ממתי התחלתם לראות את צח"מ?

גם אני ראיתי את הפרקים האלה

ונכון שהיא אהבה את ויקטור במשך הנישואין לג'ק אבל היתה תקופה שהיא גם אהבה את ג'ק!! ולי נדמה שהיא שתתה רק אחרי שהיא נפלה.

python 4

New member
תרשו לי לפשר.

אני גם ראיתי את הפרקים האלה, וניקי בהחלט היתה מאוהבת בויקטור.

היא אהבה גם את ג'ק!!

אולי לא כמו אהבתה הנצחית לויקטור, אבל היו לה רגשות כלפי ג'ק! לא יעזור לך שום דבר!!

python 4

New member
אני יודע שזה קשה להבין

אבל ניקי אהבה את השפם. אין מה לעשות. לא ג'ק. שפם.

אור2221

New member
היא לא אהבה את גק

או יותר נכון, היא אהבה אותו אבל לא היתה מאוהבת בו. הוא היה המשענת שלה, הrock שלה, במיוחד בתקופת השתיה. ברגע שויקטור סוף סוף הבין שהוא אדיוט ואמר לה שהוא רוצה אותה חזרה (נה נה בננה אשלי) היא חזרה אליו, אבל אז נכנסה להריון מגק, והכל התפקשש לה מאז... אני זוכרת את הפרק שהיא החזירה לויקטור את הטבעת, ברחה בדמעות, והשאירה אותו עומד שם עם דמעות בעיניים. ואז היא איבדה את הילד, ואיבדה את ויקטור להופ. אור.

אור2221

New member
עשית קצת בלגן

ויקטור ביקש להתחתן עם ניקי והיא אמרה לו את השורה: של as much as I love you Victor, I can't do this to jack הרבה לפני ההתקף לב, חודש חודשיים טובים. זו כל הפואנטה, גק בא הביתה, שמע אותם... ואח"כ תפס אותם עוד הפעם בנשיקה ו**אז** החליט להשתלט על החברה, כאשר ויקטור גילה מה הוא עשה (ציתת לו) הוא הזמין אותו למשרד וצרח עליו... אז הוא קיבל את ההתקף לב, גק השאיר אותו למות אבל חזר אח"כ ברגע האחרון. ויקטור התאושש תוך שבוע, בערך, וניקי עזבה את גק כאשר גילתה על נסיון הבגידה שלו בויקטור (ניקולס מצא קלטת שמתעדת את נסיוו ההשתלטות של גק) אשלי עזבה את ויקטור כאשר ויקטוריה שריחמה על הקלולסית סיפרה לה ש"אבא מאוהב באמא" ויקטור וניקי הם האובססיה שלי, כולל אתר גדול וטונה קלטות (אני אתן לינק לאתר כשאני אגמור לסדר שם בעייה עם הלינקים). אור.

Charmed24

New member
וליתר דיוק:

For as much as I love you Victor, I can't do this to Jack כמה טחנו על המשפט הזה... פרק אחרי פרק אחרי פרק ג'ק נזכר שהוא שמע את ניקי אומרת לויקטור את המשפט הזה... כל בני הבית שלי דיקלמו אותו בע"פ

אור2221

New member
pleading guilty

אכן, צודק. כשהוא ראה אותם מתנשקים היו לו יותר פלשבקים. אור.

blair manning

New member
ממתי התחלתי לראות צח"מ ../images/Emo47.gif

מאז ששרה הדפוקה ירתה בניקי!!! לפני זה ראיתי פה ושם פרקים אבל לא התעניינתי יותר מידי, ולא יודעת למה אבל משהו בסיפור הירייה של ניקי משך אותי למסך, וכמובן שג'ק תמיד משך אותי לשם גם... וזהו היום גם אני מכורה!

אני התחלתי מהפרקים

שפיליפ הבן של ג'יל מת. הייתי בת 6! ההורים שלי היו מתרגמים לי מה הם אומרים כי עוד לא קראתי כתוביות מהר

למעלה