ממ שלום. עד לא מזמן הכרתי את הלהקה וממש התאהבתי. אז המ.. הצטרפתי. אני בת-אל בת 14 וחצי מר"ג.
ב בטלקאפ New member 23/8/05 #1 ממ שלום. עד לא מזמן הכרתי את הלהקה וממש התאהבתי. אז המ.. הצטרפתי . אני בת-אל בת 14 וחצי מר"ג.
J just jenny New member 23/8/05 #2 היי זאת את מפורום סימפל!../images/Emo3.gif בכל מקרה וולקעם אני ג'ני אינג'וי=]
H Hip Hop star New member 23/8/05 #3 שךום!../images/Emo9.gif ברוכה הבאה בתאל! השתלבות נעימה בפורום! אני אלה...
M MayLuvsDoug New member 23/8/05 #4 ../images/Emo6.gif מענייין למה הצטרפת!?? הוי אניווי וולקום. מקפליי זה טוב. [היא פה בזכותי ].
D D4Ever New member 23/8/05 #5 היי בתא ל! ברוכה הבאה! אני דניאל, גם אני מרמת גן איפה את לומדת?? חופש נעים ויום טוב
ב בטלקאפ New member 23/8/05 #19 מממ אני כבר לא לומדת בר"ג;[ ולא אל תשאלו למה. אבל למדתי ביהל"ם,ועתיד.
M MayLuvsDoug New member 24/8/05 #24 באמת? את מרמת גן???? חכי חכי נדבר מחר במפגש, יש לי כמה דברים לדסקס איתך עליהם ;-P
H Hip Hop star New member 24/8/05 #27 מיי!../images/Emo2.gif למה את אף פעם לא מחוברת למסנג'ר?!(או שחסמת אותי? ) ולמה את לא באה בסוף להופעה בערב?!
מיי!../images/Emo2.gif למה את אף פעם לא מחוברת למסנג'ר?!(או שחסמת אותי? ) ולמה את לא באה בסוף להופעה בערב?!
H Hip Hop star New member 24/8/05 #31 טוב לדעת באמת..../images/Emo11.gif ואני כזה לא מבינה מה תקוע ה-"יש,הוא עוד מעט מגיע האלבום ה-1 של באסטד!"..כשאני יודעת שיש לך אותו כבר...
טוב לדעת באמת..../images/Emo11.gif ואני כזה לא מבינה מה תקוע ה-"יש,הוא עוד מעט מגיע האלבום ה-1 של באסטד!"..כשאני יודעת שיש לך אותו כבר...
M may90 New member 23/8/05 #7 היי את גם בסאם! תגידי... לא היה לך בלוג פעם? בטלקאפ להצלה חוזרת? אהה כן, אני מאי