חדשה אבל לצלם בלילה זה קצת בעייתי או שזה מצלם לי עם נקודות או שזה מצלם לי מטושטש או שזה מצלם רגיל אבל לא תמיד זה מצלם רגיל. אבל לפחות הסרטונים שעשיתי יצאו יפה. והדגם זה A510 אני חולה על המצלמה שלי
בנ"ד אני לוקחת אותה מחר לת"א ואני מקווה ששם אני כבר אצליח לצלם בלילה בצורה יותר טובה.
ושם אמר אחד הכתבים שהיו לפחות 150,000 והוא הוסיף שאם היה עוד מקום היו מגיעים הרבה יותר כי נתקעו המון רכבים ואוטובוסים שלא יכלו להגיע, אבל מאוד קשה לבדוק את זה כי כמו שאמרתם פה כל העיר העתיקה היתה מלאה אדם וכל הסימטאות והשבילים.
אני הגעתי לשם כבר היה מפוצץ! כל המנהרות היו מלאים, עשרות אלפי אנשים עמדו מחוץ לכותל, המחזה היה פשוט מרהיב!! וממש מגוכך להגיד 70,000... לדעתי כולל כל האנשים שהיה זה מגיע לפחות ל400,000 איש!!
אז זה אומר שאחד מכל 12 במדינה היה שם אבל עדיין אין שום הוכחה שבאמת היהשם כל כך הרבה כל ירושליים זה 500 אלף שזה חצי מליון אתם לא חושבים שאתם מגזימים קצת???
קיים כמעט כל העם הגיעו לירושלים בחגים. יש אומרים שהיו שם אתמול יותר ממליון. לא מפתיע אותי. חבל שלא צלמו את כל ירושלים מהאויר בזמן התפילה. כל הגישות לעיר העתיקה היו מלאים אנשים שבאו להתפלל.
היה כל כך מרגש לשמוע את הסליחות, את התפילות היוצאות מן הלב, היה שם פשוט המון!! להערכתי היה שם יותר מ200,000 בני אדם. בהצופה פורסם שהיה 250,000 איש. כמה המשטרה אומרים 10 איש?...