ממש שקר בתיקשורת.

boy love08

New member
ממש שקר בתיקשורת.

על הכינוס שהיה עכשיו בכותל כמעט לא דיברו כל הכניסות לכותל היו מפוצצות!!בערך חצי מליון היו פה!!ועוד בתיקשורת אומרים שהיו 70 אלף.שקרנים!!איזה אמת אתם אומרים לציבור?!

יעל סתם

New member
מוסיפה פרטים

היו הרבה יותר מ70000 לדעתי היו הרבה יותר. אני לא רוצה להעריך אבל לדעתי מס´ האנשים היה כפול ממה שאמרו. היו שם רבנים חשובים כמו: הרב דוד בצרי והיה מרגש. אבל התנהגות השוטרים היתה מתחת לכל ביקורת, היו אנשים שניסו להגיע והשוטרים והחיילים חסמו כל כניסה אפשרית.

מיטלוש8

New member
בהחלט! כרגיל!

תקשורת שמאלנית! היו המונים!!!! לא יודעים אם חצי מיליון, אבל ככה אמרו! לא הצלחתי להגיע לכותל! היה מפוצץ בחוץ, והיו פקקים מטורפים!!! כל הרחבה היתה מפוצצת!!! ובחוץ... בעע לא יכלנו לזוז! אני שמחה שזכיתי לגדול בכזה דור, חזק!

noamgk

New member
בהחלט שיפור.

בתקופת ימית הציבור שלנו היה די חלש ומועט. ברוך השם זכינו לגדול ולהתפתח מאז
אני שמעתי שלא הייתה מעולם התכנסות כזאת בכותל. ואם בשדרות אמרו 14,000 כשהיו 50,000 אני לא מוצא את הסיבה להאמין לתקשורת הפעם (שמושפעת מנתוני המשטרה).

181818181818

New member
הסיבה

בכותל מי שרוצה לבוא ולהתפלל ולמחות בניפרד (נשים גברים) יכול דבר שלא קיים בדרך כלל. חבל

מיטלוש8

New member
כן!

היום הייתי אצל הרב של האולפנה שלי, ומה שהוא אמר לנו בין היתר, הוא שאנחנו צריכות לומר המון תודה, שאנחנו חיות בדור כזה. הציבור שלנו הוא הציבור הכי מדהים שיש! אני כל פעם מתפעמת מחדש! אנשים אומרים- "מה, במילא יהיה גירוש, למה סתם ללכת?" הם לא מבינים... הם לא מבינים את הניצוצות שיש שם. את ההתרגשות. את הלב הפועם. את התפילה המרגשת, ואת כל האנשים. הם לא מבינים. והם גם לא יבינו..

noamgk

New member
מזדהה ../images/Emo13.gif

בהפגנה בשדרות היית? היה מדהים. הביצוע המחודש של "זה לא יקרה", הנאומים, האנשים - הכל. ובדיוק אתמול הייתה עצרת תפילה בנווה דקלים. זה היה ממש מרגש, תקיעת השופרות ונפילת אפיים. כמו כל עצרת, רק קצת יותר חזק. אפילו השמיים הקדירו אחרי שבועות שלמים של שמש קודחת.

העצרת בכותל..

אכן, התקשורת לא סיקרה את הכינוס כמו שיכלה לעשות.. אך מה זה משנה בעצם? אנו התפללנו לבורא עולם, והוא שומע את תפילתנו. אנו ביטאנו את עצמינו - זה היה בשבילנו. אני חושבת שהיה מאוד מרגש.. זה אירוע שישאר חקוק במוחי לזמן רב. אינני יכולה לתאר את ההרגשה שלי כלפי הארוע, זה היה מדהים! יצא לי לעמוד במקום די גבוה - וראינו משם את כל הרחבה, וקצת יותר - אני לא יודעת מה ההבדל בין 70 אלף, לחצי מיליון - אבל היו המון אנשים. נאמר שם שעד שער יפו מלא בהולכי רגל, ורכבים היו תקועים עד המושבה הגרמנית. העם אמר את דברו.

I A F02

New member
,,,,

הם אמרו שהאנשים בכותל אמרו שהגיעו 100,000 איש למרות שהמשטרה אומרת שהגיעו 50,000....למה ישר להשמיץ? (מערוץ 10 הנתון)

מיטלוש8

New member
זה מעניין...

בynet אומרים שהמארגנים אומרים שהיו 200 אלף... הפרש של 100 אלף זה לא צחוק... רק מראה עד כמה הם לא יודעים על מה הם מדברים.. בטח כמה כתבים הגיעו ב6 והלכו.. דוגרי היו צריכים להיות שם בסביבות 8.. וזה לא להשמיץ, אנחנו לא נדבר סתם... אנחנו היינו שם... והנה קישור לynet, שלא תגידו שהמצאתי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3125552,00.html

noamgk

New member
בערוץ 1 אמרו 150,000...

ואם ערוץ 1 אומרים ככה, אפשר אפילו להגזים ולומר שהיו שם 300,000

../images/Emo60.gif כמה תמונות שצלמתי

ואם התמונות לא משו זה בגלל שאני עדיין לומדת להכיר את כל הפונקצות של המצלמה

למעלה