THE NATIVES יואו, כמה אוכל. בוא'נה עזוב, זה שלי!
V viczan1 New member 1/2/04 #23 ../images/Emo41.gif אני והג'וניור../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif
H hayerushalmim New member 1/2/04 #29 EZ בים המלח ואיך מחלת הים ביום שאחרי? אצלי העלום המשיך לעלות ולירדת בערך שבוע. ג'ון
Y yahadas New member 1/2/04 #12 היה מעולה, תודה רבה../images/Emo140.gif מסלול מדהים, אינטרוולים מדהימים לא פחות (עד עכשיו כואבים לי חלקים בגוף). תודה למארגנים (דני וויקטור) ולחברה המעולה.
היה מעולה, תודה רבה../images/Emo140.gif מסלול מדהים, אינטרוולים מדהימים לא פחות (עד עכשיו כואבים לי חלקים בגוף). תודה למארגנים (דני וויקטור) ולחברה המעולה.
C clemente New member 1/2/04 #26 טיול נפלא../images/Emo51.gif תודה לדני על ההובלה המעולה ולויקטור על הארגון ולחברים החדשים והותיקים אין כמו המדבר בסקנדינביה אופיר ס.
טיול נפלא../images/Emo51.gif תודה לדני על ההובלה המעולה ולויקטור על הארגון ולחברים החדשים והותיקים אין כמו המדבר בסקנדינביה אופיר ס.
Y yasigal New member 2/2/04 #32 היה אחלה טיול ! תודה על ההזמנה../images/Emo42.gif תודה רבה לחברי איזי המקסימים, על הארגון ועל ההזמנה מהדס! היה אחלה טיול נהניתי מכל רגע..מהאנשים, מהמרחבים ומהנוף המדהים של המדבר וכמובן מהרכיבה הכייפית.. סיגל
היה אחלה טיול ! תודה על ההזמנה../images/Emo42.gif תודה רבה לחברי איזי המקסימים, על הארגון ועל ההזמנה מהדס! היה אחלה טיול נהניתי מכל רגע..מהאנשים, מהמרחבים ומהנוף המדהים של המדבר וכמובן מהרכיבה הכייפית.. סיגל
V viczan1 New member 2/2/04 #33 ../images/Emo41.gifLink לאלבום התמונות../images/Emo41.gif קישור לאלבום התמונות מהטיול ממצוקי דרגות לאלמוג
../images/Emo41.gifLink לאלבום התמונות../images/Emo41.gif קישור לאלבום התמונות מהטיול ממצוקי דרגות לאלמוג