ממ....

gabrielle

New member
לדעתי הסיכוי היחיד זה ביפ..

ואולי גם ערוץ 3... אבל לא מעבר כי ערוץ 10 בקנטים. חייבים לשלוח עצומה וירטואלית לביפ ול- ערוץ 3 משהו מרשים, שיצור רושם גדול על המון המון מעריצי זינה שמחכים לציפיה בתכנית ושיביא רייטינג ענק לערוץ שישדר את זה.

*זינה*

New member
תקשיבו, ותקשיבו טוב!

לערוץ ביפ - ל-א
כמו שאני לא מרימה טלפון לערוץ שאין לכם, אתם אל תעשו את זה לאלו שאין להם ביפ. מה שיש לנו – זה ערוץ שתיים, אחד או עשר. או כולם. אבל אל תחשבו אפילו על ערוצים שאין לכולם. מבינים?

Dafi the Mighty

New member
אני אישית חושבת שערוץ ביפ הוא הערוץ

היחיד שיקשיב לנו ושיעשה משהו. לביפ יש את זינה, לערוצים האחרים אין. והם לא יקנו את זה גם בשביל 100 אנשים- ואנחנו אפילו לא 50 אנשים.

gabrielle

New member
מה עדיף שלחלק יהיה או שלאף אחד לא

יהיה?! מאמינה שערוץ אחד ישים זינה בערוץ שלא אין שום קשר בכלל- זה דבר ראשון. וערוץ 2 מכר את הזכיות שלו לביפ, כנראה כי הוא לא רצה אותם יותר, אז למה שעכשיו הוא ירצה אותם חזרה?? ולערוץ 10 אין כסף לעשות חדשות נורמליות אז יהיה לו כסף לקנות 5 עונות שלמות מביפ?? לא חושבת... או ערוץ ביפ או שלוש- אין שום סיכוי אחר.

shanyz

New member
תמר...

אני מבינה אותך לגמרי.. בגלל זה לדעתי נשאל קודם את הערוצים שיש לכולם.. במידה והם לא יסכימו, אז נשאל גם בעצורים שאין לכולם.. כי.. עדיף שלפחות חלק יראו מאשר שאף אחד לא יראה, לא?

*זינה*

New member
תראו...

אני לא יודעת מה עובר לכם בראש, אבל זה נראה לי ממש אגואיסטי ומגעיל לפנות לערוצים שאין אצל כולם. קודם כל – תנו צ'אנס לערוץ שכולם יוכלו לראות בו! ואני לא מדברת כאן רק מנק' המבט שלי, כי לי אין בעיה להשיג ביפ אם אני רק רוצה. אבל יש כאן אנשים שאין להם את האפשרות הזאת. לא ילך עם ערוצים 2, 1, 10 בפעם ראשונה, שניה ושלישית – תפנו לביפ. ותהנו.

shanyz

New member
תמר אין לך סיבה לכעוס..

זה ב-ד-י-ו-ק מה שנאי אמרתי! שקודם כל נפנה לערוצים שיש לכולם.. ואם הם לא יסכימו אחרי הרבה נידנוקים אז נפנה לערוצים אחרים...

shanyz

New member
אוקי, ויש לנו אותה הדעה../images/Emo13.gif

אז אין סיבה לדאגה

shiri_b

New member
תמיד יש סיבה לדאגה!

סתם.. מה עם ערוץ 3? לא שווה נסיון?

shiri_b

New member
יש להם ערוץ 3 רק אין להם

את תוכניות המקור (גיא פינס ושטויות)

Dafi the Mighty

New member
אני לא חושבת שזה אגואיסיטי

אני פשוט חושבת שאין סיכוי שתהיה היענות בערוצים האחרים. במצב הטוב אנחנו אולי נהיה 50 זינאים... ערוץ שצריך *לקנות* את הסידרה, זה לא יהיה ממש טוב עבורו. ככה אני חושבת, אני חושבת שצריך לפנות אל ערוצים שלהם יש את הסידרה כמו ערוץ ביפ או עשר. ומה לעשות, שאישית נראה לי שהערוץ שהכי אפשר לבנות עליו איכשהו זה ביפ ולא ערוץ עשר... אולי זה אגואיסטי, אבל תראו- עדיף משהו מכלום ואני באמת חושבת שזה יהיה בזבוז זמן עם הערוצים האחרים. אפשר לנסות, אבל אני חושבת שזה דיי אבוד.

ברודי

New member
ערוץ 10 לא משודר בהתנחלויות!!!

וגם ערוצים 1 ו-2 אין לכולם... אנשים שאין להם טלויזיה למשל...

ברודי

New member
אין מצב לערוץ 3..

אני רואה שכולם מעדיפים להתעלם מההודעה הקודמת שלי, אולי זה בגלל הכותרת המשעשעת.. יש לוח שידורים מוגדר והם לא יגידו, הי, בואו נעצור הכול ונשים זינה. בערוץ 3 בצהריים יש אופרות סבון שלא נגמרות עם קהל יעד מוגדר וקבוע והם לא יפסיקו לשדר וישימו במקום זינה, ובטח שהם לא ישימו את זה בפריים טיים. ובביפ בצהריים אין כלום בינתיים, מה שידורים חוזרים של סאות' פארק בפעם האלף בנוסף לשידורים של זה בערב? מסע בין כוכבים? אוי נו באמת... צריך לפנות אליהם לפני שהם ימלאו את המשבצת שידור במשהוא ארוך שאי אפשר יהיה להפסיק אותו באמצע ולשדר זינה!!! על ערוצים 1 ו-2 אין על מה לדבר אם הזכויות שידור נמצאות כרגע אצל ביפ. אם נגמר לו הזמן של הזכות שידור, יש טעם לנסות לבקש מ-1 ו-2 שיקנו, אבל אם הזכויות אצלו, רק צריך להראות שיש קהל יעד לשידור חוזר ואז אולי הוא ישים מחדש... ואין פה עניין על ערוצים שלאנשים יש או אין, זה רק עניין של שידור מחדש ועכשיו. לדעתי צריך לשאול את ביפ לגבי תוקף הזכויות שידור שלו כי אם הזכות אצלו חבל לבזבז זמן בלהציק לאנשים שאין להם יכולות לעשות כלום בעניין... וזהו.

THEchosen1

New member
למה עצבים ... ?

גם לי יש יס , ולהבדיל ממך לי כן קשה לראות את זה בביפ , אז קודם עדיף באמת לנסות בערוץ 10 .. אולי הם יסכימו להחזיר את העונה ה-6 שוב כי אין להם את הזכויות לעונות הקודמות ובואו נהיה מציאותיים הסדרה נגמרה וזה לא משתלם לאף לרשת לרכוש את הזכויות שוב כך שהאופציה הכי טובה היא ביפ ! וגם אני לא מאושרת מזה אבל מה לעשות ..

gabrielle

New member
לכתוב עוד איי מייל לביפ?

או שמישהו אחר רוצה לנסות לשכנע? כי כרגע הם לא החזירו לי תשובה. ותמר זה שלא תקחי חלק בזה זה רק יעשה את זה יותר רע... באמת שאין לי בעיה לפנות לערוץ 1,2 אבל את באמת חושבת שזה יהיה יעיל?? כמו שהסברתי קודם... זה ניראה לי נסיון שווא.

למעלה