ממשיכים לנסות ולהפיל את הרודן, לא לוותר

אבי בן 1231

Well-known member
הצבעתי ללפיד, לפיד זה לא שמאל. נכון, נתניהו לא כולא מתנגדי משטר או רוצח אותם, ברוך השם. אבל הדה לגיטימציה שהוא עושה לכל מי שחושב אחרת ממנו זו רודנות שקטה. היא לא פחות מסוכנת, דווקא בגלל שהיא תרבותית. האם הקריאות של יאיר לפקידי האוצר "מחבלים" זה לגיטימי בעיניך? או שהוא משווה את נושאי הלפידים לנאצים? זה בסדר?
וכאשר אתה מכנה את שוטרי ישראל קלגסים זה לגיטימי??!!
ואת ראש הממשלה שלך בכינויי גנאי, זה לגיטימי!!??

מלאכת מחשבת1

Well-known member
הסבר של ליינט לא אומר לי כלום, סורי.
בשביל להבין מה אומרת הצעת חוק צריך, אפס, לקרוא את הצעת החוק. כל דרך אחרת פר הגדרה אינה ודאית. זה נכון לגבי כל דרך אחרת כאמור, אך ודאי אם המקור שלך הוא ליינט.
חחחחחח, נסה לקרוא ב"המודיע" או ב"יתד נאמן" שם הכל אמת......
אני חייב להודות שאני מאוד מעריך את היכולות האוטוסוגסטיות שלך לחיות בשקר ולהאמין שזו האמת.
ד"א מצאתי שכנראה על כל שני חרדים יש איזה עיתון. וכל מה שכתוב בו זה נופת צופים והאמת האבסולוטית. רק חבל שמקבץ העיתונים המוזר נובע ממלחמות חרדים בחרדים.....

קבצים מצורפים

• 121_.jpg
    121_.jpg
    KB 11.7 · צפיות: 3
נערך לאחרונה ב:

dory039

Active member
אם הכינויים של צורך הזונות לגיטימיים, גם שלי לגיטימיים.

מוטי חוף

Well-known member
"ממשיכים לנסות ולהפיל את הרודן, לא לוותר"

זאת השמצת שווא הסתה והוצאת דיבה חמורה ביותר

dory039

Active member
ברור, לא קראת את הסאבטקסט. נראה לך שאעודד לרצוח את הטינופת הזה? הוא לא שווה כדור אחד. צריך לאלץ אותו להתפטר ובזאת תינצל המדינה. נחזור לישראל, כי כרגע זאת ביביסטאן.

מוטי חוף

Well-known member
ברור, לא קראת את הסאבטקסט. נראה לך שאעודד לרצוח את הטינופת הזה? הוא לא שווה כדור אחד. צריך לאלץ אותו להתפטר ובזאת תינצל המדינה. נחזור לישראל, כי כרגע זאת ביביסטאן.
"ביביסטאן." = השמצת שווא הסתה הוצאת דיבה נגד ביבי המוכשר האיכותי

למעלה