member 3/9/05 #7 ברוכהבאה יוליה! ../images/Emo123.gif../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif
א ארז וולך New member 5/9/05 #34 מה את, כאילו, שומעת רוק? מה את, כאילו, פריקית או משהו? את שומעת היהודים? את שומעת מטאליקה כאילו? ולקאם
מה את, כאילו, שומעת רוק? מה את, כאילו, פריקית או משהו? את שומעת היהודים? את שומעת מטאליקה כאילו? ולקאם
S S u p e r S h e e p New member 6/9/05 #38 ארז זאת הייתה הודעה הזויה../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif