ממ... שאלה...

Dynamo1929

New member
אגב, זה נכון

שאם אחד מהוריי אזרח EU אז גם אני יכול לקבל אזרחות זו ולהחזיק במקביל באזרחות ישראלית?

SupermanZW

Well-known member
כן, אבל

אין דבר כזה אזרח EU, יש רק אזרח מדינה החברה בEU, הדבר מקנה זכות לחיות ולעבוד בכל מדינות הEU אך אינו מהווה אזרחות של כל המדינות בEU.

עוד שאלה

חובה לבוא אליהם עם דרכון? אפשר אולי לבקש שיבדקו ברשימות שלהם ברוסיה אם אני יכול לחדש את האזרחות וזהו?

SupermanZW

Well-known member
תשובה

כפי הידוע לי תידרש להציג דרכון רוסי או סובייטי כדי לחדש את האזרחות, כדי להיות בטוח פנה לשגרירות.

Sheep From Hell

New member
מההה?!?!?

אתם לא רציניים.........!! איזה ביעוס.... אוף מסריחים!!! טוב שלא שיחדנו ת'צורה כדי להפטר מהאזרחות הרוסית.. אז נגיד ויש לי קרובים ברוסיה והם נפטרים אז כל הרכוש שלהם עובר למדינה? ויש דבר כזה של תושב קבע או משו בסגנון.. גם את זה אי אפשר לקבל?

SupermanZW

Well-known member
תגובה

מי שלא ויתר על אזרחותו הסובייטית (לפני 1991) או הרוסית (מ1991 ואילך) יכול לחדש את אזרחותו הרוסית ולרשת את קרוביו, לגבי חוקי תושבות קבע, כדאי לברר בשגרירות רוסיה, אך ככל הידוע לי רק משקיעים זרים וסטודנטים שלומדים ברוסיה יכולים לקבל תושבות קבע, אך אל תתפסי אותי במילה, יתכן שהחוקים השתנו והכי כדאי לברר בשגרירות.

Sheep From Hell

New member
ונגיד.....

מישהו עם עם תארים אקדמיים(של רוסיה) ויתר על אזרחות ורוצה לחזור ולמדינה יש טעם לתת לו אזרחות (גורמיי יצור אנושיים.....) ונותנים לו אזרחות.. כתוצאה מזה הילדים שלו יכולים גם לקבל? חח... מצטערת על השאלות המעצבנות...... פשוט אין לי מושג איפה עוד לברר!! אף אחד לא יודע כלום!!!!!!!!

SupermanZW

Well-known member
תגובה

החוק הרוסי לא מאפשר למי שוויתר על אזרחותו הרוסית (או הסובייטית, לפני 1991) לקבל את אזרחותו הרוסית בחזרה, ללא קשר לנסיבות הויתור על האזרחות. לפרטים נוספים פני לשגרירות רוסיה.

Sheep From Hell

New member
.....

אוקיי סבבה... ממש ממש תודה!!

Evil Gremlin

New member
נראה לי שאפשר

איזה אחד שלמד איתי בכיתה עשה את זה אבל אני לא בטוח באזה שנה הוא עלה...

SupermanZW

Well-known member
חד משמעית, אפשר

לא חשוב מתי עלה, חשוב שלא ויתר על אזרחותו הרוסית או הסובייטית.

Sheep From Hell

New member
אהההה!!!!! תגלית מדהימה!!

מסתבר שפאפא שלי רוצה לעבור לרוסיה והוא בירר....... אז.... אם עוברים לגור ברוסיה... לא משנה מתי עלית תוך שנה אתה אמור לקבל אזרחות.... במשך כמה חודשים גרים שם מקבלים תושב קבע.. ואז מקבלים אזרחות... זה גם לא בדיוק שנה לפי מה שהבנתי אם רואים שאתם רציניים עם עבודה או משו בסגנון אפילו אפשר לקבל לפני.. ונראה לי שאם משחדים שם כמה אנשים(חחחח..) אז אפילו הרבה לפני מקבלים... חי חי.. הרוסים האלה...:)

למעלה