ממקור מוסמך בהחלט...המועמדים מחר להדחה הם:

• פותח הנושא cpel
  • פורסם בתאריך

JasPoint

New member
אתה שמעת אותו אומר את זה?

לאון כל שבת בטוח שהוא מועמד להדחה...

droriko

New member
אני רוצה לשאול אותך שאלה

אתה בטוחה במיליון אחוז שזה נכון? את מוכנה ,במידה והמידע יתברר כלא נכון, שהמנהל ינעץ כנגדך הודעה שתקטול אותך כמו עם משה קיפוד 17? כן או לא?

droriko

New member
טוב עשיתי עליה חיפוש בעולמות שלי

ומדובר בחרטטנית , היא גם מילאה את פורום הישרדות בספויילרים , מעניין שלבחורה יש מקורות גם באח הגדול וגם בהישרדות .

cpel

New member
תמשיך עם החיפושים...חרטטן!

ואגב...כמה דיירים שינו את דעתם וניתנה להם היזדמנות נוספת להיכנס לחדר האח הגדול ולכן... איתי לא מועמד להדחה. איתי גם היה אמור להיות מועמד להדחה.

דודויו

New member
אני רושם

נראה כמה המקור הזה מוסמך באמת..... ואיך זה הגיוני שיוסי לא הגריל פתאום ?

מקור מוסמך בשבילי זה רונית עוז!!!

רק היא תגיד מי מועמד להדחה ולה אני יאמין צדקה כבר פעמיים או 3 היא באמת מקור מוסמך רונית השמיעי קול!!!

לא נכון. דיירי הבית עברו על חוקים בצורה חמורה

והאח הגדול הודיע להם את זה בחדר האח הגדול אתמול. ממש לא קשה לנחש שהאח הגדול יעמיד קבוצה גדולה להדחה, בינהם שיפרה, עינב, ליאון ורנין. יוסי איתי ונסה וצבר מחוץ לסיפור כי הם כמעט לא דיברו על זה. הסצנריו הקיצוני הוא שהאח הגדול יעמיד את כולם להדחה, ויש סיכוי גדול שזה יקרה, ולכן מה שנכתב שם לא נשמע לי הגיוני.

ordiki

New member
זה עונש קצת טפשי

כי הוא בעצם נותן להם את מה שהם רצו.

נכון, אבל אלו חוקי האח הגדול, זהו הפורמט

ואסור לחרוג ממנו. הם עברו על החוקים ודיברו על מה להגיד לאח הגדול בהדחה, עברו על חוק מס' 1 של הבית, ולכן במקרה כזה החוקים הכי ברורים אומרים שכל מי שאמר מי הוא יעמיד להדחה יועמד להדחה בעצמו. הפורמט המקורי מחייב אותם בחוזה להגיב לצעד משמעותי כזה, ואין עונש אחר חוץ מזה. סמוך על ההפקה, זה כלי שמשרת אותם נאמנה כי לא יצא להם למדוד את ליאון, רנין צבר איתי וונסה. זה בא להם בול בזמן כי עכשיו ההפקרה תדע איזה כוח יש לדיירים ויוכלו לדרג אותם ע"פ היררכייה.

ordiki

New member
האמת שזה החוק השני

החוק הראשון הוא הניתוק מהעולם החיצון. אם הם היו חכמים יותר הם היו מדברים גם עם החדשים על ההדחות וכך גם החדשים היו מאבדים את החסינות.

יNOT

New member
החדשים בכל מקרה לא היו מאבדים חסינות

זה היגיון בסיסי. אין להם עדיין אותה פופולריות, ואם ההצבעות באמת תלויות בצופים הם היו הראשונים ללכת ואז ההפקה לא עשתה כלום.

למעלה