ממש חבל...

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך

maof

New member
חד אני מיצטער שאני חולק שוב על דעתך

אתה חושב שאני לא מכיר את בת זוגתי?? וואלה אני מכיר אותה !!!! ואני יתן לך דוגמא........ תנסה להרגיז אותה ותראה איך החלסטרה מישתחררת
ותגיד לי שאני לא מכיר את הבת זוג שלי
מעוף

סול11

New member
חשיפה

השאלות העולות הן גדולות ונוקבות,לגבי דידי יתקדם כל אחד בדרכו וימצא את מינון החשיפה המתאים,ואז בהחלט יוכל הפורום להיות מקום בטוח.זוגות משתתפים ינהגו ע"פ הכרותם עם הזולת ופתיחותם במערכת הזוגית[האם יש להסתיר או אין מניעה להחשף].כלאחד ומינונו הנכון לו. אין ביכולתנו לרדת לעומקם של מערכות יחסים ו/או מידת הרצון של האחרים להחשף, ולכן לעניות דעתי כל אחד והאני שלו.

sugar7

New member
דבר החדשה

מותר לי להגיד משהו? כמו שכבר ציינתי אני "עוקבת" אחר הפורום די מהתחלה ויש לי תחושה שאתם יותר מדי עסוקים בביקורת וניתוח עצמי בהקשר לפורום. הפורום קיים חודש ואסימון וכבר היו פה יותר מ-3 הודעות שדנו ב"פני הפורום לאן?" שחרדו להמשך קיומו. אני לא טוענת שזה לא חשוב, להיפך! ביקורת עצמית היא חיונית ומועילה, בעיקר שאין ספק שהיא באה מתוך רצון טוב והמון אכפתיות. אבל, אולי צריך לתת קצת מרווח נשימה ולתת לפורום קצת "להיות" מבלי לנתח אותו כל הזמן (זה כמו ההבדל בין "להיות" ביחסים לבין לדבר עליהם ולטחון אותם כל הזמן). הנושא מורכב, החשיפה בעייתית, אבל צריך לתת זמן. הדבר היחיד שאולי מנהלי הפורום יוכלו לעשות (בעיני), אם הם רוצים להפיח בפורום חיים, היא ליזום דיונים בנושאים הקרובים לליבנו (שאלות סקר או "איך זה אצלכם" למיניהם).

ח ד

New member
כן../images/Emo70.gif כן ../images/Emo70.gif כן ../images/Emo70.gif

כן כן כן כן כן כן. בדיוק זו היתה ההרגשה שלי היום, שאני כבר שקוע מעל הצאוור בדינמיקה קבוצתית. לא שאני נגד, אם צריך אז צריך, אבל די, בואו פוס (POOS) מההתעסקות בדינמיקה. וגם לי בתור חבר בפורום יש הצעת ייעול: במסגרת זה שניקח פסק זמן משיחות הפורום לאן, אולי ניקח גם פסק זמן משיחות "מנהלי הפורום לאן"? סוכר 7 היקרה - יש לך ולכל אחד אחר בפורום הזה את כל הכלים הדרושים להתחיל איזה שאלת "איך זה אצלכם" שהוא רוצה, בכל שעה ביממה, בכל נושא הקרוב, קודם כל לליבו הוא. אם יש מישהו שמתבייש, או מרגיש לא נוח, הוא או היא מוזמנים לכתוב לי ואני מתחייב אישית לפרסם בשמם. למעט מקרים כאלה - תרבחו ותסעדו, חופשי על הבר, קדימה הפועל, יאללה, תפדל, אהלן |סהדגש| מרוב הזמנות אני מתחיל להרגיש
! וכן, בלי שום קשר, אני רץ להתחיל שירשור חדש בנושא שקרוב מאוד לליבי, ואולי לליבם של עוד כמה אבות גרושים פה.

sugar7

New member
ברור שכל אחד יכול

(ראית ששאלתי לגבי ההורים שלנו, נכון?), אבל מאחר והדיון עסק ב"תפקידכם", אז זו לדעתי הדרך שלכם להחיות את הפורום (שלכם ושל כל אחד אחר).

סול11

New member
../images/Emo24.gifלכולם ודעה אישית

יש ביננו מהמשותף ומהמפריד הפורום הינו מקום להחלפת דעות תהייה ולמידה הגיגים וכדומה. לדעתי יש לתת לדברים להתפתח ולא לנסות כל הזמן לתהות כי תהייה מרובה עלולה להוביל לטעויות, הזמן והאנשים יעשו את שלהם ונשכיל להוציא הבר מהמוץ.יש מקום לכל דבר.

למעלה