ממשלת נתניהו: למי שיש זיכרון קצר

Fasz

New member
קדימה, פן נזכיר את הצלחותיו של

אולמרט בחודשים האחרונים...

Fasz

New member
אני חושש שהבחור התבלבל

כמו גם אני
פשוט לרוב, כשכותבים ערכים כלשהם, מדלגים על הנקודה, לפי שיטת ביירון אם אינני טועה (באם יש כאן סטודנטים העוסקים בנושא, אנא תקנו אותי, כי ייתכן והדברים השתנו בעשרים השנים האחרונות), בין ספרת העשרות לספרת היחידות. בכל אופן, התבלבלתי בעובדה שלא הסברתי את עצמי היטב, והתבלבלתי פעם אחת נוספת כאשר חשבתי שמדובר היה על הצמיחה השלילית שהייתה לפני בוא נתניהו (5% -4% ) ולפי דעתי הוא התבלבל עם 4% הצמיחה השלילית (4.0),שהייתה לפני כניסתו למשרד האוצר. נתניהו אכן הושיע את הכלכלה הישראלית, אולי מפני שלא היה ולו אדם אחד שלקח על עצמו את האחריות לפניו.

ממש בלבול קטן...

מה זה כבר 40 אחוז לעומת 8.1 אחוז, שום דבר, בסך הכל מדובר בהבדל של 32 אחוז, באמת לא קריטי...

טשאפק

New member
בהחלט מבלבל!

מאינפלציה עברנו לצמיחה, ומתקופת ביבי כראש ממשלה עברנו לתקופת ביבי כשר אוצר. בינתיים האחוזים התכווצו ונקודות זזו. סדר בדברים: בכהונתו של נתניהו כראש ממשלה האינפלציה ירדה (אבל לא משיעור של 40 אחוז!) אבל היה מיתון, והצמיחה היתה נמוכה מזו שבממשלה הקודמת. יש לזה כל מיני סיבות. בכהונתו כשר אוצר נבלם המיתון והמשק עבר לצמיחה. גם לזה יש סיבות שונות.

לסיכום: אתה דפ"ר שמלקק לנתניהו....

מעלות השחר ועד לשעות המאוחרות של הלילה. נראה לי שבעוד 1000 שנה כשהארכאולוגים יחפרו בקברו ויוציאו את שלדו של נתניהו, הם ימצאו בתוך המקום שאמור להיות ישבנו, לשון תחובה עמוק עמוק, תפוסה כל כך חזק שקשה להפריד אותה ממנו , ונחש של מי תהיה אותה הלשון? שלך.

Fasz

New member
עוד גאון הגיח תחת מעטה העלטה

ממתי לשון אנושית שורדת במשך אלף שנים?

Fasz

New member
../images/Emo31.gif אתה יודע היטב למה התכוונתי

אך ככל הנראה הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר.

gershon17

New member
סילבן היה שר אוצר נוראי

בכל אופן אינפלציה שלילית של 2% למשך שנה אחת בהחלט לא יותר גרועה מאינפלציה של 40% למשך שנה אחת... זה לא פוגע בהישגי נתניהו כשר אוצר. הוא היה שר אוצר מצויין גם בלי שמדביקים לו הישגים לא נכונים.

gershon17

New member
אני לא זוכר מה היתה האינפצליה ב-95

אבל אני אהיה מאד מאד מופתע אם היא היתה 40%. מספר בסביבות ה-10% (שגם זה גבוה בהחלט) נשמע לי הרבה יותר הגיוני.

כדאי שתחזרו בכם מסיפורי הבדים

והמספרים המצוצים מהאצבע, כי זה מעמיד אתכם באור קצת מגוחך, הייתי אומר. אפשר להתווכח על תקופת ביבי ותרומתו, אם היתה, אבל נא לא לספר סיפורי אלף לילה ולילה.

גברי 22

New member
תשמע אין ספק ואף אחד לא מתווכח

שנתניהו הוא איש בעל כישורים רבים אפילו יריביו המרים ביותר מודים בכך שמדובר באיש חכם, אינטלגנטי, בעל תפיסה רחבה וכושר מנהיגות והופעה מרשימה. יחד עם זאת בעייתו היחידה של ביבי היא שהוא לעולם לא יהיה ראש ממשלה מכיוון שאין לו אופי ישראלי, אין לא חברים, לכן הוא גם כמעט לא נגוע בשחיתות.{חוץ מהעלילה שהעלילו עליו עם ההובלות שבסוף גם העיתונאי התנצל כמדומני אבל את זה לא הזכירו} אין זה פלא שהתקשורת תוקפת אותו על ימין ועל שמאל, כי הוא פשוט מעולם לא ידע לוותר על עקרונותיו{והמבין יבין ולא רק בעינייני שלום ומלחמה} אפשר לראות בזה דבר טוב, אבל מצד שני לעולם ככה הוא לא יוכל לנהל ממשלה במדינה אוכלת יושביה כמו ישראל.

trigotrigo

New member
הוא חכם,

אבל הוא לא משתמש בחוכמה שלו נכון ברוב המקרים. כדיפלומט, למשל, הוא מעולה! ההסברה הישראלית זקוקה לאנשים כמותו. בממשלה ובמשרד האוצר הוא לא מגיע להישגים דומים, וחבל.

gershon17

New member
לא שאני רוצה להתנבא

אבל להגיד שנתניהו לעולם לא יהיה ראש ממשלה בגלל שהוא לא ישראלי באופיו, זה כמו להגיד שלישראל לעולם לא תהיה ראש ממשלה אישה בגלל שכולנו שוביניסטים.

למעלה