ממ.. למישהו יש מושג כמה קעקועים יש

shirakl

New member
נראה לי

שקים פשוט חשבה על זה שאם היא תהיה בין השניים האחרונים ומישהו מהחברה הצעירים של סמבורו יהיה בחבר המושבעים, עדיף שהוא לא ידע שהיא זו שגרמה להצבעה נגד לינדסי, כי אז יש סיכוי די גבוה שהם יצביעו למישהו האחר שיתמודד מולה... (הכל אינטרסים בסדרה הזו, אל תשכחו...)

canimal

New member
טוב גם אם היא חסרת תועלת לחלוטין

הקול שלה עוזר לבוראן..

niminam

New member
משום מה...

הקול שלה עוזר לבוראן זה נכון אבל בפרק האחרון לא היה קולות של בוראן וקולות של סמבורו- היו קולות נגד ברנדון וקולות נגד פרנק. כמה באמת יכול הקול שלה עכשיו לעזור לבוראן? הרי כמעט לא נשארו סמבורואים ובמילא לבוראן יש רוב במילאת הכנסת...

shira245

New member
ממש לא נכון

קודם כל היא עזרה עם הצבעים, וגם אם זה היה במקרה בלי הצבעים הם יכלו להפסיד ואז היה מצב הכוחות 7:5 לטובת סמבורו ואז הכל היה משתנה..!! חוצמזה,אי אפשר לדעת כמה היא באמת משפיעה אולי בכוונה מראים אותה ככה אבל בעצם היא גורם חשוב בהחלטה שלהם מי להעיף..עובדה שאיתן לקס וטום צירפו אותם לברית שלהם הם יכלו לבחור בקלרנס הוא כל אחד אחר ובחרו בקים..

Boran

New member
בקשר לדברייך- והסבר מהותי

ואם היה המצב 7:5 לסמבורו אז מה? כאן נכנס ההסבר המהותי:
בעונה הראשונה השבטים נכנסו למיזוג 5:5. אחר כך היה מצב שפאגונג עפו אחד אחד, בגלל שהם פאגונג בלי שום קשר אם הם תרמו או לא, פשוט קטע של בריטאגי בעונה השניה, פשוט היה מזל ענקי שהשבטים נכנסו לאיחוד 5:5, ועוד יותר מזל שאליזבת הצליחה להשפיע איכשהו על ההעפה השיטתית של קוצ´ה בעונה השלישית אי אפשר כבר לסמוך על מזל. זה היה פשוט לא הוגן אם במיזוג היו ארבעה אנשים עפים בשיטתיות בלי שום סיכוי, והחסינות רק הייתה יכולה לשנות את סדר העפתם. לכן, הם עשו את ההחלפה, וזו הסיבה היחידה. כדי, שיווצרו בריתות ומערכות יחסים בין יותר אנשים, וכך, עם המיזוג לא תהיה העפה שיטתית של שבט.

shira245

New member
לא הבנת למה התכוונתי..

אם הם היו מפסידים הם היו 7:5 לטובת סמבורו ואז היה את הערבוב אז 3 היו נשארים ו-2 היו הולכים.. ה-2 שהיו הולכים היו עם 3 מסמבורו.. ככה כל הפסד של סמבורו החדשים היה גורם להעפה של אחד מבוראן... מבין אותי?? זה יוצר דילמה כי ברנדון קים ולינדסי שנשארו יכלו להפסיד בכוונה ואז להעיף... וההפך... בקשר לעונות הקודמות- בעונה הראשונה פאגונג היו פשוט יותר מדי נאיביים(אבל הם השבט!!) הם לא חשבו כל כך על ברית...המוטו שלהם היה "שמי שגרוע מעיפים" והם בכלל לא קלטו את הברית של טאגי גם אם אתה זוכר גרטשן אמרה בפרק לפני האיחוד שהיא לא רוצה להקים ברית כי זה לא פייר או משהו כזה.. ולדעתי גרטשן היא השורדת האולטימטיבית! היא הייתה פשוט מעולה רק יותר מדי הגונה ונאיבית תכונות רעות שאתה בהישרדות בהישרדות בהישרדות 2 הכל היה סביב הנפילה של מייקל בלעדיה הכל היה נראה אחרת..הבעיה של אוגאקור הייתה שהיה להם הרבה חילוקי דעות וכל זה..ולדעתי הם פיספסו את רוב הפרקים של העונה הראשונה אחרת לא יכול להיות הם היו כאלה סתומים..... והעונה הזאת יש מל בריתות כי כולם יעני כבר "מומחים" אבל הפעם הכל שונה... סורי על ההסבר הארוך...... שיRה

אני תמיד אהבתי מההתחלה את השבטים

שניצחו, בהישרדות 1 זו לא היתה בעיה כי פאגונג פשוט היו מסריחים בכל רמה אפשרית. חבורת עצלנים שלא עשו כלום בעוד שבטגי שיחקו בחכמה. בעוד שאהבתי את אוגקור בהישרדות 2 (יותר נכון את טינה) איכשהו באמצע עברתי לעודד את אליזבת´, ופה למרות שמהרגע הראשון שנאתי את סמבורו (במיוחד את סמבורו קריק) אני פתאום מקווה שהם יצליחו להעיף את לקס המעאפן ואכפת לי מתרזה וליטל קים יותר מלקס וטום, נניח. נראה לי שפשוט במשחק כזה אין "פייר" ו"לא פייר" מי שיודע לשחק את המשחק הכי טוב, הוא בסופו של דבר מי ששורד אחרון.

shira245

New member
פאגונג עצלנים?!!?!??!no way!!

פאגונג היו פשוט אדירים!!1 הם היו השבט... והם לא היו עצלנים... הם פשוט שילבו בין השניים... רק שבאיחוד הם התפרקו וכולם התגלו כדו פרצופיים(כמעט כולם..) מי זה היה ג´ואל בפאגונג???מישהו מוכן לעזאזל להזכר לי!!!!!1 זה זה שאמר שבנות הן כמו פרות? את אוגאקור חיבבתי אבל קוצה היו האהובים עליי.. חוץ מקימי!(למרות שהיא הצחיקה אותי) ואת אליזבת אהבתי וגם את רוג´ר! עכשיו סמבורו כאלה מפגרים לא סבלתי אותם מההתחלה איך אפשר לסבול אותם???????

Outlast

New member
זה לא היה ג´רבס?

כשג´ינה וקולין הצביעו לו והן דיברו בזמן ההצבעה כל אחת {או שזו הייתה רק אחת מהן..} עשתה פשוט מין "מווו" שכזה, בגלל מה שהוא אמר... לא?

למעלה