אולי כדי שתשתוק אני יודע שכולם נותנים לך מכות בבצפר..
S simple day1 New member 2/10/06 #38 מה כולם רוצים ממני כולה חזרתי מאמריקה ואמרתי שראיתי דיסק של גרין דיי אולי תעזבו אותי...
פ פקעצה עם ע New member 2/10/06 #39 אתה ממש גרוע בניחושים לאחרונה חוץ מזה, אני יודע שכולם מרביצים לך בכיתה הטיפולית הם ממש מופרעים שם...
פ פאנקיסטיתXקור New member 3/10/06 #42 תקשיב, ../images/Emo178.gif זאת לא בושה להיות בכתה הטיפולית! אתה לא צריך להתבייש בזה! ואני מבינה שאתה מקבל מכות..אבל זאת לא סיבה להציק לילדים אחרים! אני אישית, ממליצה על פסיכולוג.
תקשיב, ../images/Emo178.gif זאת לא בושה להיות בכתה הטיפולית! אתה לא צריך להתבייש בזה! ואני מבינה שאתה מקבל מכות..אבל זאת לא סיבה להציק לילדים אחרים! אני אישית, ממליצה על פסיכולוג.
S simple day1 New member 3/10/06 #44 לכו תיזדינו כולכם.. אני עוזב את הפורום וכדי שאלוהים יעזור לך כי פסיכיאטר וכבר לא יעוזר לך..
C Chen Shesek New member 2/10/06 #29 ../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifסליחה, אבל למה אתה מדבר אליה ככה? היא תיקנה אותך, והיא צודקת ב-100%, להיות הומו זה לא דבר רע וזו גם לא קללה. וכן, היא גם צדקה בחלק השני של המשפט. יום טוב לך
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifסליחה, אבל למה אתה מדבר אליה ככה? היא תיקנה אותך, והיא צודקת ב-100%, להיות הומו זה לא דבר רע וזו גם לא קללה. וכן, היא גם צדקה בחלק השני של המשפט. יום טוב לך