ממ.. למישהו יש מושג כמה קעקועים יש

ממ.. למישהו יש מושג כמה קעקועים יש

ללקס האדיוט על הגוף? ובהזדמנות זאת אם מישהו יוכל להסביר לי איך זה פיזית אפשרי לתפקד בלי שכל בגולגולת (ע"ע קים) אני אשמח.

shira245

New member
חח..אין לי מושג אבל אני ינסה לספור

האמתי שראיתי אותו פעם ראשונה עם כל העגילים והקעקועים הוא נראה לי איזה טיפש חמום מוח,טיפש הוא לא אבל חמום מוח כן.. וקים חסרת כל דעה,אופי ומוח. למרות שאולי היא מחליטה בעד מי להצביע ופשוט לא מראים את זה?? או שלא.. בכל אופן,גם רודי הצביע בעד מי שאמרו לו והוא הגיע לפיינל פור.. ככה שזה לא יזיק לה לא?מה גם שככה אם למשל היא תגיע עם לקס ל-2 האחרונים אז יבחרו בה ולא בו.. לי היא מזכירה את טינה..

גם לי היא הזכירה את טינה האלילה

בהתחלה אבל אז קלטתי שכל השוואה בין המקומטת דלילת השכל הזאת לטינה רק עושה לטינה עוול.

shira245

New member
נכון...טינה הייתה פשוט טובה..

היא שיחקה את המשחק בשלמות..... לא הזיקה לאף אחד..... והיא ניצחה פשוט בזכות...הגיע לה.. וקים.. פשוט חסרת כל דעה..לא מרגישים אותה..... זה יכולה להיות טקטיקה נחמדה אבל במקרים של עונות שהיו זו לא הטקטיקה המנצחת...

Boran

New member
ללקס יש...

50% מהגוף מקועקע. וזאת עובדה (אני לא אומר סתם כי נראה לי). צריך לשרוף אותו (לא בגלל הקעקועים, סתם כי הוא חרא.)

shira245

New member
גם אני..

וכמה שיותר יכאב לו better!!!!! איך אפשר לסבול אותו??????

Ivan Pedroso

New member
השיא העולמי הוא 99.9%

והוא שייך לטום לפרד, חייל בריטי בדימוס מהאי סקאיי...

אני לא יודעת מה אתם רוצים ממנה

אני חושבת שהיא מאד חכמה. כן ראינו מה הדעות שלה, אפילו שבסוף היא נאמנה לברית ומצביעה מה שהם מחליטים יחד. חלק מהחכמה שלה זה בזה שהיא לא מתבלטת יותר מדי. וסליחה, מי זאת שבזכות הצבעים שלה הם נצחו בפעם הראשונה בקרב חסינות? ומי זו שסימנה לקלי, לקס וטום שללינדזי יש נגדה קולות? היא אחת מ-3 הפייבוריטים שלי (קלי היתה הרביעית, אבל היא עפה).

Outlast

New member
אולי, אבל מצד שני...

אני משערת שרוב האנשים רואים בעיקר את הרע [כאלה אנחנו, תמיד זוכרים את הרע], והיא באמת גרמה לכל מיני דברים מעצבנים... הרבה פעמים הייתה הרגשה שקים היא הגורם להפסדים בתחרויות וכאלה, אז בטוח שלא רק היא אשמה, אבל בהחלט הייתה לה יד בדבר...

niminam

New member
זה נכון

קים לאורך כל המשחק לא התאמצה הרבה בשביל להגיע לאן שהיא הגיעה עכשיו. ההקרצה של צבעי האקריליק הייתה רק בגלל שהיו לה אותם. כוח פיזי אין לה חשיבה אסטרטגית לא בטוח אין לה דעות משל עצמה ומה שהיא עושה זה לרכב על הגל עם שאר חברי הקבוצה שלה, בעוד שהם נמצאים לפניה. קים הייתה יכולה לעוף כבר עוד לפני האיחוד, והיא הייתה במעמד מסוכן עד שהשבטים התחברו.היא הייתה את צודקת הגורם שלהם להפסדים שבטיים וחסינותיים אבל עכשיו, רק בגלל שהיא לא כל כך חזקה, לא כל כך מתוכחמת, לא כל כך מנהיגותית ואינה מהווה איום משום צורה וכיוון אפשרי, היא נשארת לאורך זמן ממושך. אפילו לליטל קים יש יותר השפעה, החלטה והבעה של הדעות שלה! מה קים עושה? אני אצביע עם הקבוצה שלי כי ככה וככה וככה... נכון שקים גם עזרה ל"סמבורו" להעיף את לינדסי אבל מה עוד היא עשתה? אם לינדסי לא הייתה מסולקת הקבוצה שלה הייתה מאבדת מישהו. אם קים לא הייתה עושה את זה מישהו אחר היה עושה את זה. זה לא משנה הכיוון הזה.

הבעיה שלי עם קים אית´ן ושות´ היא

שהיתה להם ברית עם קלי (שדי ברורה מהעובדה שהם סימנו לה להעיף את לינדזי) ופתאום הם החליטו להאמין ללקס ולסלק את קלי. לא שואלים שאלות? לא מבררים? בנאדם כל כך בלתי נסבל כמו לקס אני הייתי מצביע לעצמי רק כדי לעוף משם ולהתרחק מהיצור הדוחה הזה. וקים1 בהתחלה גם דיברה עם קלי על להעיף את פרנק כי הוא שונא נשים ולעולם לא יצביע בעד אישה בטרייבל קאונסל וכו´, אבל במקום להעלות איזושהי שאלה או תהייה (כמו שאית´ן וטום עשו) היא פשוט הולכת עם העדר. כבשה עם בנדנה.

niminam

New member
יותר נכון להגיד, כבשה מבוגרת עם

אופי נסחף ונגרר אחרי עדר כבשים.

shirakl

New member
לדעתי

אתם שוכחים שאנחנו לא ממש רואים את כל מה שהולך שם! יכול להיות שלקס היה ממש משכנע לגבי העובדה שקלי היא בוגדת... לא יודעת איך הוא שכנע אותם, והרי ברור לכולנו שהם עשו טעות, אבל הם עצמם לא ידעו שהם עושים טעות...

canimal

New member
לא נכון. אם קים לא היתה מסמנת להם

הם היו בוחרים בברנדון, וסמבורו הצביעו נגד טום. וברנדון נגד טום היה מעיף את טום.

niminam

New member
זה לא הגיוני

אם קים לא הייתה מסמנת להם, מישהו אחר היה מסמן להם לאחר ששמעו את מעללות לינדסי בארץ אפריקה הזועמת במהלך הימים ששהתה שם. בכל מקרה, הם היו מצביעים נגד לינדסי גם בגלל שקלי שמעה את השיחה של ברנדון, ליטל קים ולינדסי, שבה הם דיברו על התוכנית שלהם להתחמקות מהקולות של לינדסי. אפשרות שניה היא שטום למד טוב את חומר המדריך והיה מנצח את ברנדון. כך או כך, אני לא חושבת שקים תרמה משהו מיוחד מעצמה בשביל זה. חוץ מזה, קים לא הייתה היחידה שעשתה להם את הסימן הזה בשתי התחרויות אלא כמעט חצי מהקבוצה עשתה את הסימן של L.

benleevolk

New member
לא הבנתי משהו...

למה השפת סימנים הזאת? הם לא יכלו פשוט לצרוח "חברה, ללינדסי יש 4 קולות, תצביעו נגדה"?

נראה לי שזה אסור להם עפ"י חוקי

התוכנית או שהם פשוט לא רצו לגרום לקבוצה השניה לדעת מראש על הקונספירציה נגדם.

למעלה