ממתי התחלתם לראות את צח"מ?

ממתי התחלתם לראות את צח"מ?

אני התחלתי לראות מהתקופה שויקי הצטלמה לפלייבוי או משהו בסגנון...

Charmed24

New member
אני

התחלתי לראות לפני 11 וחצי שנה כשויקטוריה הייתה עוד ילדה בלונדינית בת 5
, וניקולס בכלל עוד לא נולד,וויקטור וניקי
עוד היו נשואים בפעם הראשונה. אני זוכר שהייתה סצנה שהם אכלו שלושתם ארוחת בוקר
, עם הילדונת... וואי איזה נוסטלגיה

Dawn12

New member
קודם כל, ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

וספרי לנו קצת על עצמך!
לשאלתך, אני התחלתי לצפות לפני שבע שנים בערך. הדבר הכי רחוק שאני זוכר זה את ויקטוריה הצעירה עם ריאן בדירה הקטנה והעלובה שהיתה להם. אחח... היו זמנים.

קצת על עצמי: עצמי קשה ולבנה במצב

חדש
סתם סתם...קוראים לי ליטל,בת 15 מפ"ת. אוהבת לשמוע מוזיקה ולקרוא ספרים בעיקר. והתוכניות הקבועות שאני רואה בטלויזיה: צעירים חסרי מנוח כמובן,ימי חיינו,קשרי משפחה והאחד. מה,מספיק לא?

אור2221

New member
ממש קצת אחרי

שויקטור וניקי התגרשו, ימים ספורים...סוף 1987, בערך. אור.

אור2221

New member
התחלת הגירושין, התכוונתי

כל התהליך של הפרידה...והחזרה... והפרידה. יש להניח שזה היה יותר לקראת התחלת 88 מסוף 87, כי אני לא זוכרת את ניקי מעמידה פנים שהיא גוססת, אבל התחלתי ממש אחרי זה, כנראה. צפיתי און ואוף בתקופה הזאת, ככה שפספסתי די הרבה, ואני לא ממש זוכרת מתי ראיתי את הפרק הראשון. אור.

python 4

New member
לא ידעתי שאת רואה גם צח"מ.

אני התחלתי לראות לפני שנים רבות, כשלכריס עוד קראו קריקט.

SupeRonit

New member
מאז החתונה של ניק ושרון

פלוס מינוס. אה והיום ראיתי צח"מ אחרי שלא ראיתי כבר כמה חודשים-
לי...ולפי מה שראיתי הילד שתקעו לנוח ממש מסכן שמביאים ומעיפים מהסט,בתירוצים מפגרים כמו "הוא צריך לנוח"-למרות שהוא קם לפני עשר שניות.וגם מקאסי, עשו אותה "נני".. אפרופו נוח...הוא לא גדל פתאום מהר מדיי?בן כמה הוא אמור להיות?

python 4

New member
גדל מהר מדי?

אין דבר כזה. את אולי לא יודעת אבל באופ"ס מאכילים את הילדים במזון תינוקות משופר המכיל כמות מרוכזת של הורמוני גדילה. זהו אגב גם המזון העיקרי שניתן לאכילה בפנימיות יוקרתיות באירופה, שם כידוע נכנסים ילדים בני 5 ויוצאים אחרי שנה וחודשיים בני 16, מוכנים להתאהבות הראשונה בחייהם.

iwyar

New member
בקשר לזמנים בסידרהת ../images/Emo8.gif

אני רואה את הסידרה מ 1990. היה אז רומן גדול בין ויקטור לאשלי. היא איך שהוא הגיעה לבית משוגעים ולקח זמן עד שויקטור מצא אןתה שם. ויקטוריה היתה אז ילדה בלונדינית חמודה וניק בכלל לא היה בתיכנון אלה רק שנים מאוחר יותר. במקביל היה סיפור על נינה שהאהבה ב פיליפ גוניור הבן של ג'יל ועשתה הכל על מנת לתפוס אותו למרות שהוא בעצם רצה את קריקט. בסוף נינה גרמה לא (נידמה לי בשכרות) להכניסה להריון וכך נולד בנה שניקרא שוב פיליפ על שם אבין הצעיר שבינתיים מת בתאונת דרכים. למה אני מספרת את כל זה?? כי פיליפ הקטן שנולד הרבה לפני שניק היה בתכנון גדל בקצב יחסית סביר ועדין מתמודד עם בעיות של ילדים... לעומת זאת ניק הספיק להתבגר להתחתן להוליד ילד ולהתמודד עם בעיות של מבוגרים... נו שיהיה. משהוא מכם שם לב לעוד תופעות דומות???

python 4

New member
אבל זה ברור למה,

ניק הוא בן למשפחה עשירה ופיליפ שייך למעמד הבינוני. וזה הרי ידוע שילדים עשירים גדלים יותר מהר מעניים. זה מוכח. משהו בתזונה, נדמה לי.

lybmann

New member
שנים על גבי שנים

אני חושב שבשנת 90 ואאו אם אני חושב על זה ככה גדלתי איתם....זה לא הולך ברגל..

אני התחלתי ב......

אני ממש לא בטוחה, בוא נבדוק בזיכרון......מממ....... אני רואה בערך שלוש שנים, נכון לא כמו כמוכם (החורשים של הסדרה
) טוב מה אתם רוצים אני רק בת 10

soapsfan

New member
הזכרון הראשון שלי מצח"מ

הוא הממ..פרק שניקי משתכרת ואז היא התמוטטה בשלג.אחרי זה היא איבדה את התינוק שהיא נשאה מג'ק כזכור לי

Charmed24

New member
לניקי היו שתי הפלות מג'ק ../images/Emo95.gif

אחת בשנת 1990 (שודר אצלנו ב-94) קצת אחרי שנישאה לג'ק והשניה בשנת 1993 (אצלנו ב-97) לקראת סיום נישואיהם.
ג'ק התחתן עם ניקי כנקמה לאחר שויק השתלט על ז'בו. ויק החתים על ג'ק על מסמך שבו הוא מסכים להתגרש מניקי בתמורה לז'בו. ויק ביטל את העסקה, אך הראה את המסמך לניקי. ניקי החליטה להתגרש מג'ק, אבל אז גילתה שהיא בהריון, והחליטה להישאר נשואה לג'ק. בנתיים ויקטור שהבין שלא יוכל לקבל את ניקי, התחתן עם אשלי בהחלטה של הרגע האחרון. ניקי הייתה אומללה בנשואיה, והתמכרה לאלכוהול, ועד מהרה הפילה את התינוק. באחת הפעם שיצאה לרכוב על הסוס שלה, היא נפלה ונחבלה בגבה, ואז סבלה מכאבי גב, וההתמכרות שלה לאלכוהול ולמשככי כאבים החמירה. רק לאחר שניקי התמוטטה בשלג, היא החליטה להיגמל. בנתיים ויקטוריה חזרה מהפנימיה בשוייץ והתחילה לעשות צרות בנישואי אביה לאשלי, משום שהאשימה אותה בפירוק נשואי הוריה. המאמצים של ויקי השתלמו, ובסופו של דבר אשלי וויק נפרדו. כשויק עבר התקף לב, וחייו היו בסכנה, הוא ביקש מניקי להתחתן איתו כבקשה אחרונה. ניקי ענתה לויק שלמרות אהבתה האמיתית אליו, היא חוששת לפגוע בג'ק. ג'ק הבין שניקי לא אהבה אותו כל שנות נישואיהם, ועזב אותה. אך אז ניקי גילתה שהיא בהריון מג'ק, ושוב הם החליטו לנסות להציל את נישואיהם עם תקוות חדשות. בויכוח סוער עם ויקטור, ניקי מעדה במדרגות והפילה את התינוק. ג'ק האשים את ויק בהפלה, מה שהוביל לקרב אגרופים, וזמן קצר אח"כ, ג'ק וניקי התגרשו.

לא נכון! ../images/Emo163.gif

ניקי לא היתה אומללה בנישואיה לג'ק, היא אהבה אותו. היא לא היתה מכורה לאלכוהול כשהם נישאו, רק אחרי שנפלה מהסוס גילתה שמשככי הכאבים משפיעים יותר טוב בשילוב עם האלכוהול, ואז היא התמכרה.

Charmed24

New member
היא הייתה מאד אומללה

והעדיפה את ויקטור אבל כל פעם מחדש פספסה אותו ברגע אחרון, אם זה בגלל נשואיו לאשלי, ואם זה בגלל ההריונות, כל פעם סיבה אחרת. ג'ק גם היה אומלל. הוא דווקא מאד אהב את ניקי, אבל ידע שליבה שייך לויקטור, ושכל רגע היא עשויה לעזוב. לגבי האלכוהול, היא שתתה גם לפני הנפילה, אבל זה הפך להיות התמכרות רצינית מאז שנפצעה בגב. יקירי, אני צפיתי בכל הפרקים האלה,אני יודע...

למעלה