שניצל...
השניצל הטוב היותר הוא שניצל וינאי אמיתי. שניצל אמיתי עושים מבשר בקר, ויש בו כ - 300 גרם בשר. משתמשים בחזה בדרך כלל, פרוס דק. את חזה הבקר משרים במרינדה אלכוהולית כמה שעות (מומלצת : יין אדום חצי יבש עם כמה תבליני סטייק בנאליים). אח"כ הוא עובר שלוש צלחות בסדר הבא : קמח, ביצה עם תבלינים (שוב - סטייק הכי פשוט, לתחכומים אין סוף - כיד הדמיון - המלצה : חרדל ודבש, אבל מעט), ופירורי לחם עם תבלינים (ניתן להחליף בשבבי צ´יפס, קמח מצה וכו´ - ולתבל איך שבא). אחרי שעבר את הטיפול הנ"ל, נתח הפרה היקר נוחת במחבת. זמן הטיגון קצת ארוך יותר משל שניצל עוף כמובן, ובזכות העטיפה הפריכה השניצל נשאר עסיסי וורדרד מבפנים... מממ... הצעת הגשה מומלצת : עם הר של פירה תפוחי אדמה בצד, מכוסה ברוטב GRAVY (צלי שכזה) ובצל מטוגן, ועוד אישזהו ירק חם (אפונה / שעועית / פטריות וכו´ וכו´). ארוחה כבדה וטעימה, שמהווה את גולת הכותרת של המטבח הוינאי!