ממ....

shanyz

New member
ממ....

היה לי מאוד חסר זינה היום!!!!!11 אוף..!! אי אפשר להמשיך את החיים עכשיו בלי זינה!! תקשיבו- חייבים לארגן משהו כדי שיחזירו.. עצומה, או שכולנו נשלח אלף הודעות לביפ, או לערוץ 3 או ערות 10.. משהו.. חייבים.. הייתי מארגנת משהו אבל אני לא מבינה בזה ממש ולא ידועת לארגן דברים
אז, יאלה, שכמה פה יקחו יוזמה (כמובן אם רוצים
), ובואו נחזיר את זינה וגבריאל שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!! מי איתי!?!?

danazi

New member
תשיגו איי מל או משהו של ערוץ 10

כי יש לי את היס המעצבן הזה באמת צריך לעשות משהו לפני שנשתגע פה כולם

*זינה*

New member
לגביי עצומות וכו'...

אז ככה: אם אתם רוצים להחתים עצומה, להחזרת השידורים של כל העונות, זה לא ממש בעיה. אנחנו יכולים לארגן את זה, ולדעתי הכי נוח יהיה אם נקיים מפגש זינאים בו כולם יבואו, ונחתום. אם לא, נוכל לשלוח את העצומה בדואר, מאחד לשני, וכולם מתחייבים לשלוח לפי רשימה מסודרת שתיקבע מראש, ולא להיגרר עם זה יותר מידיי זמן. א-ב-ל, חשוב מאד שהעצומה תדבר אל ערוצים שיש אצל כולם. לא לפנות לביפ ולא לפנות לסטאר, כי יש כאלו שאין להם את זה, ויש כאלו שאין להם את השני. אנחנו יכולים לפנות לערוץ 2, 1 או 10 (אם יחזיק מעמד). ועוד דבר – אני מבקשת, שאף אחד לא ישלח שומדבר באופן אישי. אם יש לכם רעיונות – אני אשמח אם תשתפו ונחשוב ביחד איך מתקדמים עם זה. יש?

danazi

New member
חחחחחחח מקסימום

נחתום בשם החברות שלנו שלא יוכלו לבוא למפגש ולמען עוד כמה אנשים חחח

shanyz

New member
ממממ

אני לא ידועת אם ממש יהיה לי זמן להיפגש ולחתום, בגלל שאני נכנסת עכשיו לתקופת בגרויות.. כאילו, לא בטוח, אולי כן
אבל, אני לא מבינה מה זה משנה? אי אפשר שסתם אחת מאיתנו תכתוב על דף חתימות של כולנו ופשוט כל פעם תשנה את הכתב ? או תתן להורים לחתום..... הכי טוב לדעתי זה אם זה ישודר בערוץ 10!! או 3...

*neta*

New member
שני צודקת מתחילה עכשיו תקופה

עמוסה לכולנו.. אפשר אולי עצומה וירטואלית ?

אחלה רעיון!../images/Emo45.gif

אז יש מישהי שמוכנה לעבוד על זה? אני הייתי מארגנת את זה בשמחה, רק שאני לא יודעת איך בדיוק...

shiri_b

New member
צריך גם להחליט על מה העצומה

1. ביפ ישדר שוב 2. ערוץ 10 ישדר שוב 3. ערוץ 10\3 יקנה את הזכויות שידור וישדר שוב

Dafi the Mighty

New member
אני חושבת שעצומה זה סבבה

אבל השאלה אם זה ישנה משהו. אני חושבת שהדבר היחיד שיש לו סיכוי- זה עם ביפ. ערוץ עשר, לא יודעת כל כך מה עובר עליהם... הם קנו את הסידרה "אנג'ל", הם עומדים להתמוטט והם עדיין לא משדרים אותה. אני לא חושבת שבכלל אפשר לבנות עליהם, אבל למה לא לנסות בעצם? על כך שערוץ עשר או שלוש או כל ערוץ אחר מלבד ביפ יקנה מחדש את זכויות השידור וישדר מחדש- אני חושבת שזה ממש אבל ממש חסר כל סיכוי. ניסינו כבר לשכנע את ערוץ שלוש, אין, הם לא יעשו את זה, מבחינתם (אני חושבת) זה פשוט לא משתלם. אני חושבת שהדבר היחיד שאולי יעשה משהו זה עם ביפ, כי הם משדרים הכל אותו דבר שוב, אז למה לא לשדר את זינה שוב בפעם המאה? (רק בשעות יותר מאוחרות כדי שאני אוכל לצפות גם, רררר)

shiri_b

New member
כן בשעות מאוחרות יותר!!!

וערוץ 3.... הסיפור עם וורנר אין להם סדרות ממש אולי הם צריכים משהו
תמיד אפשר לנסות.

מה עם ערוץ 22?

אם אני זוכרת טוב, ביפ שייך איכשהו לשידורי קשת, או שפעם היה שייך לשידורי קשת... שווה לנסות אותם, אתם לא חושבים?

Dafi the Mighty

New member
לא נראה לי.

אני חושבת שזה יהיה בזבוז זמן, ושמה שכן כדאי שיהיה זה שנפנה לערוצים שיש להם את האפשרות לשדר את זה, ושלא צריכים לקנות מחדש כדי לשדר. ערוץ שתיים לא ייקח מביפ וישדר...

אבל ביפ לא משדר...

אולי אם ערוץ 22 יראו שיש מספיק מעריצים שיצפו בתוכנית, הם יקנו את הזכויות מערוץ ביפ...

shanyz

New member
לדעתי נפנה לכל הערוצים!!../images/Emo6.gif

ערוץ 3 עכשיו בסכסוך עם וורנר ולא מגיעות הרבה תוכניות, ובטוח ירד להם הרייטינג.. אם הם יראו שיש הרבה אנשים שצופים בזינה הם אולי ירצו לקחת אותה כדי להעלות את הרייטינג.. ובנוסף בואו נשלח גם לערוץ 22, גם לערוץ ביפ, וגם לערוץ 10. אין לנו מה להפסיד..!

ברודי

New member
אולי נשלח גם לויוה?

אני לא חושבת שיש מצב שערוץ 1/2 ישדרו זינה למרות שאם זה לא יועיל זה גם לא יזיק. בכל אופן הכי סיכוי שביפ יעשו את זה.. וכדאי למהר.. כי הם ימצאו מתישהוא תחליף נורמלי כמו איזה סידרה של אנערף 80 פרקים ואז נצטרך לחכות ולחכות...

THEchosen1

New member
אני בעד !!!!

אבל זו בעיה כי גם לי יש יס , ונראה לי שהסיכוי הכי טוב זה שיחזירו את זה שוב בביפ כי הזכויות של שידורי הסדרה בטח עברו כבר לערוץ 3 אבל אני בכל אופן בפנים
עצומה זה רעיון טוב אבל גם צריך להציף באימייל כדי שהרשות שנפנה אליה תראה שיש הרבה ביקוש ואפשרל להחתים את החברות , אני יודעת שחברות שלי לא יתנגדו שאני יחתים אותן למרות שהן לא רואות זינה

למעלה